Kunnen dieren geesten zien?

Kunnen dieren geesten zien

Geesten waarnemen

Vandaag bespreken we of dieren geesten kunnen zien. De meesten zullen denken aan hun huisdier zoals hun kat en hond. Om dit onderwerp te bespreken, zal ik eerst moeten uitleggen hoe het überhaupt komt dat mensen geesten kunnen zien. Geesten zien, valt onder iets dat helderzien heet. Helderzien is een gave, net als heldervoelen, helderweten, etc.. De gave betekent niet altijd puur dat je geesten kunt zien. Het zien houdt namelijk ook veel andere dingen in, zoals mensen doorgronden of déja vu’s hebben. Afhankelijk van je karakter, levenslessen en mogelijkheden ontwikkel je 1 of alle van deze punten als je helderziend bent.

Helderziendheid hebben is mogelijk als je aan 1 van de volgende factoren voldoet:

-Een gave is deels erfelijk. Als je moeder of opa deze gave heeft, dan is de kans groter dat jij hem hebt. Omdat je ruimte en herkenning hebt. En natuurlijk om wat medische redenen. Als je helderziend bent, dan is een teken hiervan bijv. hele slechte ogen hebben. Als er toevallig al slechte ogen in de familie zitten, dan heb je meteen meer aanleg voor slechte ogen dan een ander dat zou hebben. Dit is slechts 1 van vele voordelen;

-Je lessen en karakter. Als je in een vervelende thuissituatie opgroeit, dan heb je kans dat je je gave nodig hebt om te overleven. Zo kun je met helderzien bijv. precies zien wanneer je even niet thuis moet zijn. Maar dit kan ook met andere gaves, en afhankelijk dus van je karakter, maar ook erfelijkheid, beslist deze welke gave je het best gaat helpen in onveilige situaties. Maar in fijne thuissituaties opgroeien kun je ook een gave als het zien ontwikkelen. Dan krijg je ruimte om te oefenen en te zijn wie je bent.

Hoe gaat helderzien?

Helderziendheid en andere gaves verlopen via het onderbewuste. Je zou het gerust intuïtie kunnen noemen. De één doet dat vooral met nadenken (helderweten) en de ander bijvoorbeeld dus met diep observeren (helderzien). Het verschil met helderzien en gewoon observeren zit hem in het volgende: observeren doe je puur met je ogen en je legt verbanden. Helderzien doe je op dieper niveau. Zo krijg je ineens de ingeving dat iemand bijv. aan de drugs zit. Of je ziet wazige beelden of krijgt hoofdpijn (hoofdpijn- ogen) van iemand. Dat zijn allemaal tekens die je middels helderzien verkrijgt. Hoe meer je in contact staat met je onderbewuste, hoe meer dingen je doorkrijgt. Want de tegenhanger is het bewuste en dan kom je weer uit op het observeren.

Wat iemand in contact maakt met het onderbewuste is eigenlijk de mate van hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid betekent veel prikkels ontvangen. Prikkels betekent niets anders dan informatie. Van onzichtbare en zichtbare dingen. Daar komt dan ook de link met dieren.

Nederlands: een leuke dierenervaring!

Engels: waarom kinderen meer geesten zien dan volwassenen

Kunnen dieren geesten zien?

Hebben dieren net zo’n groot bewustzijn als mensen? Dieren communiceren toch eigenlijk vooral met gevoel en gebaren? Net als baby’s eigenlijk. Baby’s zien ook sneller geesten. Dit maakt dat zij dus veel via hun onderbewuste doen. Puur instinct. Denk ook maar aan jagen en paren. Maar dat maakt dus ook dat zij allerlei prikkels kunnen waarnemen! Ze hebben hier simpelweg de tijd voor. Ze hebben geen verantwoordelijkheden en dergelijke, dus alle tijd om met hun onderbewuste samen te werken. Afhankelijk van wederom hun levenslesje, maar ook de levensles van de baas, maakt dit dat sommige dieren dus helderziende waarnemingen kunnen doen. Helderziende waarnemingen doe je simpelweg op basis van prikkels. Andere dieren voelen wat meer (heldervoelen). Andere dieren zijn weer wat banger voor geluid (helderhoren).

Hoe kun je op je dieren die geesten zien anticiperen?

Soms leert een dier puur zelf iets over helderzien. En soms hangen jullie lessen samen. In het vervelendste geval ziet hij een boze geest. Hij reageert dan angstig op of wordt zelfs ziek. Maar hij staart er vooral naar, of blijft er ver uit de buurt. Dit kan een teken zijn dat je dit moet laten nakijken of dat je op onderzoek hiernaar uit mag gaan.

In fijnere gevallen ziet hij gewoon overledenen van jou, of overleden oud-bewoners. Dan reageert hij ook minder heftig. En wordt hij ook meestal niet ziek daarvan. Het is een mooie tip om te willen begrijpen wat je dier doet en bedoelt. Het leert jou veel over je gevoel (en je passende gave) nagaan. Het diertje wil je immers natuurlijk vaak ook gewoon helpen.

Heb jij ooit gemerkt dat jouw huisdier geesten ziet?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Kunnen dieren geesten zien?”