10 symptomen van een vervloeking op je hebben

Hoe ontstaat een vloek?

Vandaag bespreken we meer over een vloek. Er bestaan verschillende soorten vloeken die je elk op een andere manier herkent. Kijk gauw of je één of meer van de 10 symptomen van een vervloeking voor jezelf herkent!

Een vloek kan op verschillende manieren ontstaan. Denk aan met ritueel gestuurd (lijkend op zwarte magie), op de familie hebbende, met de mond uitgesproken, met vervloekte voorwerpen die gelukkig ook kunnen worden gereinigd van hun vloek, of vloeken uit jaloezie gedaan. Hoe dit werkt en hoe je deze herkent, wordt hieronder uitvoerig doorgenomen.

10 symptomen van een vervloeking hebben

Laten we met de symptomen herkennen beginnen!

1. Wanneer je een vloek in je leven omloopt, dan hangt er een energie bij je dat er niet hoort. Die hangt dan in of op je systeem. Wanneer je dat hebt, kan er een breed scala van klachten ontstaan, afhankelijk van hoe en waarop de vloek gestuurd is. Het is dus altijd een goed idee om na te gaan wánneer je je vervelender bent gaan voelen in je leven. En wie er voor je gevoel daarmee te maken heeft;

2. Ingaande op een energie bij je hebben dat er niet hoort, is een mooi duidelijk symptoom ook je minder goed aan kunnen kijken in de spiegel. Omdat er immers een energie bij je hangt die je beïnvloedt. Dat maakt dat je zaken minder scherp ziet. Je ogen minder goed kunnen zien in de spiegel, is een mooi teken;

3. Er is veel bekend over magie en vloeken. Ze lijken op elkaar, maar hebben één zeer groot verschil: wanneer je magie op je hebt, ervaar je vaak verkeerde dingen aantrekken zoals boetes, ruzies of geen contractverlenging. Wanneer je een vloek op je hebt, ervaar je dat je zélf dingen per ongeluk verkeerd aanpakt. Om bij de voorbeelden te blijven: je rijdt zélf opeens te hard, maakt zélf ruzie, of kijkt verkeerd naar de tijd wanneer je je evaluatiegesprek mist;

4. Daarbij komt dus ook gevoel van controleverlies: wat je ook doet, sommige dingen schijnen opeens gewoon niet meer te lukken, zoals op tijd komen of je emoties bij je houden;

5. Wat ik vaak teruggekoppeld krijg in de praktijk, is dat mensen heel vaak 1 van de 2 volgende symptomen ervaren: een onzichtbaar gevoel hebben óf het gevoel hebben steeds negatief in de spotlights te staan. Denk aan genegeerd worden op werk of juist als enige negatieve onjuiste feedback krijgen: iedereen komt met hetzelfde weg, maar bij jou is het fout.

Engels: hoe snel kom je in aanraking met zwarte magie?

De laatste van de 10 symptomen van een vervloeking op je hebben

Dan gaan we verder naar de wat onbekendere symptomen:

6. Soms wordt een vloek met ritueel gestuurd, zoals in de bovenste 5 voorbeelden vaak gebeurt, maar je hebt ook per ongeluk vervloeken. Uit jaloezie en negativiteit. Ik noem dat ook wel een ontwensing. Wanneer iemand dus zegt: ik hoop dat je je baan verliest, ik hoop dat je je huis kwijtraakt, en dat gebeurt ook werkelijk, dan heb je te maken met een ontwensing: een heel onbekende vorm van een vloek;

7. Je hebt ook positief lijkende ontwensingen. Denk aan: ‘wat heb je een mooie huid’ of ‘wat groeien je planten goed’ en opeens gaat dat mis. Dat is iets minder makkelijk te herkennen, maar net als bij punt 6 te herleiden aan het moment dat iemand iets over het onderwerp zei;

8. We maken een klein uitstapje naar familievloeken. In tegenstelling tot punt 1, heb je een familievloek vanaf je geboorte al. Dat maakt het lastig te herkennen. Je weet niet beter. Wel kun je in je familie eenzelfde soort worsteling met het leven ervaren. Verder zijn punt 1 t/m 5 dezelfde symptomen als dat je bij een familievloek zou hebben.

Boze oog

9. Dan komen we tenslotte aan bij boze oog. Kortdurende en langdurende. De kortdurende variant is erg bekend. Men wordt misselijk na het zien van een bepaald persoon. Diegene was dan meestal jaloers;

10. Maar er bestaat ook een langer durende boze oog. Dat betekent dat je misselijk blíjft. Maar er bestaat ook boze oog dat niet zoveel met misselijkheid te maken heeft. Je hebt dan wel boze oog van iemand opgelopen waardoor iets in het leven opeens misgaat, zoals huidproblemen of haaruitval (omdat het jaloezie betreft, gaat het wel vaak over uiterlijke of financiële dingen). Maar boze oog blijft vaak niet. Wat er dan gebeurt is dat elke keer als je die persoon tegenkomt, je klachten weer even beginnen en weer weggaan. En de volgende keer gebeurt weer hetzelfde. 

Hoeveel van de 10 symptomen van een vervloeking herkende jij voor jezelf of een naaste?

Nederlands: familievloeken

10 symptomen van een vervloeking

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “10 symptomen van een vervloeking op je hebben

  1. Gustavo says:

    Usei óculos de vidro na escola pra esconder as olheiras que a Sarah zombava de mim , acho tenho certeza que sempre fui amaldiçoado, tenho saúde mais tenho azar em tudo , falo inglês fluente morei fora toca piano de ouvido, tenho talentos acho porém de nada me presta , azar d+ acho tenho certeza que Deus nunca gostou de mim não sei aonde errei fui tão inocente quando batizei, sou amaldiçoado

    • Desiree says:

      Hi Gustavo. Querido, que medo e pena que você se sinta tão amaldiçoado. Também parece que você está pedindo minha ajuda. Você sempre pode verificar se isso é algo para você: assim podemos descobrir corretamente o que deu errado com você. Claro, sinta-se à vontade para fazer qualquer pergunta. http://witte-wolf.nl/pt/product/online-zwarte-magie-intake/

LEAVE A COMMENT