De volle maan van 13 juli 2022: supermaan

De volle maan van 13 juli

De vorige volle maan ervaarden we vergeetachtig zijn, moe opstaan en veel slikken. Tijdens de maan van 13 juli, supermaan zelfs, ervaren we weer een heleboel, maar op een andere manier. Tijdens deze maan gaan we een andere kijk op dingen merken, hoesten en op onze houding letten.

De volle maan van 13 juli

Allereerst merken we hoesten. Hoesten heeft vele spirituele oorzaken, naast medische uiteraard. Zo kan hoesten staan voor iemand die in je allergie zit, iemand die jou niet wil horen, teveel prikkels in je systeem willen lozen en loslaten. Deze deze volle supermaan gaat het vooral om loslaten. Deze maan helpt ons bij het loslaten van wat niet langer voor ons werkt. We gaan een nieuwe mooie fase in. Soms moet dan het oude energetische er even uit en in dit geval gaat dat met hoesten gebeuren. Prikkels kunnen er namelijk op veel manieren uit: via de oren (suizen), neus (verkoudheid), van alles! Maar deze maan richt het op hoesten.

Daarnaast merken we dat we wat alerter worden op onze fysieke houding. We staan stil bij wat we doen met ons lichaam en of dat nog langer goed voor ons is. Zo kan het zomaar zijn dat je je wat meer stoort aan je bureaustoel of dat je opeens vindt dat het tijd is voor steunzolen. Of je krijgt een ingeving van iets geheel onverwachts wat specifiek voor jou goed werkt, zoals een bepaalde sport oppakken of meer wandelen.

En wat we tenslotte haast té subtiel gaan merken tijdens deze volle maan van 13 juli, en daarom benoem ik het extra graag: is dat we een andere kijk op zaken gaan krijgen. Dit zijn zaken in de breedste zin van het woord: financiën, relatie, vriendschap, echt alles. Maar vooral betreft vervolgstappen en je zielsmissie. Aangezien ieders missie anders is, hangt het daar dus net vanaf waarop je ander inzicht op gaat doen! Je kunt dus zomaar een fijn idee krijgen over vervolgstappen voor je eigen baan of een andere kant of diepere betekenis van een vriendschap zien.

Helderzien door de maan

Wist je trouwens dat een andere blik krijgen onder helderziendheid valt? Helderzien is veel meer dan dromen, geesten zien, toekomst zien, etc.. Dat betekent dus ook dat onze helderzien meer aanstaat deze maand én dat we dus ook kleine beetjes van meer dromen en schimmen zien kunnen ervaren. Daarnaast is helderziendheid altijd te ontdekken in jezelf met tekens: wanneer het aanstaat en wanneer niet. Het enige wat je hoeft te doen is even te kijken in de spiegel. Zie je er anders uit dan normaal? Zien je ogen iets anders? Heb je bijvoorbeeld een gavere huid of zit je haar beter? Dat zijn zomaar signalen van momenteel actieve helderziendheid.

Tips voor deze maan

Ben je soms ook bang voor het stukje geesten zien? Daar houden je gidsen echt wel rekening mee. En als iets over je grens gaat, dan heeft dat vaak ook te maken met een energie dat bij je is dat over de grens gaat. En soms willen of kunnen je gidsen dat niet zélf oplossen of tegenhouden en mag je dat doen door hulp te zoeken.

Betreft het hoesten is het belangrijk om de symptomen in de gaten te houden. Als je droog hoest dan is het vaak prikkels lozen. Als je slijm ophoest dan laat je eerder wat los. Althans, zo is dat tijdens deze volle maan wat sneller het geval.

Qua houding is het fijn om gewoon even na te gaan of je de laatste tijd nog iets hebt genegeerd of verwaarloosd hebt aan je lichaam. Heb je bijvoorbeeld altijd pijn op een bepaalde plek? Misschien een goed moment en zeker met een handje hulp van de energie van de maan om nu op onderzoek uit te gaan. En soms is hulp van een professional wat minder letterlijk en heb je eerder een uitlaatklep nodig.

Alles over slaapverlamming

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 13 juli 2022: supermaan”