Hoe weet je of iemand zwarte magie heeft gedaan op jou?

iemand zwarte magie heeft gedaan

Wat is magie?

Vandaag gaan we in op hoe je kunt weten of iemand zwarte magie heeft gedaan. Veel mensen hebben wel eens gehoord over magie, ontwensingen en vloeken. Er zit al een groot verschil tussen deze 3. Sowieso heb je 2 soorten magie. Positieve, dat zich bezighoudt met aantrekken wat goed is of het verwijderen van wat slecht is, en het aanrichten van negativiteit.

Een vloek is altijd negatief. Een vloek herken je anders dan magie. Donkere magie herken je doordat dingen om je heen fout gaan. Een vloek herken je als je zélf onhandig handelt. Sommige vloeken zijn ook overdraagbaar en dat heet een familievloek, dat is met magie weer zeer zelden zo. Een ontwensing is iets dat iemand niet bewust heeft gedaan, maar heeft aangericht omdat hij bijvoorbeeld zelf een vloek op zich heeft of omdat hij erg ontevreden is over zijn eigen leven. Een ontwensing is een wens dat iets je mislukt. Of een wens dat iets je lukt, maar dan met jaloezie waardoor het mislukt. In de volksmond worden al deze vaak voodoo of zwarte magie genoemd.

15 soorten voodoo

Om te weten of iemand zwarte magie heeft gedaan op jou of een naaste, is het handig even stil te staan bij het feit dat er wel meer dan 15 soorten donkere magie bestaan. Die herken je allemaal anders. Zo herken je een vloek nogmaals aan impulsief handelen en een geest in huis bijvoorbeeld aan nachtmerries. Dus klik gerust op de link om langer op de verschillende soorten door te gaan.

Er zijn altijd raakvlakken tussen al deze soorten magie. Die zal ik opsommen. Bij elk punt in de opsomming zal ik ook uitleggen waaróm iets is zoals het is door zwarte magie. Magie is namelijk altijd logisch. Dat moet, omdat het anders onoverwinnelijk zou zijn. Voor de duidelijkheid: magie wordt niet altijd bewust gestuurd. En soms wordt het in het algemeen gestuurd, zodat het mag aanrichten waar het maar iets aan te richten kan. En soms wordt het op een bepaald gebied gestuurd, omdat iemand daar erg jaloers op is. Zoals een relatie of op een eigen onderneming.

Nederlands: verhaal achter mensen per ongeluk vervloeken

Weten of iemand zwarte magie heeft gedaan

-Je kunt merken dat je bijvoorbeeld slecht slaapt door bijvoorbeeld slecht doorslapen of nachtmerries. Dit komt omdat voodoo wordt gestuurd om iemand te verzwakken. Slecht slapen is verzwakkend;

-Wat ook verzwakt, is lichamelijke problemen krijgen die ook nooit oplossing krijgen, of het beestje krijgt een naam. Vaak komen lichamelijke problemen op punten die al vatbaar zijn door bijvoorbeeld erfelijkheid of gewoon door de bouw en structuur van je lichaam;

-Als je een probleem wil oplossen, heb je daar vaak geld voor nodig. Is geld al een zwak punt omdat je net van baan bent veranderd of omdat je afhankelijk bent van klanten als zzp’er? Dan is de kans groot dat magie op je geld slaat. Zo hoopt het dat je niet beter wordt. Een andere manier is je roekeloos rijden aanwakkeren zodat je ongelukken maakt of boetes krijgt. En een andere manier is door je impulsieve karakter mensen teveel verjaardagsgeld kado te doen;

-Zoek patronen! Sinds wanneer heb je het gevoel dat je de controle kwijt bent? Is het sinds een jaar? Wat denk je zelf dat er sinds een jaar is gebeurd? Of is het vanaf de geboorte en mogen we mogelijk denken aan familievloeken of magie uit vorige levens?;

-Je kunt ook sombere gedachtes ervaren die ook ervoor zorgen dat je niet naar een oplossing wil zoeken. Maar denk dan ook aan tics ontwikkelen, zodat je je schaamt.

Dit waren vooral punten van algemene zwarte magie. Maar je kunt ook magie hebben op 1 levensgebied. Dan gelden bovenstaande punten iets minder en krijg je eerder te maken met tekens, naast het aangevallen worden op 1 levensgebied.

Tekens van magie

-Vóel je controle verlies op een bepaald gebied in je leven? En waarschijnlijk ook met een aan te wijzen moment dat het allemaal begon? Dat is je intuïtie die je waarschuwt;

-Ruik je ineens stank, heb je opeens ongedierte in huis of zie je dode dieren of andere ongure en omineuze tekens?;

-Heb je overal net een beetje pech? Zoals dat de telefoonverbinding verbreekt, of dat de televisie even een storing heeft, of dat je enkele boodschappen bent vergeten te doen? Dit kan ook wijzen op tegenslag en zelfs magie.

Daarnaast gaan tekens nog dieper dan dat: vaak zeggen ze ook nog iets over de sóort magie dat je op je hebt. Zo is eczeem vaak teken van fysieke magie, buikpijn vaak teken van intieme magie en een onzichtbaar gevoel vaak teken van een vloek.

Zaken die lijken dat iemand zwarte magie heeft gedaan, maar niet zo is

Toch is niet alles voodoo, ook als je aan de meeste dingen uit het rijtje voldoet. Mocht je trouwens ooit reading of loekoe overwegen, dan zal ik je hier ook op wijzen. Er kunnen namelijk verschillende dingen op magie líjken:

-Zo kun je simpelweg je hart misschien niet volgen. Uit angst of tegenslag of omdat je niet weet hoe. Dan kan het universum ook tekens sturen om je op het rechte pad te krijgen. Maar soms lijken die tekens op tegenslag. Dat is het dan niet, maar dat is om je bijvoorbeeld weg te krijgen van die ene werkplek. Maar je hart niet volgen kan nog op tal van andere manieren uiten. Je wordt dan vaak gepakt op zwakke plekken of plekken die je erg liefhebt, zodat je hopelijk snapt dat de enige manier om daar vanaf te komen, is door je hart te volgen. Een voorbeeld van zwakke plekken is slapen, huidproblemen of gewichtsproblemen;

-Of je hebt last van energiekoorden omdat je hoogsensitief bent. Je voelt dan andermans klachten alsof het de jouwe zijn, zoals hoofdpijn. Maar ook voel je dus andermans magie op je alsof het de jouwe is;

-Het kan uiteraard ook nog dat je de juiste hulp nog moet vinden en dat dat bijvoorbeeld fysiotherapie is, of voetreflextherapie. Soms is dat een lange zoektocht voor een klacht omdat je dan ook veel leert tijdens die zoektocht.

Zoek je hulp voor je klachten? Wil je weten of iemand zwarte magie op jou heeft gedaan? Laat uiteraard een reactie achter!

Engels: 16 soorten voodoo

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

4 thoughts on “Hoe weet je of iemand zwarte magie heeft gedaan op jou?

 1. Judeeey23 says:

  Tulungan niyo po ako, kasi isa ako sa na isumpa ng isang barangan, may kulto po kasi siya, hindi ko alam kung ano ang ginawa niya sakin, na control niya po kasi ako, please paano po mawala ang sumpa, di ko na alam ang gagawin ko, mahirap akong makahanap ng trabaho, puro malas nalang eh, please tulungan niyo po ako. Thank you

 2. Binaz says:

  Hej min fråga är vem har gjort magi på mig eller har jag det är kaos mellan min man och mig har han någon eller har han något med sitt ex plus jag kan inte bli gravid han är iskall mot mig

  • Desiree says:

   Jag är ledsen att du går igenom det här. Vad du kan göra är att fråga i dina drömmar innan du går och lägger dig vad exakt som händer. Vänligen meddela oss om det fungerade!

LEAVE A COMMENT