De horoscoop van 22 juni 2022

De horoscoop van 22 juni 2022

De horoscoop van 22 juni 2022

Vandaag kun je lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 juni 2022! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, kan verschillen per persoon. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.

 

Uitgelicht! Kreeft: 22 juni- 21 juli

Hallo kreeft. Je bent bijna jarig! Deze maand kun je wel een turbulente maand verwachten, waarin je je veel afvraagt of je op je juiste zielenpad loopt. Dat is oké. Zonder zulke vragen, zullen we er ook nooit op komen! Dus aan het einde van de maand heb je ook nieuwe inzichten opgedaan. Verder jou een maand waarin je je gewaardeerd voelt en ook waardeert wie en wat je hebt. Dat is een zeer goede eigenschap. Het staat bij jou deze maand allemaal in het teken van reflecteren.

Je kracht deze maand is gedane zaken fijn los kunnen laten.

Je valkuil deze maand is soms het gevoel vast te blijven zitten in verdriet.

Door naar weegschaal 23 september- 22 oktober, dat kan! Maar eerst: Leeuw 22 juli- 23 augustus

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 22 juni 2022:

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Goedemiddag leeuw. Voor jou een maand waarin je fijngevoeligheid merkt in je mond! dat betekent dat je smaken intenser kan proeven, maar ook lukt het beter je te verwoorden en uiten naar anderen!

Jouw kracht deze maand is je nog steeds sterk en weerbaar voelen in je lichaam en geest.

Jouw valkuil deze maand is dat je wat sneller geneigd bent te geloven wat anderen zeggen.

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag lieve maagd. Voor jou een maand waarin je erg veel zin hebt om de in de natuur tijd te spenderen en vooral de flora trekt je. Daarnaast heb je zin om zelf te gaan bouwen, ontwerpen of knutselen. Dat brengt veel rust in jou en ook rust om duidelijkheid te krijgen omtrent onopgeloste zaken.

Je kracht deze maand is helderruiken. Je neus vertelt je je antwoorden.

Jouw valkuil deze maand is vergeten mindfull te eten. Bekijk ook eens het energetisch schild object dat prikkels van anderen remt!

 

Weegschaal 23 september- 22 oktober

Ha weegschaal!. Voor jou een maand waarin je van binnenpretjes geniet en met je alziend oog veel situaties overziet, wat dan nog meer lol geeft. Het heet ook wel helderziendheid. Je kracht deze maand is goed presteren op je sport en hobby en in sync zijn met je lichaam. Jouw valkuil is door je heldervoelen soms niet weten wat je moet vertrouwen of hoe je iets mag interpreteren.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je jezelf leert waarderen en afsluit wat geen waardering levert. Daarnaast geef je gemakkelijker wat geld uit deze maand, let daarop. Jouw kracht deze maand is weer licht zien aan het eind van de tunnel. Jouw valkuil is onrustig slapen en snel wat pijntjes overnemen van anderen.

instagram

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou komt een maand waarin je je gelukkig voelt. Maar tegelijkertijd je bezighoudt met anderen en hoe zij zich minder gelukkig voelen. Het voelt erg dubbel. Jouw kracht is nog steeds creatief denken omtrent financiële situaties. Tijd voor je eigen onderneming (uitbreiden) wellicht? Jouw valkuil is nog steeds droge lippen hebben. Hierbij wederom de herinnering om genoeg te drinken of je gezicht te voeden.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je gewoon wat pech ervaart. Een kleine pech hier. Even struikelen daar. Je voelt deze maand namelijk erg de pech van andere mensen middels je heldervoelen. Daarbovenop ervaar je ook soms een tegenslag als je niet op je zielenpad loopt. Jouw kracht deze maand is het hoofd opgeheven houden. Jouw valkuil is vergeten te letten op je postuur en daardoor soms wat pijntjes kweken die niet nodig zijn.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je wat sneller gedoe in je keel voelt. Denk aan hem schrapen, hoesten of een droge mond hebben. Uiteraard zit hier ook aan gelinkt dat je je fijner mag leren uiten, of het nu met spraak of met creativiteit is. Jouw kracht deze maand is tegenslagen te zien als leermomenten, wat ze natuurlijk ook zijn. Heel knap! Je valkuil deze maand is eigenlijk niet zoveel! Je bent content en voelt je in balans. En als je je dat niet voelt, weet je wat je mag doen om het te bereiken.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen zul je je bewust worden van hoe je staat, loopt en zit. Hier valt veel in te winnen voor jou! Vraag ook gerust hulp in je omgeving. Je kracht deze maand is veel doorkrijgen via gaven en via je hoofd: helderweten en helderhoren! Let dus goed op plotse ingevingen en ook gedachten. http://witte-wolf.nl/product/online-cursus-ontdek-ontwikkel-spirituele-paranormale-gaves/ En jouw valkuil is snel een schorre stem hebben!

 

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je je gewoon wat moe voelt en ook merkt dat je sneller in je ogen wrijft (als teken). Heb je onlangs nog eens nagegaan of je lichaam nog alles krijgt wat het nodig heeft en alles op orde is qua waardes? Jouw kracht deze maand is je tijd goed kunnen verdelen en zeer effectief werken! En jouw valkuil is een stem hebben dat soms even overslaat of schor is. Wat zegt dit jou? Word er nog naar je geluisterd door je omgeving?

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je je gewoon blij voelt en de zaadjes die je hebt geplant, zijn aan het uitkomen. Dit kan slaan op financiële zekerheid, fijne sport, fijne vriendschap of meer! Jouw kracht deze maand is voelen wat je lichaam nodig heeft om minder pijn te doen. Je valkuil deze maand is je kwetsbaar voelen op wat je zegt en geluk dat kan worden afgetapt.

En tenslotte de laatste van de horoscoop van 22 juni 2022:

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen staan bij jou in het teken van bewust worden van wat belangrijk is en ook stilstaan bij familie. Soms heb je van die momenten in het leven dat je weer even wordt herinnerd wat echt belangrijk is. Jouw kracht deze maand is een erg muzikale bui en muzikaal gevoel hebben! Vergeet je dit niet in te zetten? Je valkuil deze maand is je onnodig druk maken om de liefde. Het komt goed.

Hoe werkt helderziendheid?

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 22 juni 2022”