Waarom sturen mensen voodoo en zwarte magie naar elkaar?

waarom sturen mensen voodoo

Voorbeelden van zwarte magie

Er bestaan heel veel soorten magie. Er is niet 1 soort en dus ook niet 1 oplossing hiervoor. Je kunt last hebben van een vloek. Deze erf je, loop je op of wordt naar je gestuurd. De meest voorkomende kenmerken hiervan zijn je onzichtbaar voelen impulsief handelen waardoor pech ontstaat. Er bestaat ook zwarte magie. Eenmaal op je, trekt deze veel pech voor jou aan. Je hebt ook ontwensingen. Dit zijn negatieve uitlatingen van anderen die als vloeken of magie worden. Je ervaart vooral dat bepaalde gebied, namelijk dat waar de uitspraak over ging, achteruitgaat. Tenslotte is er nog magie in huis. Deze veroorzaakt vooral gedoe in huis. Laten we een situatie nemen van een sollicitatie om voodoo nog beter te begrijpen en ook waarom mensen dit sturen naar elkaar.

Solliciteren

Je gaat dinsdag solliciteren bij een bedrijf waar je echt veel goede dingen over hebt gehoord. Dat broodjeszaakje om de hoek waarvan je de geur altijd zo lang mogelijk probeert vast te houden met je neus als je erlangs loopt. Het volgende heeft dan vergrote kans om te gebeuren als je nare energie bij je draagt:

Bij een vloek merk je dat je bijvoorbeeld je wekker te laat hebt gezet. Of dat je te langzaam eet en de tijd vergeet. Zo kom je te laat op de sollicitatie. Óf je komt er wel aan, maar zegt de verkeerde dingen;

Als je magie op je hebt, merk je dat bijvoorbeeld je auto opeens pech heeft of dat je vertraagd wordt door file. Óf je komt er wel aan en de werkgever wordt beïnvloed door de magie en vindt jou niet passen (met een meestal niet te volgen reden, immers geeft magie zich altijd kado);

Wanneer je een ontwensing op je hebt en toevallig ook op banen gericht, merk je dat je foutjes maakt in het e-mailadres die je gebruikt dat je lichaam niet wil presteren zoals je gewend bent. Een ontwensingen zit vaak op het lichaam;

Als je magie in huis hebt, merk je dat je thuis veel negatieve gedachtes krijgt over de sollicitatie of je verslaapt je. Of je reageert überhaupt niet op de vacature omdat de huismagie je de tekst verkeerd laat lezen. Eenmaal bij de sollicitatie aangekomen kan het best redelijk gaan, alleen ben je wel moe door het huis.

Mensen die voodoo vakkundig aanrichten en sturen

De meeste soorten magie worden echt gecreëerd. Een enkeling wordt zo zelf met de mond gedaan, zoals een ontwensing geven. Magie creëren doet iedereen anders. Het ligt aan je vaardigheden en ook je doel. Wel komen er vaak een aantal zaken overeen.

De eerste is dat magie vaak in de nacht wordt uitgevoerd. Dit is omdat mensen dan beter te bereiken zijn omdat ze waarschijnlijk slapen;

En er worden vaak vieze ingrediënten gebruikt. Dit omdat wat je doet altijd bij de bron moet passen. Je kunt geen voodoo sturen met lieve ingrediënten. Vaak wordt er dus iets doods, iets vies’ of iets persoonlijks gebruikt.

Magie doet natuurlijk altijd zijn best om niet betrapt te worden. Daarom sturen velen geen geesten, dat zou teveel opvallen. Of ze sturen er 1 die alleen begluurd. Liever gebruikt men iets raars om in het huis van iemand neer te leggen zodat dat geleidelijk aan vermoeider maakt en meer ruzie geeft. Hoe minder het opvalt, hoe beter, vinden ze. Maar magie is absoluut niet onoverwinnelijk. Het kan echt veel aanrichten, maar geeft zich ook altijd prijs voor wie oplet.

Voodoo checklist

Een korte checklist om voodoo aan te kennen los van de klachten die je ervaart, is:

-Je vindt vieze dingen om je heen. Denk aan haren in je eten, letterlijke haaruitval, een vliegje in je drinken, in de poep stappen buiten, etc.. Ja, het is irritant, maar het teken wil je helpen;

-Je droomt raar en je droomt over waarschuwingen of achtervolging of pech. Dat is ook de magie die je dan waarneemt;

Je weet precies sinds wanneer je je slechter bent gaan voelen. Dat kan toch bijna niet van de 1 op de andere dag? Dat is een teken van magie. Die laat precies weten sinds wanneer hij er is;

-Je ervaart controle verlies en je weet dat je iets moet doen;

-Reguliere hulp of ook zelfs alternatieve hulp kunnen gewoon hun vinger niet leggen op je klacht. Of het beestje krijgt een naam. Dat komt omdat je klacht van energetische aard is.

Waarom sturen mensen voodoo naar anderen?

Dan komen we aan bij: maar waarom gebeurt dit? Als eerst is het goed om te benoemen dat niet elke magie bewust wordt gestuurd.

Ontwensingen worden vaak gewoon uit jaloezie gedaan en hebben de pech om als magie te voelen. Maar je kunt ook heel gevoelig zijn en daardoor ándermans magie (die hij op zichzelf heeft) voelen en het ervaren als je eigen magie. Dan heb je soms nog iets dat ik ook wel noem: hoop. Dat is wanneer mensen zo vermoeid zijn van het leven of van een situatie waar ze in zitten dat ze hopen dat er magie speelt. Als dat namelijk zo is, zou het snel op te lossen moeten zijn. Zo zijn er veel situaties die lijken op magie, maar het absoluut niet zijn.

Ik noemde dus al jaloezie. Dit is inderdaad 1 van de zaken die iemand ertoe kan drijven om magie te doen. Een andere is uiteraard wraak. Maar vergeet verveling niet. Als iemand niet zoveel te doen heeft en zoiets wordt boosheid dan is magie sturen een sensatie.

De eigenlijke conclusie is echter valsspelen. Dat is denk ik de beste samenvatting voor waarom mensen voodoo naar elkaar sturen. Omdat ze op die manier iets willen bereiken dat ze niet op een andere manier denken te kunnen. Zoals met gewoon hard werken aan jezelf of op je baan. Of door eerlijkheid vrienden te krijgen en niet door beïnvloeding van magie. Dat is immers niet nodig dan.

Magie oplossen

Voodoo is gelukkig altijd op te lossen. Immers is het niet onoverwinnelijk, maar het word je wel moeilijk gemaakt in je zoektocht naar dit verwijderen. Hoe je het verwijdert, kun je ten eerste doen door iemand dit te vragen.

Dat mag bij mij en het mag ook bij iemand anders. Iedereen doet het op een andere manier. De één gelooft in 1 verwijdering voor iedereen met behulp van bijvoorbeeld aartsengelen of visualisatie. De ander gebruikt helende handen. De ander, daar val ik eerder onder, gebruikt achterhalen van de precieze soort magie, uit welke hoek het komt en sinds wanneer het speelt en vanuit daar verdrijven.

Er zijn ook manieren om zelf magie te verwijderen. Lees er in de link vooral meer over. Denk in het kort aan heilig zout, blauwsel of hypnose.

Maar wist je dat al deze verwijderingen geen optimaal effect zullen hebben zonder 1 belangrijke factor? Nou, de 1e is eigenlijk: bewustwording, maar daar is niet iedereen het mee eens en dat is goed, daar heb ik ook respect voor. Sommige mensen kunnen niet eens bewust worden, zoals baby’s. Maar wat wel erg belangrijk is, is balans. Heb je geen balans en werk je er ook niet aan, dan bijt magie zich daarin vast. Dan is dat lastiger te verdrijven. Of je merkt het verdrijven niet op.

Waarom denk jij dat mensen voodoo sturen naar elkaar?

Nederlands: doe een hypnose!

Engels: 16 soorten voodoo

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Waarom sturen mensen voodoo en zwarte magie naar elkaar?”