Spirituele reden achter het verdwijnen van spullen/ voorwerpen

Uiteraard kunnen spullen zich verplaatsen door zelf vergeetachtig te zijn of omdat iemand anders het verplaatst of speelt. Daarnaast hebben veel mensen wel eens te maken met het ‘ik loop door de deur en ik vergeet waarvoor ik kwam’ effect. Maar naast regelmatig dingen kwijt zijn, zijn er nog 2 aparte zaken die kunnen voorkomen. Soms verplaatsen dingen zich wel heel apart. Of verdwijnen alleen maar de belangrijke dingen. Dan zit er vaak meer achter. Leer vandaag dan ook meer over de grote uitleg van het verdwijnen van spullen.

Hoe kunnen spullen zich verplaatsen door energie van jezelf?

Laten we beginnen met het fenomeen van door deuren heen lopen en dingen vergeten. Dit heeft veel te maken met energieën. Elke ruimte heeft een andere energie. In de keuken hangt bijvoorbeeld energie van honger. En in de slaapkamer hangt energie dat slaperig maakt. Zo kun je in de ene ruimte ineens heel veel voelen. Dat maakt dat als je iets kort geleden hebt herinnerd in de ene ruimte, in de andere ruimte er soms wordt uitgeduwd door die energie. Dat noemen we dan vergeten. Waarom vergeten we vaak alleen de dingen die we in eerste instantie nét hebben bedacht? Omdat die het meest kwetsbaar zijn door het korte termijn geheugen. Prikkels van andere ruimtes hebben daar makkelijker invloed op.

Een andere reden voor het kwijtraken van spullen is als je zelf grote onrust hebt. Je eigen drukke prikkels vliegen dan uit je systeem en kunnen voorwerpen oprecht verplaatsen. Of anders je zonder dat je het doorhebt kunnen de onrust prikkels verhinderen dat je hebt opgemerkt waar je je sleutels hebt geparkeerd.

 

Also: watch the English YouTubechannel!

Hoe kunnen spullen verdwijnen door energie van anderen?

Er kunnen ook spullen verdwijnen of kwijtraken door anderen. Dat kan op grofweg 3 manieren:

-Iemand anders is zélf onrustig en omdat je energetisch verbonden met deze persoon bent, neem je dat gedrag en die prikkels over alsof het je eigen gedrag is;

Iemand anders heeft het erg druk in het dagelijks leven en jij moet dat weten. En de enige manier om je dit duidelijk te maken, is door als jij dingen kwijtraakt. Je onderbewuste hoopt dat je dit dan begrijpt. Immers krijg je die prikkels van anderen door omdat je er iets van mag leren voor jezelf (jezelf beschermen of waarheden ontdekken) of omdat je er een ander bij mag helpen. Dat is niet altijd logisch. En ook niet altijd leuk;

-De ander is jaloers op je successen en zendt jaloezie prikkels naar jou uit. Die prikkels kunnen overal op slaan, net waar je gevoelig op bent. Als je gevoelig bent voor warrigheid bijvoorbeeld, kan dit resulteren in spullen kwijtraken. Meestal raak je bij deze variant vooral waardevolle spullen kwijt. Of je maakt ze zelfs kapot.

Hoe kunnen spullen verdwijnen door middel van geesten en gidsen

Er kan ook veel aan de hand zijn met kapotgaande of verdwijnende spullen door geesten en gidsen.

-Je kunt last hebben van negatieve energie of nare, luie geesten. Dan kun je spullen kwijtraken of kapot maken door deze energie. Of ze gaan spontaan kapot;

-Het kan ook dat een onschuldige overledene niet bewust van wat hij met zijn verwarde of drukke energie aanricht en daardoor gaan spullen kapot.

-Of de negatieve energie veroorzaakt zoveel ellende op andere gebieden in je leven, dat je gidsen expres af en toe spullen kapot laten gaan in de hoop dat je begrijpt dat je hier wat aan mag doen. Bewust maken;

-Tenslotte kan het zo zijn dat gidsen (je) iets kapot (laten) maken omdat het niet langer goed voor je is, zoals je favoriete vaas die gewoon veel negatieve energie van de vorige eigenaar aan zich heeft kleven.

Het verdwijnen van spullen: waar ligt de oorzaak?

Eigenlijk is het verdwijnen van spullen net als een klacht als keelpijn: het kan tal van oorzaken hebben, net als in dit artikel opgesomd: jezelf (nuchtere redenen of eigen prikkels), door anderen, door geesten en gidsen. Behandel het dan ook als zo’n klacht om het zo snel mogelijk door te hebben. Vraag een intake aan om te kijken waardoor de spullen verdwijnen of ga zelf al goed aan de slag met evalueren!

Stel jezelf deze vragen om de oorzaak van rare activiteit met je spullen te achterhalen:

Vraag 1: voor jezelf kun je bijvoorbeeld bijhouden of je vaak iets vergeet als je naar een andere ruimte loopt. Daarvan dan bewust zijn, maakt al stukken minder vergeetachtig.

Vraag 2: betreft eigen onrust, ga maar na: raak je als je het heel druk hebt op je werk meer spullen kwijt dan anders? Laat dat een antwoord zijn.

Vraag 3: betreft door anderen: raak je vaak spullen kwijt nadat je een specifiek persoon hebt gezien? Bijvoorbeeld elke donderdag nadat je hebt gesport? Laat dat ook een teken zijn!

Vraag 4: verdwijnen er juist alleen belangrijke spullen? Denk dan eerder aan negatieve energie en pluis dat samen met iemand uit.

Vraag 5: vraag jezelf af of elke keer als je in een periode van verdwijnende spullen zit of er dan iets staat te gebeuren in je leven, een verandering. Dan weet je dat het opruimen van energieën zijn, vaak door je gidsen.

Omdat er heel vaak ook nuchtere factoren spelen, zoals dat de vaas al kwetsbaar was, of omdat je altijd je sleutels op een andere plek neerlegt of doordat je ADHD hebt is het soms lastig te zeggen of je je spullen terugvindt.

Paranormale activiteit

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Spirituele reden achter het verdwijnen van spullen/ voorwerpen”