De horoscoop van 21 april 2022

De horoscoop van 21 april 2022

De horoscoop van 21 april 2022

Vandaag kun je lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 21 april 2022! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, is nog altijd aan jezelf. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.

 

Uitgelicht! Stier: 21 april- 21 mei

Hallo stier. Jij bent bijna jarig! Voor jou komt een maand met zware schouders. Je hebt hard gewerkt de laatste tijd en dat is flink merkbaar in je lichaam. Let op je houding en vergemakkelijk jezelf dingen. Werk eens in een andere houding, zoals op de bank. Of doe de douche iets heter zodat de hitte wat meer kan verzachten. Sta ook meer stil bij wat je hebt bereikt en vind op die manier de uit-knop van je harde werken sneller.

Verder jou een maand waarin je je zorgeloos voelt, alles loopt eindelijk weer, maar nog wel soms terugdenkt aan de tijden dat het zwaarder was.

Je kracht deze maand is veel dromen. Je krijgt signalen en hulp van je gidsen hierin.

Je valkuil deze maand is een droge mond ervaren. Ook als je genoeg drinkt.

 

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 21 april 2022:

 

 

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! Jij gaat een maand tegemoet dat vooral erg sportief is. Wellicht heb je iets gepland of krijg jij of een naaste een goed idee. Het gaat vermoeidheid leveren, maar je ook trots maken.

Je kracht deze maand is grenzen positief kunnen verleggen.

Je valkuil is je andere werkzaamheden een beetje vergeten.

instagram

 

Kreeft: 22 juni- 22 juli

Dag kreeft! Voor jou een maand waarin je wat sneller last hebt van je neus. Misschien extra last van de pollen. Of je neus geeft je iets aan. Luister er maar naar. Vaak staat een neus voor doorstromen in het leven of dat iemand in je allergie zit.

Je kracht deze maand is vrolijk zijn en je niet druk maken.

Jouw valkuil is overpeinzingen onderdrukken terwijl ze willen helpen.

Leeuw 23 juli- 23 augustus

Goede dag leeuw. Voor jou een maand waarin je wijs voelt. Dat maakt dat je bepaalde mensen vermijdt of juist opzoekt. Dat is geen probleem. Het is goed om dat op gevoel te doen. Probeer dit gevoel in de andere maanden vast te houden.

Jouw kracht deze maand is je goed weten te kalmeren en om te praten als dat nodig is.

Jouw valkuil deze maand is je druk maken over ‘waarom anderen zo zijn’.

 

 

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag lieve maagd. Voor jou een maand waarin je sneller je buik zult opmerken. Het geeft je veel signalen door. Over hoe iemand is of hoe een situatie is of over de manier waarop je eet. Is je buik rustig? Dan is het goed. Voelt hij strak? Dan mag je iets anders aanpakken.

Je kracht deze maand is nog stéeds helderweten. Je krijgt nog steeds gaves en informatie door via het hoofd. Blijkbaar heb je deze gave gewoon nodig in deze fase van je leven.

Jouw valkuil deze maand is wat vergeetachtiger zijn. Omdat er ook veel aandacht gaat naar het weten.

Bekijk ook eens het energetisch schild object dat prikkels van anderen remt!

energetisch schild

 

Weegschaal 23 september- 22 oktober

Voor jou een maand waarin je veel behoefte hebt aan muziek. Heerlijk, doe er wat mee! Of het nu luisteren is of spelen is of zelf proberen iets te leren. Je zult merken hoe fijn je hersenen het vinden daar mee bezig te zijn en hoe wijs je dat kan maken.

Je kracht deze maand is details heel goed kunnen opvallen.

Jouw valkuil is er eigenlijk niet. Het is gewoon in balans.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je je relaxed voelt en op de automatische piloot veel voor elkaar krijgt, zelfs nieuwe dingen! Zet dit maar in voor vervelende klusjes die je voor je uit hebt geschoven.

Jouw kracht deze maand is rustig zijn en rustig blijven.

Jouw valkuil is druk op de nek en schouders voelen.

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou een maand waarin je er echt op moet letten dat je meer drinkt, want je gaat dit nodig hebben. Je lichaam gaat namelijk veel loslaten aan patronen en dat ga je letterlijk merken!

Jouw kracht deze maand is gewoon gelukkig zijn.

Jouw valkuil is zenuwpezen op jouw manier, zoals met bijten of plukken.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je een gezellige bui hebt en de gezelligheid opzoekt en met succes. Fijn hoor! Probeer balans te vinden in werken, plezier, maar ook rust.

Jouw kracht deze maand is diep kunnen concentreren en innovatief zijn.

Jouw valkuil is wakker liggen ‘s avonds.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je meer voelt dan normaal. Ik heb het niet per se over de gave, maar je bent gewoon lekker bezig met zelfreflectie. Daardoor vraag je je wel sneller af wat werkt en niet werkt en dat is soms confronterend. Maar het gaat je veel brengen.

Je kracht deze maand is scherp horen en veel daarop bouwen.

Je valkuil deze maand is je levensmissie even vergeten.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen staan bij jou in het teken van plezier en het gevoel hebben alles aan te kunnen. Heerlijk! Zo’n maand is een zegen. Je zult vooral plezier hebben qua uitjes.

Je kracht deze maand is helderzien. Je zult situaties goed kunnen inschatten.

Online cursus: ontdek en ontwikkel spirituele en paranormale gaven met exclusieve bescherming!

En jouw valkuil is te hard werken.

 

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je je keel snel voelt. En dat betekent vaak van alles, maar voor jou betekent het uiten. En het gebrek daarvan. Het is een slim idee om eens mensen op te zoeken waar je het gevoel hebt jezelf te zijn. Steek niet teveel tijd in mensen die jou letterlijk meer keelpijn geven.

Jouw kracht deze maand is je sterk en fit voelen.

En jouw valkuil is afgeleid raken en de volgende stap moeilijker kunnen vinden.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 21 april 2022”