10 rituelen om zélf zwarte magie te verwijderen/ verbreken

10 rituelen

10 rituelen die je zelf kunt doen om van magie af te komen. Hoe fijn is dat? Voordat je die door kunt nemen, is het belangrijk om vanaf het begin te beginnen.

In het leven bestaat er meer dan een mens met zijn normale zintuigen kan waarnemen. Er is heel veel onzichtbaar. Ik noem dat ook wel ‘prikkels’. Prikkels omvat voor mij alles dat (on)zichtbaar is. Je hebt normale prikkels, zoals stromend water. Maar je hebt ook turbulentere prikkels. Dit kan gaan om mensen die zelf erg druk zijn. Of geluid dat erg hard is. Of mensen die erg negatief met een ander bezig is. Soms wil deze laatste categorie mensen graag een negatieve helpende hand bij deze negatieve gedachten. Dit zijn de mensen die overgaan tot donkere energie, ook wel (zwarte) magie, vloeken of voodoo genoemd. 

Hoe komt zwarte magie tot stand?

Heel veel mensen gebruiken magie voor verschillende doeleinden. Ze sturen het dan om een relatie te verbreken, om geluk af te pakken of om iemand ziek te maken. Soms sturen ze het echter ook in het algemeen, met de opdracht: pak degene maar waar het pakken kan. Of dat dan via huisdier, gezondheid of nachtrust is. Magie wordt meestal gedaan met ritueel. Er wordt iemand voor ingehuurd of mensen gaan zelf aan de slag met het gebruiken van bijvoorbeeld kruiden en bezittingen van de gedupeerde, zoals nagels of een foto.

Er bestaan heel veel soorten vloeken. Elke wordt anders gecreëerd en heeft een ander doel. Bij de 1 wordt een overledene gebruikt, bij de ander wordt er magie in een object gestopt, zoals een kado. Weer een ander stuurt iets op afstand. Uiteraard is niet elke soort voodoo zelfstandig weg te halen. Het is moeilijk werk en als je de bron niet weet, nog moeilijker. Toch zijn er veel dingen die je zelf al kunt doen. Maar heb je hulp nodig? Vraag dan gerust een reading aan.

10 rituelen om van magie af te komen

Er valt niet van elke soort magie zomaar zelf af te komen. Soms zit je er te diep in of mis je het vertrouwen in jezelf. Daarbij kan ik vandaag helpen! Ik ga 10 rituelen beschrijven die echt werken voor bepaalde soorten magie. In ieder geval 1 hiervan zal meestal wel aansluiten op jou. Ik zal niet met tips aankomen als affirmaties of mediteren. Dat is vandaag niet wat we zoeken. Al ben ik trouwens wel helemaal voor affirmaties! En onderaan het artikel verwijs ik ook naar rituelen waarmee ík je kan helpen.

Soms kan een huisdier ook een geest verjagen.

1/5 van de 10 rituelen om van voodoo af te komen in huis

In huis is er bij mensen vaak heel veel gaande. De huizen staan bijvoorbeeld op een spooklocatie of mensen voelen zich in huis duidelijk slechter dan buitenshuis door magie. Of door energie van de vorige bewoners.

1: Soms plaatsen mensen objecten met magie erin in een huis. Of stoppen ze het in een kado. Vaak worden sieraden gebruikt, omdat je die niet zo gauw weggooit. Je kunt een ritueel aanvragen om voodoo op objecten te verbreken, maar wat je zelf kunt doen is het volgende: als je het juiste object in de aarde stopt, dan stopt het met de magie uitstralen. Zo rem je alle effecten, maar kun je het sieraad of kado niet natuurlijk niet meer gebruiken;

2: Veel mensen voelen de energie van de vorige bewoners in huis of van logés. Omdat dit iets is dat niet meer actief is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld actieve magie in huis, kun je dit rustig weg reinigen met salie of een ander fijn ritueel óf een goed gesprek met de geesten;

3: Als het huis wel opgeruimd voelt, maar nog niet van jou voelt, dan kun je denken aan hem uitroken/ inleiden met een kruidenmengsel dat goed voor jou voelt;

4: Je kunt een witte kaars branden die staat voor geluk toetrekken. Omdat je vaak thuis verblijft, daar is een huis immers voor, zorg je hiermee dat de kaars zoveel mogelijk geluk naar je huis brengt;

5: Wanneer je niet goed weet waar je last van hebt of welke blokkade je hebt, kun je advies vragen vlak voordat je gaat slapen. Als je dit dagelijks doet, komt er vaak een droom die een echt aanknopingspunt geeft.

5/10 van de 10 rituelen om van voodoo af te komen bij personen

Soms kunnen huisenergieën komen omdat ze rondom jou hangen. Of heb je zelf iets op of in jou meeliften. Laten we daar snel naartoe gaan:

6: Je kunt bijvoorbeeld boze oog oplopen. Of een ontwensing. Je hebt langdurige boze oog en kortdurende. Kortdurende merk je vooral aan dat je lichaam iets eruit wil gooien, bijvoorbeeld door over te geven. Je hebt dan jaloezie binnengekregen. Je kunt dat weghalen door met blauwsel te douchen of er een beetje van te drinken;

7: Als je merkt dat je je niet weerbaar voelt en een houvast wil omtrent bij mensen zijn met negatieve energie, kun je edelstenen overwegen. Ze geven je een extra beschermlaag. Een toermalijn is bijvoorbeeld een fijn idee;

8: Als je er niet uit komt wat er speelt of wie je bespeelt, vraag je gids om hulp! Als je dat dagelijks doet, krijg je tekens. Soms op onverwachte manieren, maar ze komen en je zult patronen zien;

9: Wanneer je tijdelijk goed na wil denken los van zwarte magie, steek dan een zwarte kaars aan. Je kunt deze ook voor een spiegel zetten. Zo lang deze brandt, kun je jezelf weer zien en voelen. Je kunt dan nadenken over een vervolgstap.

10: En je kunt natuurlijk iemand laten kijken naar wat er speelt. Zo kun je gericht een ritueel kiezen. Je kunt dit ook al pendelend of met tarot proberen te achterhalen.

Wil je liever een handje hulp? Dat mag altijd. Ik zal 10 producten op volgorde van de 10 punten plaatsen zodat je weet welke er zijn!

Engels: hoe voelt een vloek op je hebben?

Nederlands: verschillende rituelen

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “10 rituelen om zélf zwarte magie te verwijderen/ verbreken

  1. Judeeey23 says:

    Good

LEAVE A COMMENT