Haaruitval dat wordt veroorzaakt door voodoo en zwarte magie

haaruitval

Haaruitval door energetische redenen

Vandaag bespreken we energetische redenen die haaruitval kunnen veroorzaken en uiteraard ook de oplossingen! Natuurlijk kan je haar ook uitvallen door medische redenen zoals b12 tekort, ijzertekort, verkeerde voeding, etc.. Het is belangrijk die nooit over te slaan. Al zou je samen met mij de energetische redenen oplossen, zou je door medische zaken te negeren niet verder komen.

Maar wat maakt dat haaruitval heel veel voorkomt als het gaat om energieën? Dat lijkt me een belangrijke vraag voordat we gaan naar verschillende bronnen van de uitval.

Energie is overal. Als je wat gevoelig bent, dan heb je er snel last van. En haren zijn gewoon heel kwetsbaar. Het is vaak één van de eerste dingen die opspelen als er medisch iets aan de hand is. En als iets kwetsbaar is in je lichaam, dan kan energie daar gemakkelijk aanhaken. Je hebt vast nog nooit gehoord van mensen die spontaan hun bot braken door energie toch? Dat komt omdat dat gewoon heel lastig is voor energie om dat te doen.

Vandaag bespreken we energetische redenen van haaruitval, onderverdeeld in voodoo, hoogsensitiviteit en nemen we ook mee wat het je wil vertellen.

Voodoo

Laten we beginnen met waarom de meesten waarschijnlijk op dit artikel terecht zijn gekomen: uiterlijke problemen door voodoo. Dat zal ik ook weer onder mogen verdelen in een aantal onderwerpen die heel goed zijn om te weten.

1: Waar we misschien het eerst aan denken, is dat iemand een vloek, magie of voodoo heeft gestuurd op onze haren of ons uiterlijk. Ik snap dat, want dat is voor de hand liggend en soms ook zeer accuraat. Waarom iemand zulke magie stuurt, is dan meestal omdat ze jaloers zijn op het uiterlijk. Het maakt niet of de jaloezie gegrond is, maar het dreef ze helaas tot handelen;

2: Maar een vorm die hier erg op lijkt, is wanneer mensen voodoo hebben gestuurd op bijvoorbeeld je relatie. Mensen kiezen dan een vorm van magie, want er zijn er een stuk of 20, en doen dat op een relatie. Je kunt denken aan een geest, een op afstand gestuurde vloek, via poeder in je huis, etc.. Het gevolg van deze beide soorten is dat de magie zelf beslist hoe hij dit gaat aanpakken. Misschien hoopt het dat het uitgaat als je onaantrekkelijk wordt en trekt de vloek je haren eruit. Of de geest huist bij je en door zijn ‘dode’ energie vallen je haren uit. Je kunt ook grijs worden door geesten;

3: Een derde manier van magie sturen is ‘op het algemeen’. Wanneer dit gebeurt, mag de vloek zelf bepalen wat hij aantast. Hij zal dan in de gaten houden waar je het meest blij mee bent en wat je veel waard is, maar ook wát er aan te vallen valt. Als je al schildklierproblemen hebt, kunnen je haren makkelijk gepakt worden. Het is immers al kwetsbaarder. Een fijne bijkomstigheid voor de magie is dat je het hopelijk ook niet gaat opvallen;

4: Tenslotte heb je nog een voodoosoort die puur gedaan is met de mond. Iemand sprak dan uit dat je zulk mooi haar hebt óf dat hij hoopt dat je haar uitvalt; als de energie van woorden maar aankwam. Ik noem het ook ontwensing. Dit kan precies dezelfde symptomen als ‘echte’ voodoo geven.

Tekens

Wist je dat het soms niet de voodoo is dat je haar uit laat vallen maar de tekens van voodoo om negatieve energie te herkennen? Soms heb je een voodoosoort op je die je nooit zal achterhalen. Denk aan iets dat je gedachten beïnvloed. Of zich verstopt als het voorbeeld van de schildklier.

Maar het universum en je gidsen willen je wel helpen! Wat ze dan dus vaak doen, is je tekens geven. Ze geven deze tekens het liefst eerst op lieve manieren, zoals met dode dieren vinden of een stank ruiken. Wanneer deze jou niet opvallen, wordt het soms wat minder fijn, maar nog steeds uit liefde bedoeld. Soms kiezen ze dan haaruitval, zeker als je daar wederom al kwetsbaar op was, zoals omdat je al weinig haar hebt of omdat het je heel dierbaar is. Ze hopen dat je er dan achteraangaat.

Dat maakt het soms wel ingewikkeld. Er zijn dus genoeg mensen die (‘foutief’) overtuigd zijn dat ze een geest of ontwensing op zich hebben waardoor het haar uitvalt. Als je dan naar een verdrijver gaat die je wens gewoon uitvoert: haal de geest/ ontwensing weg, dan werkt dit mogelijk niet. En al helemaal niet als de hulpverlener belooft de blokkade op je haar gewoon weg te halen. Waarom werkt dat dan niet? Omdat alles valt en staat met bewustwording. Je kúnt niet iets weghalen als je niet zeker weet wát dat is. Daarom worden er vaak readings of loekoes gedaan hiervoor.

Jouw persoonlijke antennes

Daarbij heeft iedereen zijn eigen signalen in het lichaam, als je maar oplet. Zo krijg je allang elke keer hoofdpijn wanneer je met iemand praat die voodoo in zijn systeem heeft óf doet op jou, maar heb je de link nog niet gelegd. Maar 1 van de signalen is ook haaruitval. Ik persoonlijk, als ik opeens een kam vol met mijn haren zie, weet ik meteen hoe laat het is en dat iemand met voodoo bezig is óf dat ik bij iemand langs ga die eigen voodoo op zich heeft, want ik haat haaruitval. Het betekent tevens dat ik wat andere signalen heb gemist die me wel zijn gegeven, want het universum probeert het eerst op een fijne manier.

Haaruitval door hoogsensitiviteit

Tot slot kan je haar ook uitvallen door hoogsensitiviteit. Hoe dat zit, is als volgt en heeft ook weer een aantal factoren om rekening mee te houden.

Hoogsensitiviteit uit zich ten eerste bij iedereen anders. Eigenlijk heet die uiting hooggevoeligheid. En als je zo gevoelig bent, vang je overal vandaan veel prikkels op. Meer dan goed voor je is. Voor sommigen resulteert dit in boosheid of vermoeidheid. De prikkels moeten er immers wel uit (boosheid) of kunnen er niet uit (vermoeidheid). Je kunt dat best letterlijk zien: ze willen gewoon je systeem uit. Bij de één veroorzaakt dat bijvoorbeeld ook tinnitus- en bij de ander haaruitval. Dat ligt er net aan hoe het universum denkt dat ze je bewust kunnen maken van je gevoeligheid.

Tenslotte kun je heldervoelend zijn en daardoor mensen hun jaloezie (die prikkels ontvang je dus via je haren) óf hun eigen haaruitval voelen. En daardoor valt jouw haar uit.

Welke factoren zijn denk je voor jou van toepassing? Welke tekens ervaar jij? Lees hier ook over spirituele oorzaken van haarverlies!

Engels: alles over hooggevoeligheid

Nederlands: energetische redenen van grijs haar

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Haaruitval dat wordt veroorzaakt door voodoo en zwarte magie”