Telepathie en gedachten van anderen horen

telepathie

Wat is telepathie?

Er is al veel bekend, besproken en onderzoek gedaan naar telepathie. Graag leg ik vandaag mijn visie uit en dan vooral vanuit spirituele en energetische invalshoek. Te beginnen bij: wat zijn telepathische krachten?

Telepathie betekent dat je kunt horen wat de ander denkt zonder daarvoor non-verbale of verbale communicatie te gebruiken. Daarnaast geloven er ook velen in dat telepathie tevens middels andere zintuigen plaats kan vinden. Laten we beginnen bij het horen.

Is het mogelijk? En hoe is het mogelijk dat je gedachten van anderen kunt horen? Ik denk zeker dat het mogelijk is. En je hebt het waarschijnlijk ook al meegemaakt. Dit zijn namelijk veelvoorkomende zaken die mensen meemaken die eigenlijk gewoon onder telepathie vallen:
Je wil iemand bellen en op het moment dat je dat wil doen, zie je dat diegene jou belt óf de ander zegt dat hij je net wou bellen;
-Of je denkt ineens dat je gebeld wordt terwijl je mobiel op stil staat en het is ook werkelijk zo;
-Of je zegt constant iets op hetzelfde moment als dat de ander het zegt;
-Zo kan ik nog veel voorbeelden noemen, maar denk ook aan tekens: je hoort opeens de radio raar doen en iemand belt je ineens op. Uiteraard kan dat ook met de verbinding te maken hebben hoor. Of iemand belt ineens aan.

Hoe ontwikkel je telepathische krachten?

Heeft iedereen dan niet zo’n toevallige gebeurtenissen meegemaakt? Ik denk het wel! Maar dat is omdat ik ook denk dat iedereen gaves heeft. En als je een ander kunt horen, dan heet dat helderhoren. Het betekent simpelweg dat je de energie van de ander in je oren hoort en vertaalt krijgt in begrijpelijke taal. Hoe kom je aan zo’n gave? Daar word je mee geboren óf je ontwikkelt het later. Vaak ontwikkelt een gave ineens na/ bij een nieuwe periode in het leven zoals na het trouwen of na scheiding, bij baanverandering of na afronden bij de psycholoog. Dat is dan erg wennen! Specifiek helderhorend zijn mondt zich dan uit in vermoeden/ horen wat anderen denken of gepiep (oorsuizen) in de oren, wat je ook wel finetuning/ afstemmen kan noemen.

Maar telepathische krachten kunnen ook via andere gaven bewerkstelligd worden. Er bestaan namelijk heel veel gaven, voor elke zintuig 1. Een gave betekent gewoon een versterking van 1 of meer van je zintuigen. Afhankelijk van wat je hebt geërfd hebt, ontwikkeld hebt of interesse in hebt, die gave(n) ontwikkel je. Zo kan het zomaar zijn dat je niet in je hoofd hoorde dat je iemand wil bellen of dat iemand je belde, maar dat je het gewoon heldervoelde. Of in een beeld helderziet.

Telepathische oefeningen

Je kunt telepathische krachten ook middels oefenen leren begrijpen en ontwikkelen en dat gaat makkelijker dan je denkt. Hierbij een handige startlijst:

Verwacht allereerst niet teveel. Als je nog nooit een geest hebt gezien of letterlijk mee hebt gemaakt dat je weet wie er belde, dan kan dat niet van de 1 op de andere dag bewerkstelligd worden. Het is handiger om te beginnen bij wat je al wel in veelvoud meemaakt;

-Hoe je dan begint kan je bijvoorbeeld samen doen met een vriend of vriendin: wat denkt die ander nu? En dan een spel ervan maken. Of in plaats van te wachten tot de telefoon gaat zodat je kunt proberen te zien/voelen/horen/ruiken wie het is, want dat kan lang wachten zijn soms, kun je het ook bewuster trainen.

Denk namelijk eens aan foto lezen. Alles wat je ervaart in je lichaam als je opeens naar een foto kijkt met de gedachte om je gaven te oefenen, is namelijk niet meer van jou.

Een andere manier is bij het raam staan en inschatten welke kleur auto er als volgende voorbij gaat komen. Kijk maar welk zintuig je het antwoord geeft! Blijf oefenen totdat je snapt hoe het voor jou werkt, sommigen hebben geluk met letterlijk ‘rood’ horen, anderen moeten nog leren hoe ze hun bewustzijn even mogen parkeren en mogen letten op welke gave ze het antwoord geeft. Dit kun je ook doen met regen inschatten, de temperatuur inschatten etc..

Let op: sommige mensen hun onderbewustzijn houden niet van dingen inschatten die niet relevant zijn. Als je buienrader kan checken, hebben sommige gaven helemaal geen zin om je het antwoord op een andere manier te geven. In dat geval kun je beter de snelste kassa inschatten. Of iets anders dat nuttiger is.

Bang voor telepathische krachten

Sommige mensen zijn heel bang voor telepathie. Ik zal enkele voorbeelden van angsten geven, met uitleg:

Sommigen ervaren vaak opdrachten door middel van gedachten of stemmen in het hoofd. Dat is heel lastig, verwarrend en soms zelfs eng. Hier speelt vaak het volgende aan negatieve energie: een auralifter of vervelende geest, magie dat foute dingen influistert of een huis dat op een spooklocatie staat.

Andere mensen zijn bang door ervaringen in het vorige leven omtrent vervolging: ze werden niet gewaardeerd voor hun krachten en zelfs gedood. Of hebben in het vorige leven te maken gehad met magie en daar willen ze nu ver uit de buurt van blijven.

En een enkeling heeft al magie op zich dat hen (on)bewust vertelt dat ze hun gaven niet mogen ontwikkelen of dat ze niet bestaan. Magie kan helaas heel ver gaan.

Leer meer over helderhoren!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Telepathie en gedachten van anderen horen”