Kunnen kinderen geesten zien?

kunnen kinderen geesten zien

Er is al veel bekend over geesten en wederom veel bekend over deze waarnemen. Iedereen doet dat op een andere manier. Heel veel mensen hebben dat alleen nog niet door. Ik leg eerst helderzien uit voordat we verder kunnen met of kinderen geesten kunnen zien.

Geesten waarnemen wordt meestal helderziendheid genoemd. Dat betekent dat degene die ze waarneemt anders en meer kan zien dan andere mensen in de omgeving. Namelijk energieën. En gezien geesten geen lichaam hebben, zijn zij een energie: gedachten en gevoelens! Die kun je dus zien in het lichaam van hoe ze waren vroeger, maar let op: je kunt ze ook op andere manieren waarnemen, zoals voelen met kippenvel of helderruiken. Dat houdt in dat je de bekende geur ruikt van een geliefde overledene of dat je lichaam een bepaalde sensatie geeft als er een entiteit in de buurt is. Vandaag gaan we het meest in op helderzien.

Kunnen kinderen geesten zien: oorzaken en symptomen

Eigenlijk weten de meesten wel dat kinderen geesten kunnen zien. En kinderen kunnen veel makkelijker geesten zien dan volwassenen! Dat zal ik toelichten. Een kind is nog niet zoveel bezig met de wereld om zich heen. Niet zoveel bezig met wat er verwacht wordt en met de verantwoordelijkheden van financiën en voor anderen zorgen. Ze zijn lekker puur. Kinderen zijn daarom altijd wel hooggevoelig. Omdat ze niet zo bezig zijn met de wereld om heen, om het zo even te verwoorden, en veel bezig zijn met hun gevoel. En dat maakt dat ze ontzettend openstaan voor verschillende belevingen. Geesten weten dat en zijn ook een beleving, dus trekken vaak ook naar kinderen toe. Als het kind al helderziende genen heeft, dan kan hij geesten makkelijk helderzien. En andere kinderen nemen ze natuurlijk op andere manier ook veel waar.

Als een kind geesten ziet, herken je dat op verschillende manieren. Ze zijn best logisch. Ik zal ze opsommen:

-Kinderen kunnen ontzettend plots staren naar een plek waar met het blote oog niets te zien is. Dan zien ze vaak een schim of ziel van een mens of dier;

-Ze doen uitspraken over ‘die man zei…’ of ‘oma (die overleden is) zegt…’ terwijl deze mensen niet te zien zijn of overleden zijn;

-Ze hebben moeite met bepaalde plekken in het huis zoals de slaapkamer, omdat daar een geest staat;

-Het kind kan ook vervelende geesten zien, of boze, maar misschien niet kunnen uiten. Het gevolg is dat het kind dan vaak boze of bange buien heeft die niet te verklaren zijn.

Hoe ontwikkelen kinderen zich met hun helderziendheid?

Kinderen ontwikkelen op verschillende manieren richting hun volwassenheid betreft geesten zien. In de link kun je daar meer over lezen, maar samengevat kunnen ze op 2 manieren ontwikkelen hierin. Betreft het ene pad houden ze hun gave, omdat dat hun levensles is, omdat hun omgeving begripvol is of omdat ze het zelf graag willen Dit houdt in dat ze op latere leeftijd nog steeds geesten zien alsof het mensen zien of nog steeds schimmen in de ooghoeken zien.

Het andere pad is dat ze erg bezig gaan met hun verantwoordelijkheden en hun helderziendheid simpelweg loslaten. Dat betekent dat hun gave langzaam uitgaat of behapbaarder wordt. Helderzien is namelijk zoveel meer dan alleen geesten zien. Het betekent ook dat je door mensen heen kunt zien of kunt zien waar iemand pijn heeft.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Kunnen kinderen geesten zien?”