De volle maan van 18 maart 2022

De volle maan van 18 maart

De volle maan van 18 maart 2022 komt er weer aan! Een volle maan doet veel met ons, vooral als je hooggevoelig bent. Wat kunnen we verwachten in onze emoties, lichaam en meer? De vorige volle maan stond in het teken van chaos in het hoofd, een gevoelige nek en helderzien. Deze volle maan van 18 maart staat in het teken van meer of anders honger, je postuur en helderruiken.

De volle maan van 18 maart

Deze volle maan slaat erg op ons hongergevoel. Maar dit kan zowel positief als negatief uitpakken! Heb jij duidelijk wat een goed eetpatroon voor je is? Dan betekent een ander hongergevoel dat je deze volle gewoon ander eten nodig hebt! Heb je nog niet duidelijk wat bij je past? Dan word je deze maand erbij geholpen. Heb je extra zin in groente of vlees? Laat dat je iets vertellen over je dagelijkse hoeveelheden groente en eiwitten!

Tijdens deze volle maan komt er ook extra druk op onze postuur. Dat komt omdat prikkels zich altijd ergens opslaan. Dat kan per dag verschillen En volle manen geven altijd éxtra prikkels af. Soms slaat dat op je huid, soms op slapen en soms, zoals nu, op de rug. Dat kan dan wel zorgen dat je wat meer in elkaar gedoken rondloopt. Wees er bewust van! Dat is vaak genoeg.

De gave die tijdens deze maan centraal staat is helderruiken. Geliefde overledenen willen zich vooral laten merken via de neus. De prikkels van de maan liggen hier gewoon goed voor. Maar er zijn ook tekens via de neus merkbaar. Ruik je ineens een stank of is je neus even verstopt of heb je een niesbui? Ga eens na waarom. Meestal duidt dit op iets vervelends of iets dat niet goed voor je is. Maar ruik je bloemetjes of voelt je neus supervrij? Dan is het vaak dat je op de goede weg bent!

Tips voor deze maan

Het is deze maan handig om op je hongergevoel te letten. Het geeft veel hints en tips over je huidige eetpatroon en wat wel en niet goed voor je is. Heb je deze maan meer afkeer tegen zuivel? Wellicht was je al die tijd al allergisch! Het is ook een goede periode om na te gaan of je je eetpatroon duidelijk hebt. Eet je wel mindful? Heb je je verdiept in wat een lichaam nodig heeft?

Qua postuur is het vooral handig om gewoon even stil te staan bij gewoontes en gedragingen van je lichaam. Hoe loop je normaal gesproken? Is er nog iets dat je moet aanpakken in lopen of heupen of steunzolen? Laat deze maan dan een herinnering daaraan zijn. Je bent het waard.

Waarom overkomt helderruiken je? Iedereen heeft wel een gave. Of het nu zien is of voelen. Wil je hier iets mee? Laat je bewijzen dat ook ruiken in je zit! En verder: zijn er nog zaken die je wil uitpluizen rondom een overleden persoon of inzichten die je wil rondom een bepaald levensgebied? Let deze week ook extra op je neus bij wat je doet! Of het nu een sollicitatiebrief schrijven of afspreken met een kennis. Let op: de neus kan heel subtiel zijn.

Signalen van paranormale activiteit

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 18 maart 2022”