Alles over vervloekte voorwerpen en oplossingen

alles over vervloekte

Er is heel veel bekend over hoe het voelt om een vloek op je te hebben. Vandaag leg ik uit hoe een vervloeking in een voorwerp komt, wat het doet en waarom het er in zit. Ik wil jullie heel graag alles over vervloekte voorwerpen uitleggen, maar eerst even naar het begin: in welke objecten kan het zitten?

Alles over vervloekte voorwerpen: waar kan het in zitten?

Eigenlijk kan ik hier kort over zijn: een vervloekt voorwerp kan van alles zijn. Maar niet álles kán vervloekt raken. Dit zijn de voorwerpen die doorgaans vervloekt kunnen raken:

Voorwerpen van emotionele waarde. Hier gaan het snelst energiekoorden van anderen inzitten. Een energiekoord betekent een verbinding (zowel positief als negatief) met de eigenaar en het voorwerp. Bijvoorbeeld een teddybeer of een sieraad. Op het moment dat er verbindingen met een voorwerp kunnen worden gemaakt, kunnen vervloekingen ook heel snel aanhechten;

Spullen die duur zijn. Ook dit is namelijk een waarde. Niet per se verplicht emotionele waarde, maar toch iets waar een emotie bij komt kijken, zoals trots (omdat je het bijvoorbeeld kon betalen);

Voorwerpen die niet snel weggegooid worden, omdat punt 1 en 2 dan ook niet van toepassing zijn. Een vervloeking kan op een gegeven moment zelf ook een beetje denken. En die bedenkt dan dat het niet handig is om op een prul te zitten;

Mooie spullen. Omdat ook hier een vloek weet dat het waarschijnlijk niet op de vuilnisbelt belanden gaat;

Tweedehands objecten hebben simpelweg meerdere eigenaren en dus energiekoorden in zich gehad. En waarschijnlijk meerdere emoties. Of misschien zitten de koorden van de vorige eigenaren er nog steeds in.

Alles over vervloekte voorwerpen: hoe komt de vervloeking erin?

Er zijn meerdere manieren voor een object om vervloekt te raken. Alle manieren die ik ga benoemen kunnen in alle bovengenoemde spullen voorkomen.

1: Een voorwerp kan vervloekt raken omdat iemand het met opzet vervloekt. Het is 1 van vele soorten magie. Om vervolgens kado aan iemand te geven. Mensen die dit doen kennen bijvoorbeeld alleen deze soort vervloeking of hopen dat het kado niet weggegooid wordt waardoor de vervloeking kan blijven. Het interessante is dat deze vervloeking voornamelijk actief zal zijn als diegene dicht bij het kado/ voorwerp is;

2: Voodoo kan ook in een object komen wanneer de éigenaar een vorm van zwarte magie op zich heeft. Deze kan zich gaan nestelen in spullen. Krijg jíj zo’n object in handen? Dan voel je het energiekoord en dus ook de voodoo van de vorige eigenaar;

3: Er worden zelfs poppen verkocht met zielen erin. Er zijn mensen die zielen vangen en die dan in poppen stoppen. Wanneer je dan vlakbij de pop bent, kun je je bezeten voelen.

Hoe heeft dit voodoo object invloed?

Wanneer je te maken krijgt met een vervloekt object, kun je een aantal dingen gaan ervaren:

Je kunt te maken hebben met een object dat je alleen voelt als je hem vast hebt of dicht bij in de buurt bent. Op dat moment voel je je simpelweg minder jezelf. Bijvoorbeeld minder blij of je wil je meer isoleren of meer gehoorzaamt of geld verkeerd spendeert. Dat zijn standaard kenmerken van een vervloekt object dat alleen van dichtbij werkt;

Je kunt daarnaast te maken hebben met een object dat vervloekt is en op het moment dat je het aanraakt word je lange tijd beïnvloed, soms zelfs permanent (tot je het weghaalt). Dan zat er éénmalige voodoo op dat door de eerste door wie het werd aangeraakt, oversprong. Meestal doen mensen dit expres en geven ze dit kado d.m.v. een sieraad of kledingstuk. Als het maar mooi of duur is. Gezien vervloekingen altijd logisch zijn omdat ze zichzelf altijd móeten prijsgeven, kun je hierdoor vaak lichamelijk veel pijn krijgen of zelfs je lichaamsdeel waarmee je het object aanraakt kleurt naar een grauwe kleur. Pijn is dan zowel je klacht als je teken tot oplossing.

Tenslotte kun je ook letterlijk pijnklachten krijgen van het vervloekte voorwerp. Meestal als dit gaat om een tweedehands object en als je heel gevoelig bent. Je voelt dan waar de vorige eigenaar altijd pijn heeft of had.

Oplossingen vervloekingen

Gelukkig zijn er ook veel oplossingen. Uiteraard: gebruik je gevoel, wees bewust. Voelt iemand niet aardig? Draag dan ook geen kledingstuk dat je kado kreeg. Waarom zou je? Heb je steeds rare gevoelens bij een object? Probeer te voelen waarom dit zo is. Of vraag een droom over de zaken waarover je twijfelt. Verder: je kunt bij mij ook objecten laten verdrijven of me mee laten kijken naar welke weggegooid mogen worden! Uiteraard zal ik je er ook op wijzen wanneer er een andere soort magie speelt dat líjkt op een vervloekt voorwerp.

Soms dragen mensen trouwens ook een vloek aan hun voeten omdat ze over een spooklocatie ofwel vervloekte plek hebben gelopen. Tot slot kun je ook letten op verdwijnende voorwerpen, dat kan een teken zijn van vervloekte voorwerpen in je bezit hebben!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Alles over vervloekte voorwerpen en oplossingen”