De volle maan van 16 april 2022

De volle maan van 16 april 2022

De volle maan van 16 april 2022 komt er weer aan! De vorige volle maan ervoeren we wat meer honger, druk op de postuur en helderruiken. Deze maan gaan we vooral piepjes in de oren, wisselende periodes van drukte en rust en stijve schouders ervaren.

De volle maan van 16 april 2022

Tijdens de volle maan van 16 april 2022 ervaren we allereerst even wat sneller piepen in de oren. Dat komt omdat de prikkels van deze maan extra op onze oren slaan. Bij de 1 betekent dat misschien juist meer stilte dan normaal, maar voor de ander betekent het iets meer gerommel horen dan normaal. Al is het maar even en af en toe. Dit valt overigens ook onder helderhoren. Wanneer helderhoren bij jou specifiek ontwikkelt, kun je ook deze sensaties verwachten, buiten deze maan op. En hoe meer je tijdens de volle maan last hiervan hebt, hoe meer helderhoren eigenlijk in je zit. Elke gave heeft namelijk lasten en mooie kanten. Je hebt vaak maar kleine bijsturing nodig om de mooie kanten te mogen ervaren.

Deze maan zal ook snelle periodes met rust en drukte afwisselen. In je denken, maar ook in je dagelijkse routine. Dat betekent dat je dingen per ongeluk te vlak op elkaar brengt en dan weer juist met lange tussenpozen niks hebt. Of het ene moment heel snel nadenkt en het andere moment komt het niet op gang. Dat kan erg vermoeiend zijn. En helaas zal je daar ook wat sneller door wakker liggen. Maar als je dus het gevoel hebt dat het zo druk is, weet dat het snel beter kan worden. En dat de invloed van de maan ook weer zal afnemen.

Tenslotte ervaren we ook door die gekke periodes druk op de schouders. Dan zijn zelf opgelegde lasten vooral, maar ook prikkels van alles om je heen. Die slaan zich naast in de oren, namelijk erg in de schouders op deze dagen. Dat komt omdat prikkels altijd érgens opslaan als je ze niet afweert. En tijdens deze volle maan is dat op de schouders.

Tips voor deze maan

Betreft het helderhoren en de piepen, ga eens na: zijn die piepen iets waar je veel vaker last van hebt? Als tinnitus? Bekijk dan even de video daarover! Want er is wat aan te doen als de suizen door prikkels komen. Maar eerst is het fijn om te bekijken of je het tijdens het douchen ook hebt!

Test of je oorsuizen door hooggevoeligheid komen!

Betreft rust en drukte, zorg dat je je dag wat meer structuur geeft en wat minder op gevoel doet. Anders vind je jezelf zomaar tijdens het avondeten met een grote honger omdat je de lunch bent vergeten. Maak dus wat sneller een to do list zodat ook inzichtelijk wordt hoeveel je al hebt gedaan vandaag.

De schouders kun je het best als volgt aanpakken: wees er alerter op, meer is niet nodig. Ga liever douchen. Ga eens op de bank avondeten bijvoorbeeld om je schouders wat meer te ontlasten. Luister naar wat je lichaam nodig heeft.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 16 april 2022”