De horoscoop van 20 januari 2022

de horoscoop van 20 januari 2022

Volg ook op Tiktok voor leuke grapjes! Verder naar de horoscoop van 20 januari 2022:

Horoscopen

De horoscoop per sterrenbeeld van 20 januari 2022:

Vandaag kun je lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 20 januari 2022! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, is nog altijd aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.

 

Uitgelicht! Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Jij bent bijna jarig! De komende 30 dagen ervaar jij veel helderzien. Dat merk je aan allerlei sensaties aan je ogen: droogte, een pijntje, wat getrek of juist erg goed kunnen zien. Dat betekent dat de energie er goed voor ligt om je helderziendheid te activeren. Let dus op: ga je schimmen zien? Of zie je wat meer kleurtjes? Of heb je simpelweg meer mensen door?

Verder is deze maand een goede maand om te kijken wat je wil op het gebied van werk. Deze maand is namelijk niet een al te beste maand op je huidige baan wanneer je niet op je plek zit.

Je kracht deze maand is meer oog voor detail hebben.

Je valkuil deze maand is op je lippen bijten uit zenuwen.

 

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 20 januari 2022:

 

Vissen: 20 februari- 20 maart

Dag vissen, voor jou een maand waarin je hoog in je adem zit en spannende dingen te wachten staan! Denk aan een gesprek dat je verder gaat brengen of een leuk evenement of zelfs date. Maar al met al positief of leerzaam.

Jouw kracht deze maand is erg tevreden zijn met alleen zijn.

En je valkuil deze maand is meer last hebben van de nek.

 

Ram: 21 maart- 20 april

Hoi ram! Voor jou komt een actieve maand. Je hebt best wel veel gepland en voelt je actief en gezond. Heerlijk. Gebruik deze maand dan ook meteen om nog achterliggende plannen en ideeën uit te werken! Deze maand heb je daarvoor hard nodig, want het is je niet altijd makkelijk gemaakt betreft ideeën durven hebben.

Je kracht deze maand is een helicopterview hebben.

Je valkuil deze maand is snel moedeloos raken.

 

Stier: 21 april- 21 mei

Dag lieve stier. Deze maand merk je vooral grote veranderingen in je kijk op zelfzorg. Geniet er van en luister niet teveel naar anderen, maar luister ook niet te weinig naar ze.

Je kracht deze maand is de puf hebben om zaken uit te proberen die uiteindelijk lonen.

Jouw valkuil deze maand is meer moe zijn dan normaal.

instagram

 

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! Jij bent deze maand lekker in je vel, wederom! Het gaat voor de wind. Echter, let op: je mag wel wat harder naar uitdaging zoeken als je een goede nachtrust wil!

Jouw kracht deze maand is plezier vinden in kleine dingen.

En je valkuil deze maand is stress en spanning opslaan in je nek en dat gaat pijn doen.

 

Kreeft: 22 juni- 22 juli

Dag kreeft! Voor jou een maand waarin je het snel benauwd krijgt en je afvraagt waar je goed aan doet. Dit is eigenlijk al de zoveelste maand dat je dit overkomt. Tijd voor actie?! En onthoud: geen keuze is ook een keuze.

Jouw kracht deze maand is beter uit je woorden komen, maar dat zijn anderen dan niet zo gewend.

Jouw valkuil deze maand is kop in het zand steken.

 

Leeuw 23 juli- 23 augustus

Goede dag leeuw. Voor jou een maand waarin je lekker veel op automatische piloot bereikt. Alles stroomt lekker. Of het nou afvallen is of je bedrijf of je relatie. Stroomt iets niet? Laat dat ook een mooie les zijn: dan zit je niet op je levenspad.

Je kracht is veel kunnen eten en je lichaam heeft dat ook nodig.

Jouw valkuil deze maand is snel stijve schouders krijgen, een verkeerde werkhouding.

Bekijk ook eens het energetisch schild object dat prikkels van anderen remt!

energetisch schild

 

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag lieve maagd. Voor jou een maand waarin je erg van feestjes kunt genieten, maar dit je tegelijkertijd ook moe maakt. Let op je hooggevoeligheid: die staat flink aan en daarom komen de 2 kanten kijken: diep voelen: plezier en vermoeidheid.

Je kracht deze maand is dat je lekker in je lichaam en vel zit.

Jouw valkuil deze maand is dat je kleine periodes van wanhoop en uitzichtloosheid doormaakt.

 

Weegschaal 23 september- 22 oktober

Voor jou een maand waarin je besluiteloos bent en jezelf probeert te overtuigen dat alles goed is hoe het nu gaat. Maar eigenlijk is niet alles naar je zin. Wees eerlijk tegen jezelf. Het is de tijdelijke pijn waard. Je komt er sterker uit.

Jouw kracht deze maand is helderruiken. Je ruikt tekens of overledenen.

Je valkuil de komende maand is een kwetsbare keel hebben. De symboliek voor jou is dat mensen je sneller raken of dat je net niet lekker jezelf durft te zijn. Neem je keel als maatstaf: voelt hij goed, dan ben je goed bezig.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je je lekker focust op je uiterlijk. Dat is voor jou belangrijk deze maand. En dat is helemaal prima. Plan een kappersbeurtje in of zoek op internet naar make-up of kleding dat bij je past.

Jouw kracht is de komende 30 dagen is dat je goed inslaapt.

Je valkuil is dat je veel piekert.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou een maand waarin je wat minder hooggevoelig bent. Voor de meeste van jullie is dat positief. Dat betekent minder tijdelijke klachten en minder vermoeidheid. Leer hier dan ook van. En weet dat je dit ook met trainen of met objecten kan bereiken.

Je kracht deze maand is je lekker kunnen laten meevaren op kunst en muziek.

Je valkuil is je persoonlijke doelen een beetje uit het oog te verliezen.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je veel zucht, letterlijk. Dat betekent dat er zaken zijn die te lang doorgaan en dat het een tijd is deze af te ronden. Twijfelde je over enkele zaken? Laat dit een teken zijn.

Je kracht deze maand is je sterk in je vel voelen, en dat ben je ook!

Je valkuil deze maand is dromerig zijn (alhoewel dat ook wel eens lekker is).

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 20 januari 2022”