De volle maan van 16 februari 2022

de volle maan van 16 februari

De volle maan is er weer! Bij de vorige volle maan stond rust, alertheid en helderweten centraal. De volle maan van 16 februari zal in het teken staan van chaotische ideeën, de nek en helderzien. Lees gauw verder om de maan goed door te komen!

De volle maan van 16 februari

Deze volle brengt de volgende veranderingen met zich mee! Allereerst ontstaat er een chaotische tijd. Dat betekent dat er veel veranderingen gebeuren rondom deze volle maan. Denk aan wisseling van baan, relatie, hobby of gewoon je mindset. Probeer dus gezond te eten, goed te slapen en op andere gebieden rust te vinden om te compenseren. Geniet ook van die chaotische tijd, want het is wel een positieve!

Deze maan staat ook in het teken van helderzien. Dat betekent dat we meer aanleg hebben om geesten en aura’s te zien. Maar let op: helderzien betekent ook door mensen heen zien en waarheden ontdekken. Gebruik deze maan om lekker (veilig) te experimenteren met mensen lezen of onzichtbare energieën waarnemen.

Tenslotte staat de nek centraal deze maan. Dat betekent dat je van alles hiermee gaat oppikken! Je hooggevoeligheid zit hierin. Dit houdt in dat je andermans nekpijn erg gaat voelen én mensen die ín je nek zitten betreft aandacht vragen. Dat heet ook wel heldervoelen. Probeer patronen te vinden in wanneer je minder nekpijn hebt en wanneer je meer nekpijn hebt. Wie heb je die dag gezien? En heb je vaker nekpijn bij die persoon? Laat dat een antwoord zijn. Daarna kun je altijd nog als je wil je verdiepen in energiekoorden.

Tips voor deze maan:

Probeer deze maan rust te ontlenen uit andere zaken, zoals een stabiele vriend of familielid, een serie dat je al kent of een hobby waar je altijd rustig van wordt. Probeer ook te ontladen hiermee voordat je probeert te slapen.

Ga eens foto lezen! En oefen op een vriend(in). Probeer te kijken wat je allemaal doorkrijgt middels je lichaam. Onthoud: alles dat je ook maar aan verandering/ sensatie krijgt in je lichaam, gedachten en emoties is op dat moment van die ander, en niet meer van jou. Ook als je opeens gaat hoesten, moet slikken of aan een bepaald onderwerp denkt.

Wees lief voor je nek. Vraag een massage of ga lekker warm douchen. Probeer daarna hem als antenne te laten werken om te scannen welke mensen juist voor je zijn en welke niet!

Helderzien

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 16 februari 2022”