De horoscoop van 21 maart 2022

De horoscoop van 21 maart 2022

Volg ook op Tiktok voor leuke grapjes! Verder naar de horoscoop van 21 maart 2022:

Grapjes!

De horoscoop van 21 maart 2022

Vandaag kun je lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 maart 2022! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, is nog altijd aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.

Uitgelicht! Ram: 21 maart- 20 april

Hallo ram. Jij bent bijna jarig! Voor jou komt een maand waarin je je ontspannen voelt, zen en blij. Het loopt allemaal en je voelt je daar gelukkig onder. Goed zo! Ook voor jou de kleine tip dat het het waard is om toch nog meer dingen uit te proberen, zodat nog groter geluk bereikt kan worden.

Verder is deze maand een maand waarin je buik je raadgever wil en zal zijn. Dat betekent bij een strakke buik of veel honger dat je je hart niet genoeg volgt en bij een rustige buik, dit wel doet.

Je kracht deze maand is je helderziendheid: het doorzien van situaties.

Je valkuil deze maand is snel last hebben van stijve spieren of zware schouders.

 

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 21 maart 2022:

Stier: 21 april- 21 mei

Dag lieve stier. Deze maand merk je vooral dat je meer behoefte hebt aan rust dan anders. Pak die dan ook en doe dat volledig op je eigen manier! Deze maand ben je gevoelig om geleefd te gaan worden en dat gaat veel energie kosten. Wees dus alert.

Je kracht deze maand is een fijne balans tussen concentratie en ontspanning vinden.

Jouw valkuil deze maand is snel spierpijn hebben om onlogische redenen. Je absorbeert het van je omgeving en dat heet dan ook heldervoelen.

instagram

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! Jij gaat een enthousiaste maand tegemoet! Heb je wedstrijden of zoiets? Of leuke dagjes uit gepland? Zo’n spanning heb je af en toe! Geniet er gewoon van en maak je niet druk om hoe anderen zich voelen. Dit is een fijne maand voor jou.

Jouw kracht deze maand is veel sneller en beter kunnen loslaten. Omdenken.

En je valkuil deze maand is iets minder slaap kunnen pakken dan normaal.

Kreeft: 22 juni- 22 juli

Dag kreeft! Voor jou een maand waarin je eindelijk weer eens een fijnere maand tegemoet gaat. Heerlijk. Een maand waarin je lichaam doet wat je wil en waarin je goed voelt wat je ter ontspanning mag doen en dat iedereen in je omgeving ook nog eens meewerkt.

Jouw kracht deze maand is een goed dag- en nachtritme hebben.

Jouw valkuil deze maand is een verstopte neus hebben. Dat komt door helderruiken: die is zich een beetje aan het ontwikkelen!

 

Leeuw 23 juli- 23 augustus

Goede dag leeuw. Voor jou een maand waarin je nog steeds creatieve buien hebt. Geniet er maar van en ontdek wat er bij je past en waar je ook gewoon goed in wil worden, dat is ook een mooie vraag voor een richtlijn.

Je kracht deze maand is je zomaar vrolijk en in balans voelen.

Jouw valkuil is dat je af en toe wat langer de tijd nodig hebt om je te verwoorden.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag lieve maagd. Voor jou een maand waarin je sneller last hebt van kleine ongemakjes, zoals verkoudheden. Maar ook jeuk. Jij bent deze maand overgevoeliger dan normaal en dat komt vanuit je hooggevoeligheid.

Je kracht deze maand is nog steeds helderweten. Je krijgt nog steeds gaves en informatie door via het hoofd. Geniet ervan en ga achter moeilijke vraagstukken aan.

Jouw valkuil deze maand is het helderweten wat lastiger uit kunnen zetten ‘s nachts.

Bekijk ook eens het energetisch schild object dat prikkels van anderen remt!

energetisch schild

Weegschaal 23 september- 22 oktober

Voor jou een maand waarin je maag wat meer opspeelt: krijg het voldoende wat het nodig heeft? Een eetpatroon kan soms per dag verschillen, dus deze maand word jou goed gevraagd op te letten op je lichaam. En je lichaam zal dan ook snel antwoord geven. Dat gaat je voor de rest van je leven heel veel brengen.

Jouw kracht deze maand is wat minder zwart-wit zijn dan normaal en dingen gemakkelijker kunnen relativeren.

Je valkuil de komende maand is zenuwtrekjes zoals nagelbijten, op je lippen bijten, etc..

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je vrolijk bent en goed reageert op de eerste zonnestralen. Probeer de zon wat meer op te zoeken om deze vrolijkheid te houden door in de tuin te lunchen of in je pauze even te wandelen.

Jouw kracht is dat je je om niks snel euforisch kan voelen.

Je valkuil is dat je nog steeds sneller moe bent deze maand.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou een maand waarin je soms wat meer moet denken aan oud zeer en verdriet. Maar daar hoef je niet in te blijven hangen, het geeft juist ruimte om daarna nog gelukkiger te worden!

Je kracht deze maand is zomaar lekker vrolijk zijn en met een glimlach op je gezicht te zitten. Een dankbare 30 dagen.

Je valkuil is steeds vergeten wat je ging doen.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je je lekker leeg voelt in je hoofd waardoor je je dus ook minder zorgen maakt om zaken waarover je dat normaal wel doet. Probeer deze staat te herinneren en weer op te zoeken. voor als je je weer drukker begint te maken de volgende maand.

Jouw kracht deze maand is heel veel leuke weekenden gaan ervaren.

Je valkuil deze maand is dat je iets langzamer werkt dan normaal. Of moet ik zeggen rustiger?

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je je nek wat meer voelt. Maar je nek geeft vooral situaties aan die niet goed voor je zijn. En dus wel goed voor je zijn. Luister hier goed na en als je nekpijn krijgt: ga na waarom die situatie een niet al te positieve invloed op je heeft.

Je kracht deze maand is dat je een lekker plan hebt voor de komende tijd.

Je valkuil deze maand is juist minder heldeziend zijn dan normaal. Ofwel: het lijkt of je intuïtie er minder voor je is. Gelukkig lijk het alleen maar zo en betekent dat alleen maar dat andere gaves wat meer de overhand hebben.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hallo vissen! Heb je een goede verjaring gehad? Voor jou een 30 dagen waarin je gewoon het gevoel hebt dat je niets te klagen hebt. Heerlijk! Probeer je dat gevoel wel uit te breiden? Het is leuk om altijd ietsje meer te willen dan je hebt. Dat werkt namelijk voor jou. Omdat het je ook lukt om het te zien als een leuk doel en niet dat dat dus inhoudt dat je nu óntevreden bent.

Je kracht deze maand is een stofwisseling hebben dat bij je past.

En je valkuil deze maand is wat meer moeten plassen.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 21 maart 2022”