De spirituele betekenis van wazig zien

wazig zien

Wazig zicht hebben

Er is je vast al veel bekend over het hebben van wazig zien, het moeten gebruiken van een bril, een oogaandoening hebben, etc.. Waarschijnlijk ben je dan bij dit artikel uitgekomen omdat je net niet helemaal voldoet aan deze problemen of je niet kunt vinden in je diagnose. Dat kan zomaar, want er zitten heel veel andere oorzaken aan wazig zicht verbonden!

En wat wordt eigenlijk bedoeld met wazig zicht? Dat betekent dat je ogen moeite hebben met zich scherpstellen. Dat kan resulteren in het gevoel hebben dat je iets in je oog hebt, dat je een paar keer moet knipperen of dat je je niet kan concentreren.

Bij veel mensen is het wazige zicht er niet de hele tijd. Dat zet ze aan het denken: wat zou wazig zien behalve iets letterlijk aan de ogen mankeren nog meer kunnen betekenen? Wat maakt dat het er dan soms is? Dat gaan we zo doornemen.

Een andere factor dat je aan het denken kan zetten is als je alleen wazig zicht hebt op bepaalde plekken of bij bepaalde mensen. Of je hebt het maar aan één oog.

Tenslotte is een laatste factor als je wazig zicht alleen opspeelt op belangrijke momenten. Dat is eerder een paranormale reden van wazig zien. Laten we alles doornemen!

Spirituele betekenissen van klachten

Gedurende ons leven probeert ons lichaam ons van alles duidelijk te maken. Zo komt buikpijn als teken dat je niet meer moet eten of een griepje als je te hard aan het werk bent geweest. Soms is het het letterlijke lichaam dat ons deze signalen geeft, maar soms is het ook ons onderbewuste of het universum. Zij vinden het heerlijk om ons te helpen de beste versie van onszelf te worden. Ze werken dan altijd symbolisch. Buikpijn betekent slecht nieuws en jeuk betekent dat iets in je allergie zit. Maar als je dat niet op tijd door hebt of er niet naar kan handelen, kan een klacht uit de hand lopen. En om bij de voorbeelden te blijven, resulteren in spastische darm of netelroos.

Maar wazig zien is ook 1 van deze signalen die je kunt krijgen! Deze heeft ook zijn eigen symboliek. Wazig zien betekent vaak 1 of meer van de volgende dingen, en zeker als je het medische al hebt uitgepluisd:

-Je wil een situatie of persoon niet zien zoals hij is of je wil het proces niet aangaan. Door je helderziendheid te negeren, ontstaat wazig zicht;

-Je volgt je intuïtie niet en reflecteert dus moeilijk. Reflecteren doe je met je ogen, aldus de symboliek van letterlijk moeite hebben om dingen te zien.

Je zult vast hebben gezien dat dit vaak negatieve dingen zijn. Dat is het vaak ook. Als een klacht negatief is, dan is de oorzaak dat vaak ook. Gelukkig zijn er ook enkele positieve kanten aan opeens wazig zien en dat zijn de volgende:

-Je helderziendheid ontwikkelt en om je voor te bereiden op het feit dat je wellicht toekomst gaat kunnen zien of geesten, waarschuwen ze je met wazig zien;

-Of je ziet steeds wazig bij een bepaald persoon omdat je onderbewuste je wil vertellen dat zijn/ haar visie niet aansluit op de jouwe.

Spirituele oorzaken van wazig zien

Maar je hebt verschillende vormen van vaag zicht hebben. Ik zal uitleggen wat de meest voorkomende boodschappen erachter zijn. Laten we dan klachtgericht te werk gaan.

Het eerste voorbeeld dat ik noemde was constant moeite hebben om scherp te stellen. Wat zou dan kunnen betekenen? Allereerst: neem de klacht letterlijk en pluis hem uit. Doe er je best voor! Want het gaat pas echt fout als je het opgeeft. Dat willen we niet en dat verdien je niet. Dus: sinds wanneer is dit? En wat is er die periode gebeurd aan goede, slechte of neutrale dingen? Wat zou wazig zicht dan kunnen symboliseren? Je kunt zo heel vaak je antwoord vinden. Vaak ligt het antwoord in een verandering in je leven. Dat is zo omdat je klacht er de hele tijd is.

Anderen hebben last van wazig zien, maar niet de hele tijd. Dan is het erg belangrijk om na te gaan wanneer dit optreedt of bij wie. Houd patronen bij. Is het steeds op werk? Of steeds bij je partner? Dan betekent het dat je iets positiefs of negatiefs te weten moet komen. Heb je je intuïtie genegeerd bij een bepaalde klant op werk (maar let op, dan zou het zien vooral bij die klant moeten optreden) of wil jouw werk je niet waarderen? Heeft je partner hulp nodig bij zelfreflectie of ziet hij jou niet? Of ziet een persoon gewoon zelf slecht door medische redenen?

Is de vraag lastig? En is het bijvoorbeeld er alleen in het buitenland niet? Dan zit het hem in je dagelijkse bezigheden.

Engels: waarom zien kinderen sneller geesten dan volwassenen?

Wazig zien aanwakkeren en zelfs ombuigen

Als je wazig zicht alleen opspeelt bij belangrijke moment is het vaak wat meer oppassen geblazen. Dan betekent het vaak één van de volgende twee dingen:

-Het kan betekenen dat die belangrijke momenten helemaal niet zo belangrijk zijn of dat het goedkomt;

-Het komt helaas ook wel eens voor dat wazig zicht hebben een signaal is van iemand die jou iets misgunt en er misschien ook naar handelt. Dus treed jou wazig zien vooral op bij dingen die belangrijk voor jou zijn zoals autorijden of bij een belangrijke klant? Laat dat duidelijk zijn. En ga dan weer na wanneer het begonnen is en wie daar aan gelinkt is of vraag een helpende droom.

Een kleine zijweg is overigens als het universum je echt weer op je zielenpad wil trekken. Dat kan ook wel eens voelen als het bovenstaande punt, maar dan is het dus lief bedoeld. De klachten echter, kunnen heel vervelend worden. Dat komt omdat ze je graag iets willen leren dat alleen via deze weg te leren valt.

Een leuk ding is trouwens spiegels. Als je last hebt van niet scherp kunnen stellen betekent het eigenlijk dat helderziendheid al in je zit. Het wacht om eruit te komen of in balans te komen. Spiegels zijn een extra laagje waar je op kijkt, dus wat zie je in de spiegel? Zie je een schim of kun je jezelf moeilijk zijn? Dit zijn helpende tekens om de bron van jouw ogen te kunnen achterhalen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De spirituele betekenis van wazig zien”