Dubbele getallen blijven zien + betekenis

dubbele getallen blijven zien

Dubbele getallen zien

In dit artikel bespreken we het veelvoudig ervaren van dubbele getallen. Onderaan het artikel staat ook betekenis van de dubbele getallen. Dubbele getallen zien en blijven zien kan een aantal verschillende oorzaken hebben. Welke reden bij jou van toepassing is, zal ik goed mogelijk proberen te omschrijven! Maar eerst: hoe ziet het eruit om steeds dubbele getallen te zien? Veel mensen merken dit bij alledaagse zaken zoals op de mobiel, de wekker of een kenteken van een auto die voor hen rijdt. Je kunt denken aan een klok met het tijdstip van 11:00 of 12:22. Vaak wordt er de betekenis aangegeven dat het van een boodschap van een overleden geliefde is of een teken van iets dat staat te gebeuren. Beide zijn zeker veelvoorkomende factoren, maar soms heeft het ook subtielere boodschap. Denk dan aan spirituele ontwaking of een richtlijn voor je volgende stap.

Wie zien er dubbele getallen?

Waarom ziet de één steeds dubbele getallen en de ander nooit? Dat ligt aan eigenlijk geheel aan je gave. Vaak wordt spirituele ontwaking verbonden bij het zien van dubbele getallen. Dit kan zeker kloppen. Maar mensen ontwaken gelukkig zónder het zien van dubbele getallen. Om namelijk dubbele getallen waar te nemen, moet je een bepaalde mate van helderziendheid hebben. Dat betekent niet dat je geesten en aura’s moet kunnen zien, of toekomst, het betekent al dat je door mensen heen ziet of veel vertrouwt op het zintuig ogen. Niet iedereen heeft helderziendheid, sommigen zijn bijvoorbeeld eerder helderruikend. Die ervaren als spirituele ontwikkeling dan eerder door geuren te ruiken die er ‘niet zijn’.

Verder word je bij een boodschap dus gestuurd in het opvallen van bepaalde getallen. Soms dezelfde, soms simpelweg dubbel. De getallen zijn er eigenlijk altijd, maar nu word je er onopgemerkt op gewezen.

Uiteraard ziet niet iedereen die helderziend is getallen. Als getallen simpelweg niet je ding zijn, dan krijg je eerder boodschappen met woorden of tekens.

Dubbele getallen blijven zien: waarom?

Laten we ingaan op, als je inderdaad wat helderziende trekjes hebt, waarom sommige mensen dubbele getallen blijven zien:

-Je kunt getallen veelvoudig zijn als boodschap van een overledene. Ze proberen dan met getallen die je zou herkennen te laten zien dat ze er simpelweg zijn. Maar je moet het net doorhebben. Als ze steeds hun geboortedatum laten zien, je oog erop laten vallen, maar je legt de link niet, dan kunnen ze inderdaad overgaan op het laten zien van dubbele getallen. Soms willen ze vanuit gene zijde een boodschap geven, maar soms is een beetje (h)erkenning genoeg;

-Je kunt ook dubbele getallen zien als teken dat iets staat te gebeuren. Meestal heeft dit 2 verbanden. Nummer 1 is dat je helderziend bent, en je dus toekomst kunt zien met behulp van dubbele getallen. En 2 is dat er iets staat te gebeuren, en je gidsen willen met het ontwikkelen van je gave een positieve ervaring geven. Ze willen dan vaak dat wanneer bijvoorbeeld iets negatiefs gebeurt, het je dan niet meer zo verrast. Als jij steeds bijvoorbeeld 555 ziet en dat betekent voor jou om de één of andere reden iets met de dood, dan is het rouwproces dat volgt wanneer er iemand overlijdt minder zwaar;

Veel mensen zijn zoekende naar een volgende stap, vaak met bijvoorbeeld werk of relatie. Een bepaald getal wil dan ook wat zeggen. Als je bijvoorbeeld steeds 444 ziet zou dat zomaar kunnen duiden op donderdag. En wellicht brengt een bepaald bedrijf elke donderdag wel vacatures uit en leg je die link. Dit is natuurlijk 1 van vele voorbeelden, maar de getallen zijn vaak logisch voor je als je er even voor gaat zitten;

-Tot slot kun je ook vaak dubbele getallen zien simpelweg omdat je ernaar op zoek bent. Dan staat het gewoon voor spirituele ontwaking. Wie weet is dan je gids op dat moment bij je, of ga je vanzelf op onderzoek uit naar het spirituele.

Betekenis van veelvoorkomende getallen

Er zijn ook getallen die op zichzelf wat betekenen. Sommigen noemen dat ook wel engelengetallen. Lees hier ook de specifieke betekenissen van driedubbele engelengetallen! Dan wijzen ze je niet op het voorbeeld van een dag in de week, maar naar de algehele definitie van de getallen. Op veel websites zijn deze getallen te vinden, maar graag geef ik geheel op gevoel mijn eigen betekenis eraan, in plaats van te kopiëren :).

Het getal 1 betekent simpelweg start. Wanneer je dit ziet als 11:11 of 101 of met een ander getal erbij 3:11 en dan meerdere dagen, staat dit voor pas op de plaats en even terug naar wie je bent: loop je nog op je pad? Bekijk wáár die getallen zich kenbaar maakten om te kijken of die ook iets wilden zeggen over de plek waarop je ze zag: mag je die verlaten of moet je er meer naartoe?;

Het getal 2 interpreteer ik als liefde: je verlangen ernaar of het komen van. Dit is iets dat alleen je intuïtie, of de plek waar je ze ziet en het verband dat je ermee legt, je kan uitleggen;

Het getal 3 interpreteer ik als driehoek: puzzelstukjes die op zijn plek vallen. Dingen die weer terug cirkelen en duidelijk worden. Roots vinden en vanuit daar zaken plaatsen;

Het getal 4 betekent zoals ik het voel gezin. Dat daar veel antwoorden liggen. Waar komt het getal 4 vaak voor? Op je wekker? Is er iets dat jullie stoort? Of wordt er over jullie gewaakt? Laat je intuïtie het vertellen. Of is het eerder op kentekens? Ligt er iets op de loer voor je gezin? Zijn jullie nog schoon van energie?

Het getal 5 houdt in dat je heel goed weet wat je mag doen en wat goed voor je is. Maar je dóet het niet. Let goed op waar je 5 vaak tegenkomt. Is het op etensverpakkingen? Dan zegt het wat over voeding (goed of verbeterpunt). Of is het eerder op de wekker en betekent het je slaapritme?;

Het getal 6 betekent kinderen. Is er een kind waar je op alert mag zijn? Of is het tijd voor je eigen kind? Ga na waar je 6 vaak treft om het antwoord te laten komen;

Het getal 7 interpreteer ik als geluk. Eigenlijk omdat ‘iedereen dat doet’, maar dat weten de engelen en gidsen ook. Met 7 geven ze daarom een duidelijke boodschap: zoek naar geluk of geluk komt jouw kant op;

Het getal 8 betekent vaak onduidelijkheid. Je mogelijkheden zijn eindeloos. Dat betekent dat het tijd is om te kíezen. Het gaat je aan komen waaien, maar pas als je een keuze maakt en een goed begin maakt. De juiste baan komt bijvoorbeeld niet uit de lucht vallen: wat voor baan wíl je?;

Het getal 9 betekent voor mij dat je veel gaves hebt én dat je daar iets mee mag gaan doen. Dat kan in het alledaags leven al gelukkig. Net als bij 8 zijn je mogelijkheden zijn eindeloos. Nu nog op jezelf vertrouwen zoals je gidsen dat doen;

Het getal 0 betekent voor mij simpelweg kern. Je kern ligt hier. (Her)Vind je kern en je normen en waarden. Kijk of de plekken die je hierbij ziet, iets vertellen. Zie je ze op kassabonnen? Ga eens na over je omgang met geld bijvoorbeeld.

Let op: houdt het dubbele getallen blijven zien op een dag op? Ga na wat je hebt veranderd in je leven of wat er is toepast in je leven om te snappen waar de boodschap voor stond. Zo wordt het de volgende keer makkelijker.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Dubbele getallen blijven zien + betekenis”