Planten die doodgaan door negatieve energie

planten die doodgaan

Planten en energie

Vandaag bespreken we meer over planten die doodgaan door negatieve energie. Om dit te bespreken, zal ik eerst uitleggen wat planten en energie met elkaar te maken hebben.

Net als dieren leven planten ook, maar kunnen ze niet op dezelfde manier communiceren met ons als mensen dat doen. Dieren communiceren vooral met hun onderbewuste. En soms natuurlijk bewust als ze hebben aangeleerd hoe ze kunnen communiceren met hun baasje. Maar net als dieren hebben planten een instinct en is gevolg logisch. Zo kan piepen bij dieren angst zijn, en betekenen gele bladeren bij planten te weinig water.

Waarom het belangrijk is om te beseffen dat er veel onbewust bij planten gebeurt, is omdat energie, negatieve energie, ook geheel onbewust gebeurt. Energie is namelijk voor de meesten van ons niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Het heet daarom ook wel een prikkel: alles dat is. Denk aan letterlijke energie zoals warmte en kou. Maar natuurlijk ook energie die ons pijn geeft door jaloezie van anderen of door ons heldervoelen. Sommige planten voorspellen zelfs een dood.

Waarom kunnen die planten doodgaan door negativiteit?

We kennen het eigenlijk allemaal wel: je vriendin heeft keelpijn en jij dus ook, je voelt je altijd slecht als je bij een bepaalde kennis vandaan komt of je laat bij een bepaalde collega altijd veel uit je handen vallen. Dat is wat prikkels, en zeker die met negatieve lading, kunnen veroorzaken. Er bestaan ook positieve prikkels, zoals dat de collega jou gewoon heel aardig vindt, maar zelf onhandig is waardoor je alsnóg spullen uit je handen laat vallen. En waarom gebeurt dit? Omdat prikkels informatie zijn en jij hiervan mag leren dit leven. Maar als prikkels dit kunnen veroorzaken, kan dit ook bij planten gebeuren!

Wanneer gaan planten dood door negatieve energie?

Wanneer iemand jaloers is op je plant (negatief) of het erg mooi vindt maar zelf een hardnekkige energie bij zich heeft (positief) kan dit een plant beïnvloeden en zelfs dood laten gaan!

Een plant kan ook doodgaan als de energie niet direct op de plant is gericht, maar als de energie op jouzelf is gericht of in je huis. Dan slaat de energie om zich heen en gaan kwetsbare planten dood. Ik benoem expres kwetsbare planten, omdat: energie is niet alles dat er is. Er bestaat uiteraard ook gewoon nog zoiets als goede verzorging. Wanneer dit laatste op orde is, gaan planten moeilijker dood door energie.

Hoe verwijder je negatieve energie om planten die doodgaan op te lossen?

Uiteraard kun je altijd laten scannen of er negatieve energie rondom jou of in huis is om dit vervolgens samen te laten verwijderen.

Heb je te maken met tijdelijke negativiteit of éénmalige positieve (maar jaloerse) of negatieve ontwensingen naar je planten/ geluk? Probeer dan ook eens blauwsel in je water zodat je de planten hiervan reinigt! Het werkt dan eigenlijk als salie voor in huizen, maar dan voor in water!

Je kunt ook altijd je gidsen elke ochtend om adviezen vragen. Soms blijkt dat ook genoeg. Of leer omgaan met energiekoorden zodat je die zelf uit je planten kunt verwijderen. Heb jij vaak planten gehad die om onbekende redenen doodgaan?

De werking van blauwsel

Engels: hoe snel loopt iemand zwarte magie op?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Planten die doodgaan door negatieve energie”