Verslaving oplossen met behulp van witte magie

Verslaving oplossen

Drie soorten zwarte magie die verslaving oplossen bemoeilijken

Verslavingen zijn er in vele vormen en maten. Je kunt denken aan de welbekende alcoholverslaving of drugsverslaving, maar denk ook aan seksverslaving of gokken. Om uit te leggen welke verslavingen men kan oplossen door witte magie, is het wellicht wijs om eerst stil te staan bij hoe verslavingen worden aangericht door voodoo. Aangezien de kans om verslaving met witte magie oplossen ook het grootst is.

Er bestaan grofweg 3 soorten magie:

-Ontwensingen. Omdat iemand jaloers is of iets misgunt, kan er vervelende energie worden gestuurd vanuit diegene. Vaak onbewust. Het heeft echter wel vaak de symptomen van pure zwarte magie. Je kunt dit vooral herkennen aan uitspraken in negatieve of positieve zin, zoals: ‘o, wat heb je een mooie huid’, of ‘jij zult nooit afvallen’;

Voodoo, dit wordt, vaak met ritueel, gestuurd naar iemand op een bepaald gebied of in het algemeen. Wanneer het op een bepaald gebied wordt gestuurd, is dat een gebied dat opeens veel minder loopt in het leven. Wanneer het in het algemeen wordt gestuurd, merk je dat de zwakke plekken zwakker worden of dat middelen om blij te blijven (geld, liefde, gezondheid) worden aangevallen en achteruitgaan. Zo’n zwakke plek kan bijvoorbeeld zijn roekeloos geld uitgeven, slaap, boosheid, pijn en onzekerheid;

-Tenslotte heb je ook vloeken. Deze worden ook met ritueel gestuurd. Maar vloeken kun je vooral herkennen op je eigen handelen. Ook kun je ze per ongeluk overdragen op de kinderen. Dan wordt het een familievloek.

Verslaafd raken door zwarte magie

Alle drie de soorten kunnen verslaving in iemand veroorzaken, maar vooral de voodoo en vloeken zijn bekend. Een verslaving door middel van hardnekkige ontwensing komt weinig voor. Verslaafd maken en raken zit als volgt. Een magiesoort wordt óf gestuurd naar iemand in het algemeen, óf gestuurd naar een bepaald gebied. Laten we bij de makkelijkste en meest voorkomende beginnen: een bepaald gebied.

Een magiesoort kan dus zo gestuurd worden dat de negatieve geest of de magie de opdracht krijgt om iemand verslaafd te maken. Een geest kan bijvoorbeeld iemand gaan bezitten en willen proberen om slechte dingen aan het lichaam te geven. 

Er bestaan zelfs trucs dat mensen een verslaving dat niet weg te halen is in de medische of alternatieve (witte magie) deze met zwarte magie overdragen aan iemand anders. Die raakt dan van de één op de andere dag verslaafd.

Tot slot zijn er nog veel andere soorten magie zoals magie dat naar iemands huis wordt gestuurd waardoor diegene steeds thuis wil blijven en drinken. Dat wordt dan aangericht met onderliggende reden om iemand ongelukkig of arm te maken of om relatie te verbreken.

Extra: je kunt ook verslaafd raken als je heel erg gevoelig bent en andermans klachten overneemt. Als er dan een naaste is die zelf verslaafd is, kun je dat voorzichtig ook worden. Dit noem je ook wel een energiekoord met iemand hebben.

Magiesoorten die per ongeluk verslaving veroorzaken

Als magie wordt gestuurd naar iemand in het algemeen, dan gaat deze zwakke plekken zoeken. Als verslaving al in de familie zit, of je houdt wel van een drankje of merkkleding, dan kun je daar sneller op gepakt worden dan een ander die te maken heeft met magie in het algemeen. Een ander heeft als zwakke plekken bijvoorbeeld zichzelf zijn of grenzen aangeven.

Verslaving oplossen

Verslavingen worden op verschillende manieren opgelost. Het helpt als je weet wat de verslaving veroorzaakt. Als het puur en helaas trauma is, dan is het het slimst om dat bij een psycholoog aan te pakken. Als een aanpak namelijk op de bron past, maakt dat sterk.

Heb je echter te maken met verslaving door magie, dan kun je dit het best aanpakken met ritueel, ook wel witte magie genoemd. Je maakt dan het origineel uitgevoerde slechte ritueel ongedaan. Als je bijvoorbeeld verslaafd bent doordat iemand iets in je eten en drinken heeft gedaan, los je dat op met een tegendrankje. Als je verslaafd bent omdat iemand in huis iets heeft aangericht, los je dat op met een huisuitdrijving, let op: geen huisréiniging. Lees hier vooral meer over de soorten magie die er zijn.

Wanneer je verslaafd bent geraakt doordat er algemene magie is gestuurd en dit sloeg op een verslaving ontwikkelen, dan kom je eerder uit op een verdrijving dat lichaam en geest weer nader tot elkaar brengt.

Heb je hulp nodig? Laat vooral een reactie achter!

16 soorten zwarte magie

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Verslaving oplossen met behulp van witte magie”