De horoscoop van 22 mei 2022

De horoscoop van 22 mei 2022

De horoscoop van 22 mei 2022

Vandaag kun je lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 mei 2022! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, kan verschillen per persoon. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.

 

Uitgelicht! Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Hallo tweelingen. Jij bent bijna jarig! Voor jou komt een maand met veel afwisselende emoties. Soms zelfs binnen een minuut. Deze maand staat dan ook volledig in het teken van jezelf vinden en je grenzen goed stellen. Wat maakt niet langer meer blij? Of wat maakt heel blij maar durf je nog niet? Dit is de maand om veranderingen aan te passen! Het wisselende humeur komt namelijk doordat je dingen die je los mag laten tevergeefs probeert om te denken en dingen die je mag oppakken probeert uit te stellen.

Verder jou een maand waarin je je nek wat meer voelt dan anders. Ga eens na: loop en zit je nog goed? Heeft het liefde nodig? Of rust? Of een fysio?

Je kracht deze maand is voor jezelf opkomen en goed aangeven wat je wilt.

Je valkuil deze maand is soms niet weten wat de volgende stap is en wie je hulp mag vragen. Het helpt om je gids te vragen!

 

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 22 mei 2022:

 

Kreeft: 22 juni- 22 juli

Dag kreeft! Voor jou een maand waarin je aan het zenuwpezen bent. Vooral rondom je mond/ lippen. Wat zit jou dwars dat je echt eens mag uitspreken? Zo zullen de zenuwen stoppen. Verder voor jou een mooie maand waarin je jezelf veel gunt.

Je kracht deze maand is net als de vorige maand vrolijk zijn, vooral op onverwachte momenten.

Jouw valkuil is gevoelige darmen hebben. Prikkels slaan daar snel op. Dit verdwijnt volgende maand wel weer!

instagram

Leeuw 23 juli- 23 augustus

Goede dag leeuw. Voor jou een maand waarin je lichaam je veel signalen probeert te geven over je stappen in het leven en ook over je omgeving en relaties. Luister er goed naar. Wat valt deze maand op aan je lichaam? Het kan al een kriebeltje of doof gevoel zijn. En wat hebben de momenten waarop je deze signalen krijgt gemeen met elkaar?

Jouw kracht deze maand is je sterk voelen in je lichaam en geest.

Jouw valkuil deze maand is soms sombere gevoelens hebben die je even overvallen. Ze komen vooral omdat je dingen uit het verleden extra verwerkt deze maand.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag lieve maagd. Voor jou een maand waarin je je actief voelt en dingen wil ondernemen. Heerlijk toch? Laat je dan ook niet remmen en vul je dag zo in dat jij ‘s avonds weer goed kan slapen.

Je kracht deze maand is analytische verbanden makkelijker kunnen leggen. Heb je een vraagstuk voor je uitgeschoven? Nu is een goed moment om het aan te pakken.

Jouw valkuil deze maand is dipjes in je energie krijgen.

Bekijk ook eens het energetisch schild object dat prikkels van anderen remt!

energetisch schild

Weegschaal 23 september- 22 oktober

Voor jou een maand waarin je langzaamaan meer ademruimte creëert voor jezelf. Je bent de laatste tijd goed bezig geweest met opkomen voor jezelf en jezelf leren waarderen. Goed gedaan!

Je kracht deze maand rustig blijven in onverwachte situaties.

Jouw valkuil is veel energiekoorden voelen van mensen die wat van jouw geluk te snoepen. Dit is niet de handigste maand om je plannen te delen met mensen die je niet vertrouwt. Normaliter ben je hier minder gevoelig voor.

 

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je gevoeligere oren hebt, ha. Verwacht een piepje meer of een jeukgevoel meer. En wanneer spelen ze het meest op? Wat wil dat zeggen over degene met wie je op dat oment praat of de situatie waarin je je op dat moment bevindt? Laat je oren je leiden.

Jouw kracht deze maand is goede nachtrusten maken.

Jouw valkuil is nog steeds druk op de nek en schouders voelen. Wat wil dit zeggen tegen je? Zijn de pijntjes van een ander of mag je even langs de dokter?

 

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou een maand waarin je prikkels automatisch wat meer buitenhoudt. Dat geeft stilte in het hoofd en rust om je heen. Zo is het om iets minder hooggevoelig te zijn! Weet dat dit altijd te bereiken is. En nu is het gewoon genieten.

Jouw kracht is slimme zetten maken betreft financiën.

Jouw valkuil is droge lippen hebben. Drink je genoeg water?

 

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je lichaam meer voedsel nodig heeft. Luister er goed naar en voedt het niet te snel met ongezonde, lekkere dingen. Extra gezond eten deze maand zal je namelijk veel extra energie opleveren!

Jouw kracht deze maand is makkelijker kunnen loslaten!

Jouw valkuil is met een zwaar gevoel rondlopen. Dit gaat echt wel over. Weet dat je je best altijd doet.

 

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je vooral veel behoefte hebt aan contact met dieren. Extra tijd met je huisdier, of wilde je wellicht nog een huisdier hebben? Je connectie is erg groot nu en je begrijpt ze extra goed deze maand.

Jouw kracht deze maand is ook fijn voelen wat een ander nodig heeft.

Je valkuil deze maand is snel ongezonde dingen willen eten.

 

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen kun je herstel in je lichaam verwachten. Kwaaltjes worden duidelijk en krijgen een oplossing. Het is goed om er achteraan te blijven gaan!

Je kracht deze maand is nog steeds helderzien. Je zult situaties goed kunnen inschatten. En soms iets in je ooghoeken zien bewegen.

Online cursus: ontdek en ontwikkel spirituele en paranormale gaven met exclusieve bescherming!

En jouw valkuil is soms een kort lontje hebben uit vermoeidheid. Plan je dag zorgvuldig in.

 

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je je vrolijk voelt. Alsof iemand gewoon aan je mondhoeken omhoog trekt. Ergens is dit ook zo… Je staat meer open voor contact met overledenen en dit is een vorm van contact leggen. Het valt pas op als je je meer stil staat bij lichamelijke sensaties. Ze doen het namelijk niet om je bang te maken.

Jouw kracht deze maand is op tijd op je hoede zijn voor belemmeringen. Je intuïtie helpt je erg.

En jouw valkuil is je vaak wat grieperig voelen. Neem je rust.

 

En de laatste van de horoscoop van 22 mei: stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je het gevoel hebt hard te moeten werken en dit ook aankan. Het maakt wel vermoeid, dus vergeet niet bewust rust in te plannen. Ook als je je op die momenten verveelt, ga niet nog meer werken!

Jouw kracht deze maand is extra veel begrip kunnen opbrengen voor de mensen om je heen.

Je valkuil deze maand is je soms even wanhopig voelen met al je gevoelens. Dat komt omdat je deze maand veel emoties van anderen oppikt.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 22 mei 2022”