Wanneer werkt de wet van de aantrekking?

wanneer werkt de wet

Veel mensen zij bezig met de wet van de aantrekking. Dat is goed! In principe kun je dat ook mindfulness noemen of het jezelf gunnen. Maar er zijn wat haken en ogen aan. Namelijk: hoe trek je dan dingen aan? En hoe weet je wanneer je dat moet doen? Wanneer werkt de wet van de aantrekking?

Zielsmissies

Om zaken aan te trekken, is het belangrijk om stil te staan bij je zielsmissie. Lees vooral uitgebreid meer over zielenmissies herkennen. Als het eenmaal jouw zielenmissie is, en dat wordt in overleg met jou voor je geboorte besloten, om bijvoorbeeld blokkades in het leven op te ruimen of er zelfs mensen bij te helpen, dan werkt de wet van de aantrekking op 2 manieren. Als je de goede vraag stelt, trek je hulp aan. Een goede vraag is in dit voorbeeld bijvoorbeeld: welke kant moet ik op met mijn knieklacht? En dan kijken waar de tekens en je omgeving mee komen. Een verkeerde vraag is bijvoorbeeld: willen jullie mijn knieklacht weghalen. Want je mag ervan leren en dat zou dan te makkelijk zijn. Je mag bijvoorbeeld leren hoe je je intuïtie inzet om de juiste hulp te vinden. Maar gaat jouw levensles over grenzen of werk vinden dat bij je past, dan is zo’n verkeerde vraag nu opeens een goede vraag. En kan die vraag het opzetje zijn naar jouw samenwerking met het universum.

Wanneer werkt de wet van de aantrekking

Net ging ik al in op vragen die niet zomaar als goed of fout te bestempelen zijn. Het hangt echt af van wat je moet leren dit leven en via welke route je het meest leert. Dat verschilt ontzettend per persoon. Zo kan de ene persoon, persoon A., om bij het ene voorbeeld te blijven zij knieklacht lekker verdwijnen omdat hij om mag leren gaan met energieën en het universum. En een ander persoon met diezelfde les, daar werkt het niet bij. Dat hangt allemaal af van welke lessen je nog méer moet leren. Het universum wil daar graag een geheel van maken. Zo blijkt misschien dat jouw klacht weggaat door hypnose, waardoor je op die manier om gaat gaan met energieën en het universum. Je hebt alleen jouw pijnklacht dan wel langer gehad dan in het voorbeeld van persoon A..

De wet van de aantrekking geldt dus het meest als je formulering van je vraag aansluit bij je levensles, kleinere lessen en zielsmissie.

Wanneer werkt de wet van de aantrekking ‘tegen je’?

Aan de andere kant kun je ook genoeg vervelende zaken aantrekken helaas. Je kunt door veelvoudig te benoemen dat je ‘bang bent voor’. Dat waar je bang voor bent juist aantrekken. En als je tevreden bent omdat je niet wil falen bij het streven van meer, ook nooit kansen tegenkomen die meer geven. Dat komt pas als je het vraagt. En er open voor staat dat dat niet altijd even makkelijk gaat. Je kunt ook vervelende zaken aantrekken door erop te hyperfocussen. Het is belangrijk om goed te voelen wanneer je iets tijd moet geven en wanneer je het aan mag pakken (en hoe dan). Maar dat is natuurlijk soms heel moeilijk. Als je wil, help ik je natuurlijk graag daarbij.

Wist je dat sommige mensen ook bijvoorbeeld bang zijn de naam van hun vijand uit te spreken? Ze zijn bang dat dat hun vatbaar maakt.

Manieren van aantrekking

Letterlijke manieren om met de wet van de aantrekking te beginnen, zijn:

-Allereerst: voel goed in wat je levensles is en wat je mag leren dit leven. Zorg dat de vragen daarop aansluiten, of vraag richtlijnen;

-Vraag het gewoon! Aan bijvoorbeeld je gids. En kijk hoe tekens jouw kant op komen. Is het via wat mensen zeggen, via reclameborden, dromen, via adds op Facebook?;

-Gebruik meditatie, zelfhypnose of affirmaties die voor jou werken! Zo weet het universum echt goed wat je wil. En soms geven ze pas als je vraagt;

-Bewaak je grenzen, maar ook energetisch. Het is logisch dat het belangrijk is op je grenzen te letten. Maar wist je dat als je les ook om energieën gaat, dat er ook energetisch wat te behalen valt zodat mensen sowieso minder over je grenzen heen wíllen?

Sabotage

Uiteraard kan er ook altijd iets spelen dat jouw lieve manier van aantrekking beïnvloed. Maar vaak heeft dit ook meteen te maken met je levensles. Als jij moet leren over bijvoorbeeld zwarte magie, dan kan de wet van de aantrekking nooit 100% voor je werken, want hoe moet je dan leren over magie en er sterker uitkomen? In dat geval krijg je nog wel wat je vraagt, als het gaat om hulp bij magie, maar alleen als je het op de goede manier vraagt: zoals de juiste hulp vinden. Vragen of het weggaat, helpt dan vaak niet genoeg. Of je krijgt antwoord, maar niet hoe je het verwacht.

Zo is het eigenlijk niet anders voor andere levenslessen. Als jouw levensles armoede is, of dat overwinnen, dan krijg je ook geen geld als je erom vraagt. Dat vraagt dan veel zelfreflectie en doorzettingsvermogen van je.

Nederlands: energetisch grenzen beschermen

Engels:

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wanneer werkt de wet van de aantrekking?”