Tijdlijnen en de uitkomsten in de toekomst helderzien

tijdlijnen

Wat zijn tijdlijnen?

Veel mensen zijn bezig met toekomst voorspellen. Ik vind dat altijd een lastig iets, omdat je dan rekening moet houden met meerdere tijdlijnen. Je hebt namelijk grote lijnen, en kleine. Bij grote tijdlijnen (en een keus hiertussen maken) bedoel ik dat je een andere uitkomst in het leven krijgt, en met kleine bedoel ik dat je met een omweg wel bij dezelfde uitkomst komt.

Zo’n uitkomst is bijvoorbeeld kinderen krijgen. Als iemand vraagt of hij of zij bijvoorbeeld dit leven kinderen gaat krijgen, is het de kunst om verschillende lijnen te bekijken en het gemiddelde daarvan (de ene lijn heeft wel kinderen en de andere niet) te nemen en daarop de voorspelling te doen.

Een ander voorbeeld is een eigen bedrijf beginnen. Of afvallen. Als je namelijk moet kiezen tussen 2 werkgevers (loondienst), dan brengt de ene baan je op een heel ander scala aan lijnen dan de ander. Omdat een baan best veel invloed heeft op iemands leven, valt dit namelijk onder een grote tijdlijn. Zo kan het zomaar zijn dat je bij de ene baan iemand treft die de opzet is naar jouw bedrijf of afvallen. En bij de andere baan is er niemand die je dit uitlegt. Het is dan de hoop dat op een later moment in het leven er toch weer een tijdlijn komt dat bij je wensen aansluit. En het is tevens de hoop dat de tijdlijn die je koos dan wel iets ánders positief brengt.

Mensen zien vaak je zielsmissie volgen en op je pad lopen, als de grootste en fijnste tijdlijn die je kunt kiezen. Ik steun dit idee wel.

Hoe ontstaat een tijdlijn?

Er zijn een aantal tijdlijnsoorten die kunnen ontstaan in een leven. Elke keus brengt tijdlijnen met zich mee. Soms grote, soms kleine. De eerste tijdlijnsoort is dus ‘keus’.

Bij grote lijnen kun je denken aan het kiezen van een baan, het kiezen van een school of het kiezen van een partner (of kiezen tussen keuzes hiervan), het kiezen om in therapie te gaan of niet, etc..

Bij kleine lijnen kun je denken aan wel of niet naar het festival gaan vanavond, naar Spanje of Griekenland gaan met de vakantie of naar de ene of de andere diëtist gaan.

Dit zijn slechts voorbeelden. Voor sommigen maakt de ene of de andere diëtist bijvoorbeeld een wereld van verschil en dat maakt het een grote tijdlijn.

Hieronder volgt een afbeelding van een voorbeeld deze lijnen. Ik gebruik er eerdergenoemde voorbeelden in.

tijdlijnen

In de afbeelding kun je zien dat iemand 1 grote keus moest maken. Een grote keus kan leiden tot een grote andere uitkomst in het leven. Maar voor de 1 is welke partner je kiest een grote keus en voor de ander niet. Dat wordt samen met het universum bepaald. In dit geval zijn de levenslessen van de persoon in het voorbeeld: wel of geen kinderen krijgen. En kleinere keuzes zijn partnerkeuzes en vrijetijdskeuzes. Daar waar een ander zijn tweelingziel juist op vakantie zou ontmoeten en de vrijetijdskeuze een grote tijdlijn had geweest. Die persoon heeft dus weer andere levenslessen en andere grote lijnen.

Je kunt ook tijdlijnen hebben uit je eigen andere levens. Dat is de tweede lijnsoort. Ik geloof erin dat men namelijk niet steeds verder in de tijd reïncarneert, maar gewoon twee levens tegelijk kan leven waarin je elkaar (jezelf) niet tegenkomt. Dan kun je ook dromen krijgen of andere dingen in het leven merken die heel echt voelen als nu en niet een vorig leven, wens of toekomst.

De derde lijnsoort is dromen of beelden waarnemen over iemand die je kent, maar diegene is opeens zwanger of overleden of heeft een ander gewicht. Dan droom je over een vorig leven dat actief heeft gespeeld tussen jullie. Óf zelfs nu afspeelt, aldus lijnsoort 2.

Hoe kun je tijdlijnen zien?

Tijdlijnen nemen mensen op verschillende manieren waar. De meest bekende is erover dromen. Dat is dan visueel duidelijk. Maar men neemt het ook waar op veel andere manieren:

-Je kunt simpelweg opeens in je leven iets gaan missen. Het kan zijn dat je als je een andere grote tijdlijn had gekozen, je nu voelt hoe dat vandaag de dag had geweest, en wellicht had dat heel mooi geweest;

-Je kunt heilig overtuigd zijn dat iemand zwanger is, of een eetprobleem heeft (om bij de voorbeelden te blijven). Maar je voelt eigenlijk een andere tijdlijn uit dit, een ander leven of het vorig leven. Dit neigt trouwens naar de gave helderweten;

-Je hebt déjà vu’s of ziet herhalende woorden en tekens;

-Je gave helderzien kan er ook wat van: zo zie je opeens iemand in een seconde even anders dan hoe hij is. Of zie je vlak voordat je gaat slapen andere dimensies of vormen. Gewoon omdat de tijdlijnen even rommelen in je zicht;

-Je wil opeens je leven totaal omgooien. Vaak voel je dan dat een andere tijdlijn die je had kunnen kiezen, groot of klein, op dit moment veel minder saai is dan jouw eigen tijdlijn.

Als je echt overtuigd bent dat een andere lijn beter is, dan kun je altijd van grote tijdlijnen overstappen. Je zal in die zin altijd ‘iets mis kunnen lopen’.

Let op: niet elke grote tijdlijn is zoals je ziet even leuk.

Nederlands: waarom mediums verschillende antwoorden geven (tijdlijnen)

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Tijdlijnen en de uitkomsten in de toekomst helderzien”