10 symptomen dat jij paranormaal begaafd bent! Test!

10 symptomen dat jij paranormaal

Laten we vandaag de 10 symptomen dat jij paranormaal bent bekijken! Er zijn ook veel onbekende symptomen van paranormaal begaafd zijn. Herken je je dus niet direct in deze 10 punten, lees dat dan ook eens door!

Paranormale gaven

Voordat we overgaan naar de 10 symptomen dat je paranormaal begaafd bent, is het fijn om even stil te staan bij wat gaven precies zijn. Er bestaan eigenlijk 7 gaven, waarvan 5 heel bekend. Helderzien, heldervoelen, helderhoren, helderruiken, helderweten, helderspreken en helderproeven. Al deze gaven hebben bekende en onbekende symptomen. Vandaag richten we ons op de bekende. We richten ons dus minder op dat je van helderzien hoofdpijn kan krijgen, maar meer op het stukje aura’s en waarheden zijn. We richten ons minder op tinnitus door helderhoren krijgen, maar meer op stemmen horen.

Hoe kom je aan een gave?

Er zijn een paar manieren waarop mensen aan een gave komen:

-Je kunt een gave uiteraard al hebben vanaf geboorte. Wanneer dit zo is, dan komt het omdat het je levensles is om er dit leven mee om te mogen gaan. Een stukje erfelijkheid houdt hier ook verband mee. Wanneer je moeder bijvoorbeeld al iemand is die veel droomt, is de kans op jij die geesten waar kan nemen al veel groter. Beide zijn takken van helderziend;

-Daarbij: als je in je omgeving veel hoort over een gave, al is het op zo’n subtiele, onschuldige wijze als dromen, dan krijgt jouw gave ook ruimte om normaal te zijn en te ontwikkelen. Je kunt ook geboren worden met een gave;

-Maar je kunt deze ook later ontwikkelen, waarin je in een andere situatie komt waarbij je gave nodig is! Denk aan een onveilige omgeving, waarbij je echt heldervoelen nodig hebt (voorspellen van gevaar) of helderhoren (elke keer als je oor piept, dan dreigt er iets naars te gebeuren). Of een veilige omgeving! Bijvoorbeeld een fijne werkplek waarbij een bepaalde gave hebben erg handig is;

-Tot slot kun je uit vorig levens gaves herinneren. Dit zijn dan de gaves waar je het snelst naar teruggrijpt, zoals bij onveilige situaties of wanneer je voor het eerst foto probeert te lezen.

Vaak komt een gave niet zomaar omdat je het graag wil. Soms wil je bijvoorbeeld graag helderhoren om te communiceren met je geliefde overledene. Vaak wordt dit niet gegeven omdat én bovenstaande punten niet helemaal met jou resoneren of omdat het universum wil dat je een andere manier van communiceren vindt, zodat je daar wijzer van wordt.

1/5 van de 10 symptomen dat jij paranormaal begaafd bent

Ik zal de symptomen aan de hand van de vijf hoofdgaven beschrijven. De lijst geldt natuurlijk voor gaven bij kinderen.

1: Helderzien: als je helderziend bent, is een duidelijk signaal daarvan: dromen. Je droomt over je (mogelijke) toekomst, je vorig levens, over wat anderen meemaken, over je diepste verlangens en angsten, etc.. Om zo diep en ver te mogen zien betekent dit natuurlijk dat je helderziend bent, al snap je je dromen misschien nog niet. En dat geesten zien onder helderzien valt, is ongeveer de nummer 1 die mensen beschouwen als paranormaal begaafd zijn. Deze verschijnen in dromen of met het blote oog;

2: Een déjà vu hebben valt ook onder helderzien. Wist je dat een déjà vu krijgen veel meer is dan ‘gewoon het gevoel dat je iets hebt meegemaakt’? Eigenlijk is een déjà vu tijdlijnen zien. Dat betekent dat je voelt dat een andere tijdlijn, een andere stap in je leven (bijvoorbeeld die keer dat je moest kiezen tussen 2 banen) je ook op datzelfde punt in je leven zou hebben gebracht. Een déjà vu hebben wijst je er dus vaak op dat je op een punt bent in je leven waar je moet zijn, bijvoorbeeld volgens je levenslessen. Of het slaat natuurlijk op een vorig leven dat je ook op deze plek iets meemaakte;

3: Dan gaan we naar helderhoren: geesten horen of inzichten van je gidsen horen is wel duidelijk, maar wist je dat daar ook boze stemmen bij kunnen komen kijken? Vaak is dat een tegen van negatieve energie om je heen hebben;

4: Een ander signaal is dat je met een kennis steeds op hetzelfde moment iets wil zeggen of werkelijk zegt. Dan hoor je elkaars gedachte voordat het plaatsvindt. Meestal heb je dit alleen met een zielsverwant of iemand die ook helderhoren is;

5: Helderweten: helderweten bestaat al als je simpelweg weet wanneer de ander belt. Of precies op dat moment geheel automatisch ook wilde bellen of gewoon je mobiel zonder reden oppakte;

5/ 10 symptomen dat jij paranormaal begaafd bent

6: punt 5 lijkt nog wel onschuldig, maar kan wijze op diepe connectie tussen jullie. Maar helderweten kan ook zoveel meer zijn: wat dacht je van die keer dat je op het laatste moment een andere afslag te nemen of iets af zei en er bleek opeens een ongeluk o.i.d. te zijn gebeurd? Omdat je dan, waarschijnlijk onbewust, wist dat je dat moest ontwijken, is het goed afgelopen. Niet iedereen heeft dit punt meegemaakt, maar denk maar terug aan bepaalde situaties of de verhalen van anderen;

7: Heldervoelen: heldervoelen betekent natuurlijk voelen waar een ander pijn heeft op wat voor emotie hij heeft. Soms zo dat je het zélf voelt en er last van hebt;

8: Maar je kunt ook een afloop van iets voelen, vaak gepaard met helderweten. Als iemand vertelt over zijn nieuwe baan en je voelt er iets negatiefs bij óf je betrapt je er opeens op dat je je vriend dit misgunt, hoeft dat niet per se misgunnen te zijn, maar kan dit subtiel de toekomst voelen zijn;

9: Dan gaan we tenslotte naar de laatste hoofdgave: helderruiken. De bekendste vorm is uiteraard de geur van je overleden geliefde ruiken. Of geuren die je niet kan plaatsen. En dan kom je bij punt 10:

10: Je ruikt dan wat iemand denkt of wat iemand doet. Of dat hij aan jou denkt! Dat zijn natuurlijk best wel veel factoren waardoor al die geuren onduidelijk kunnen zijn, maar het zijn altijd tekens en informatie. Zoals dat iemand nu wiet rookt, of gewoon aan je denkt omdat je de standaard geur van hem ruikt.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “10 symptomen dat jij paranormaal begaafd bent! Test!”