De volle maan van 18 januari 2022

De volle maan van 18 januari

De volle maan is er weer! Bij de vorige volle maan stond zoekende zijn, hulp zoeken en een geliefd gevoel hebben centraal. De volle maan van 18 januari zal in het teken staan van rust, alertheid en helderweten. Lees gauw verder om de maan goed door te komen!

De volle maan van 18 januari

De volle maan van 18 januari brengt rust met zich mee. Dat houdt in dat we rust vinden in chaos en de maan helpt ons daarbij dus. Dat betekent dat we meer kunnen relativeren en sneller betere beslissingen voor onszelf kunnen nemen. Je kunt hierbij denken aan qua werk, zelfzorg of met dieetplannen of sport.

Wat de maan nog meer met zich meebrengt is alertheid, en wederom slecht slapen natuurlijk. Dat komt omdat de energie van deze maan hoog is en daardoor zijn we veel aan het denken. Het positieve is dat we erg veel op onze grenzen gaan letten en ook goed nagaan wat we willen in vriendschappen.

En betreft het stukje energie hoog hebben zitten: daar komt helderweten om de hoek kijken. Je wordt geholpen met ingevingen krijgen over lopende vraagstukken. Het verschil in helderweten en normaal denken zit hem in de snelheid waarop je het antwoord ontvangt.

Tips voor deze maan

Deze maan is een goed moment om dus allerlei vraagstukken aan te pakken en op te lossen. Wilde je altijd al eigen baas worden? Zoek uit wat er bij je past! Nu is een goed moment. Wilde je altijd al meedoen aan een talentenjacht? Onderzoek waar je goed in bent.

Verder is het uiteraard ook een goed idee om de huidige stand van zaken in het leven te evalueren. Ben je blij met je lopende vriendschappen en haast nog belangrijker: je tijdinvulling doordeweeks?

Tenslotte is dit een mooi moment om te ontdekken hoe je gaves er eigenlijk altijd zijn, maar soms geboost kunnen worden. Je kunt ze ook zelf boosten!

Onbekende signalen van paranormale gaves

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 18 januari 2022”