Je beschermen tegen straling, telefoons en electra

Je beschermen tegen straling

Vandaag de dag gebeurt er veel meer online en gebeurt er veel om ons heen. Ook op afstand. Voorheen bestond er al Bluetooth, maar het wordt steeds meer. Maar als iets op afstand gebeurt, dan wordt iets dus verzonden over een onzichtbare lijn. Deze lijn kunnen gevoelige mensen voelen. En zelfs veel klachten van krijgen. Lees vandaag meer over de werking van maar ook je beschermen tegen straling e.d.!

Je beschermen tegen straling: soorten straling

Er zijn natuurlijk veel soorten straling, maar ik zal een paar grote uitlichten:

Wi-fi/ 4g/ 5g/ zendmasten.
Iedereen kent dit eigenlijk wel. Veel webverkeer met elkaar hebben en over de hele wereld verbonden zijn;

Elektriciteit.
Ook dit is iets dat toch wel ‘wakker is’ en via kabels over en weer gaat;

Leylijnen.
Dat zijn bepaalde stukken lijnen op aarde waarin veel energie loopt. Sommige noemen dat de lijnen die dan op aardplaten liggen, maar het kunnen ook gewoon lijnen zijn die veel gebeurtenissen hebben geabsorbeerd en daardoor steeds meer beladen werden. Deze lijnen kunnen ook kruisen, dan wordt het natuurlijk dubbel zo voelbaar;

-Energiekoorden.
Wanneer je heldervoelend bent, merk je dat je energiekoorden hebt tussen mensen. Je voelt dan hoe zij zich voelen qua pijn, emoties en gedachten of hoe zij over je denken.
Wanneer je hooggevoelig bent, voel je heel veel aan van je omgeving. De 1 voelt vooral sferen. De ander eerder straling. Dat komt door overgevoeligheid en bij iedereen uit zich dat anders.

Oorzaak van de gevoeligheid voor deze energieën

De grootste oorzaak van je gevoeligheid voor deze straling, is dus door je hooggevoeligheid en daardoor overgevoeligheid. Hooggevoeligheid vertaalt zich nogmaals bij iedereen anders. Zo kun je naast gevoelig zijn voor straling, ook gevoelig zijn voor temperatuurverschillen of geesten om je heen. Wat iemand hooggevoelig maakt, hangt af van iemands lessen, erfelijkheid, vorig levens, karakter en life-events. Als je onveilig bent opgegroeid, kun je je hooggevoeligheid nodig hebben gehad om te voelen hoe je moet overleven. Maar zo’n zelfde onveilige jeugd, kan juist bij een ander hebben geresulteerd in minder hooggevoelig worden. Dat hangt dan weer af van je karakter en ook herinneringen (wat werkt wel en niet) uit vorig levens.

Of je dan vervolgens gevoelig bent voor geesten of eerder straling, hangt eveneens af van die 5 factoren. Als je bijvoorbeeld veel levens hebt gehad in de riddertijd en je wordt opeens nu geboren, dan ga je sneller last van straling krijgen. Maar als je voorliefde hebt voor computers, kan het zomaar zijn dat je goed tegen die straling kan.

Hoe uit deze gevoeligheid zich?

Nu de oorzaak van gevoeligheid is beschreven, kunnen we verder naar: hoe weet je dan of je last hebt van straling?

Vele mensen weten het gewoon. Die voelen het meteen als ze slapen met hun Wi-Fi aan of juist uit. Maar er zijn ook veel symptomen die erop kunnen wijzen:

-Uiteraard: voel je je anders in het bijzijn van veel apparaten, of niet?;

Als je teveel prikkels ontvangt (hooggevoeligheid) van straling, dan gaat dat tot uiting komen. Prikkels willen namelijk naar buiten, maar je weet nog niet hoe. Hoe dit naar buiten komt, verschilt wederom per persoon. Waar ben je gevoelig voor (erfelijkheid)? Wat zit je snel dwars? Is dat bijvoorbeeld je huid? Dan kan het zomaar zijn dat de prikkels via je huid willen verlaten en dus eczeem geven. Je onderbewuste hoopt dan namelijk dat je erachter komt dat het hooggevoeligheid is. Andere manieren van tot uiting komen is als het weg wil gaan via de oren (oorsuizen), ogen (traanogen) of neus (chronisch verkouden);

-Je hoeft niet alles middels je kanaal overgevoeligheid en overprikkeling te ontvangen. Het kan ook tot uiting komen via problemen met slapen (veel prikkels dus gedachten) of al het andere logische dat je aan prikkels kan linken, zoals veel jeuk.

Je beschermen tegen straling

Je kunt je beschermen tegen het teveel aan prikkels door letterlijk straling in je huis te minderen. Sommige mensen gaan ook aan de slag om te kijken of hun huis rond of op een leylijn zit en proberen deze invloed dan te verminderen.

Uiteraard kun je je ook met hulp beschermen tegen straling. Zo kun je je leren afschermen voor koorden en prikkels of een object nemen dat een groot gedeelte van prikkels remt.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Je beschermen tegen straling, telefoons en electra”