De nieuwe maan van 29 juni 2022

De nieuwe maan van 29 juni

Vandaag bespreken we de invloeden die ons te wachten staan door de nieuwe maan van 29 juni. In tegenstelling tot de volle manen, staat een nieuwe maan vaak voor nieuw begin en volle maan juist voor afsluiten. De reden waarom we een volle maan vaak wat heftiger voelen, is omdat afsluiten vaak zwaarder voelt dan een nieuw pril begin.

De beginselen die tijdens de nieuwe maan van 29 juni centraal staan en de zaken die je kunt ervaren, zijn: nadenken over je baan, een gevoelige maag en getrek aan je ogen.

De nieuwe maan van 29 juni

Tijdens de nieuwe maan gaan we erg veel nadenken over onze baan. Dat kan gelukkig 2 kanten op aan, want het hoeft niet allemaal negatief te zijn. De ene kant kan namelijk zijn dat je bewust wordt van hoe blij je bent met je baan en welke stappen je wil ondernemen om dit te behouden of verbreden. En de andere kant is dat je juist gaat inzien hoe je je echt voelt over je baan en dat dit niet prettig is.

Het blije gedeelte is fijn, je enige valkuil is eerder dat je moet zorgen dat je niet onder je niveau werkt en een mooie balans vindt in uitdaging. Maar het onprettige gedeelte vreet energie. Het is er echter om jou te helpen. De nieuwe maan speelt namelijk in op dat wat goed voor jou is nu. Dat uit zich op 2 manieren. De 1e is dat je dingen, kansen en adviezen toegereikt krijgt om te groeien. Maar als het universum dat al vaker met jou heeft geprobeerd en je gunt het jezelf nog steeds niet, kan deze maan aardig agressief worden.

Wat je in dat geval gaat merken is tegenslag op je baan. Akkefietjes. Woorden. Tijdrovende zaken. Een flinke opschoning eigenlijk, want de maan en het universum willen puur dat je inziet dat dit soort tegenslag altijd elk moment kan opspelen bij jouw baan. Dit is dan niet meer de plek voor jou.

Fysieke veranderingen tijdens de nieuwe maan

Je gaat tijdens deze periode ook getrek aan je ogen merken. Dat betekent dat je wat voelt kriebelen of dat je het gevoel hebt dat er een soort kramp is. Dit is niets minder dan een teken van helderziendheid dat opspeelt. Dat betekent dat je tijdens deze maan meer kunt zien en dieper kunt zien. Je kunt meer dromen verwachten of een ware aard van iemand tegenkomen.

Tenslotte hebben we een gevoelige maag. Dat betekent dat we alles heftiger voelen. Dat is ergens lastig, maar het is ook mooi om daarmee goed te ontdekken wat ons lichaam nodig heeft en wat niet. Als het opeens heftig reageert op pepermuntjes, heb je misschien wel een kleine allergie daarvoor! Maar dat je dat normaal niet via je maag merkt, betekent niet dat je er normaal niet allergisch voor bent. Wellicht heeft het invloeden op hele andere dingen, zoals zenuwen of je blaas.

Tips voor de nieuwe maan

Je kunt je helderzien gewoon oefenen! Dat kan in een cursus over gaven als deze, maar het kan ook al door eens te proberen om een foto te lezen. Alles dat je voelt, ervaart, denkt, hoort en waarneemt als je naar iemands foto kijkt, is eigenlijk van die persoon. Dat gaat je tijdens deze maan zeker lukken. Of gebruik je helderzien door te vragen of je gids zich kenbaar wil laten maken aan jou. Bekijk na die vraag dan direct wat je ineens in je lichaam en geest ervaart. Of te vragen om een droom met bepaalde richtlijnen. Die richtlijnen kun je trouwens weer fijn gebruiken voor je baan.

Zie tegenslag niet altijd als tegenslag of als vloek, maar zie het tijdens deze maan echt als een blokkade op een pad dat ook niet goed voor je is als je die verder bewandelt. Dit zijn nou echt van die momenten die vervelend waren, maar waar je later van denkt: goed dat het is gebeurd.

En dan je maag: luister hier goed naar. Als jij je maag rustig hebt tijdens de nieuwe maan, weet je dat je goed bezig bent, voldoende eet en de juiste dingen eet en drinkt!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 29 juni 2022”