Boodschappen van overledenen krijgen en verkrijgen

boodschappen van overledenen krijgen

Vandaag nemen we boodschappen van overledenen krijgen onder de loep. Je kunt trouwens ook denken aan boodschappen van gidsen! Er zijn een aantal manieren om boodschappen te verkrijgen. Om ze duidelijk toe te lichten zal ik ze indelen in de groepen gerichte manieren om boodschappen te krijgen, makkelijkere manieren hiervan én manieren die dagelijks eigenlijk al plaatsvinden!

Gerichte manieren om boodschappen te krijgen

Laten we ons eerst richten op wat we eigenlijk verwachten van dit artikel: hoe kun je zélf bewust contact leggen met overledenen en met antwoord. Waar je dan het best aan kunt denken zijn de volgende zaken:

Pendelen. Dit houdt in dat je ja/ nee vragen stelt aan een overledene. Gesloten vragen. Pendelen is doorgaans veilig, maar je hebt kans op hinder in de subtiele bewegingen van het pendelen als je 1 of meer van de volgende zaken ervaart: als je een vloek, magie of andere lifter bij je hebt, dan kan dat de pendel beïnvloeden. En als je heel graag een antwoord wil, kan je het antwoord per ongeluk beïnvloeden. Laat natuurlijk een reactie achter als je wil dat ik help uitpluizen of er iets aan jou aan donkere energie kleeft;

Automatisch schrift. Automatisch schrift is eigenlijk best lastig. Ik zie het persoonlijk vaak verkeerd gaan. De truc zit hem in gedachten loslaten nadat je de vraag stelt. Niet invullen en niet opschrijven wat je zelf logisch lijkt. Schrift is handig voor langere antwoorden. Qua gevaren, geloof ik dat het op het pendelen lijkt. Sommigen verwachten dat je met schrijven ook overgenomen kan worden, maar ik denk zelf dat met pendelen de kans even groot is;

Tarotkaarten. En op deze manier een boodschap of antwoord vragen aan de overledene. Een cryptische boodschap, een combinatie van pendelen en schrift. Qua gevaren en verstoringen komt het in de kern geheel overeen met de bovenste 2. Betreft gevaar is het ongeveer hetzelfde. Betreft verstoringen ook. Hoe dat plaatsvindt, is dat andermans energie een verkeerde kaart laat getrokken. Een voordeel van tarot is dat je van te voren niet weet wat er komen gaat en dan kun je dat dus ook niet per ongeluk sturen. Wel kun je de boodschap natuurlijk subjectief lezen.

Makkelijke manieren om boodschappen van overledenen te krijgen

Waarom contact leggen zo lastig is, is omdat je om contact te leggen diep bij je intuïtie mag kunnen. En verstoringen daartussen of op zijn heel lastig. Een groot deel van de communicatie is namelijk weggevallen, namelijk de communicatie via zintuigen. Om te communiceren met alles behalve de normale zintuigen, moet je de gewoontes en het gemak van communiceren met zintuigen tijdelijk parkeren. Het mooie is dat je dan ook niet bang hoeft te zijn voor contact met boze geesten. Omdat je dat dan echt zult tijdig voelen. Het voelt als een bepaalde mate van balans, rust en zelfvertrouwen.

Gelukkig zijn er daarom ook makkelijkere manieren om contact te leggen. Ze zijn iets minder specifiek, maar ook duidelijk. Denk namelijk maar aan een droom vragen, tekens vragen en vragen of de overledene zich wil laten opmerken aan je. De mensen die deze manieren gebruiken, gebruiken ze vaak voor comfort of voor een duwtje in de juiste richting.

Dagelijkse boodschappen

Maar we krijgen ook gewoon dagelijkse boodschappen van onze gidsen en overledenen! Zonder dat we dat vragen. Dat kun je dus gerust contact van hun kant noemen. Vaak geven ze je boodschappen via lichaam, een zintuig (vraagt aandacht of doet pijn) of met tekens. Denk aan keelpijn als teken dat je je uit mag spreken, zware benen omdat je steeds naar vrienden gaat die het niet goed met je voor hebben of steeds advertenties over businesscoaching omdat je een eigen bedrijf mag beginnen, etc.. Maar denk ook aan iets subtiels in het lichaam of op de zintuig zoals kippenvel. Dat is ook vaak een boodschap! Aan jou de taak om in te schatten wat het je wil zeggen.

Je kunt jezelf de volgende vragen stellen: wanneer gebeurt dit doorgaans? Is het wanneer iemand liegt? Of is het op enge plekken (kan duiden op een geest)? Is het wanneer je verdrietig bent? Of is het vaak bij bepaalde mensen en wat hebben zij dan gemeen? Leer je eigen persoonlijke signalen kennen!

Nederlands: pendelen met pendelmat

Engels: waarom kinderen sneller geesten zien

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Boodschappen van overledenen krijgen en verkrijgen”