De volle maan van 16 mei 2022

De volle maan van 16 mei

De vorige volle maan ervaarden we piepen in de oren, stijve schouders en afwisselende periodes van drukte en rust. Dat is wel vermoeiend geweest! Tijdens de volle maan van 16 mei kunnen we hele andere dingen ervaren. We ervaren ditmaal erg slecht slapen, open staan voor gene zijde en hoesten.

De volle maan van 16 mei 2022

De invloeden van de volle maan zijn geloof ik al een week eerder voelbaar. Dat komt omdat de volle maan vooral heel vervelend gaat zijn voor de meesten van ons. Want als je niet goed slaapt, dan wordt een dag erg lang. Toch staat het allemaal in verband met elkaar. Vooral het slecht slapen en je gaves.

Betreft slecht slapen, dit komt omdat we door deze volle maan van 16 mei erg open gaan staan voor prikkels. Vooral de hooggevoelige mensen hebben dit door de maan. Dat zorgt dat we van alles waarnemen, meer dan normaal, en dus een voller hoofd hebben ‘s avonds. Alsof je jezelf maar blijft horen praten in je hoofd. Of voor de mensen die meer in beelden denken: alsof je maar plaatjes blijft zien en er geen uitknop voor is.

Maar omdat we veel prikkels ontvangen en ons energetisch schild dunner is, maakt dat we het onzichtbare meer kunnen waarnemen. Immers zijn we overprikkeld genoeg en net op dat moment dat je denk: ik ga even wegdromen, dat maakt je ontzettend helderziend en -voelend. Schrik dus niet te erg als je opeens contact hebt met gene zijde.

Ook is het simpelweg griepseizoen. Dat, en met de overtollige prikkels in ons systeem, maakt dat we deze ook moeten lozen. Dat gaat ditmaal via hoesten. Zo zie je weer dat energie en het stoffelijk lichaam nooit los van elkaar staan.

Tips voor de volle maan

Qua slapen is het fijn om je ritme proberen aan te houden én je prikkels uiteraard overdag te lozen. Dat kan letterlijk door sport, of als je meer een denker bent: door een sudoku of 2 te maken om te ontspannen. Prikkels lozen gaat minder fijn als je nog meer prikkels ontvangt door veel televisie te kijken, ook al ben je moe.

Met gene zijde contact leggen hoeft niet eng te zijn. Wel mag je oppassen als je weet dat je erg open staat en twijfelt of je al een geest bij je hebt die er niet hoort. Je kunt veel fijne trucs proberen met geliefde overledenen. Die zijn altijd bij je. Vraag eens een droom of teken, dat is erg veilig en zo stel je je ook niet te open als je daar niet zo dol op bent.

Pas met hoesten op en evalueer of je hiervoor even naar de dokter moet. Verder bestrijd je het hoesten door prikkels actief te lozen zoals ik eerder beschreef.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

Schild tegen overprikkeling!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 16 mei 2022”