Zwarte magie veilig terugsturen naar afzender

Zwarte magie veilig terugsturen

Samengevat: tekens van en klachten door voodoo

Om straks uit te leggen hoe je zwarte magie, het liefst veilig, kan terugsturen naar waar het vandaan komt, moeten we eerst stilstaan bij wat zwarte magie en voodoo is. Er zijn trouwens ook veel prachtige boeken over zwarte magie te vinden die je veel kunnen leren. Voodoo bestaat namelijk uit wel meer dan 15 soorten methodes om zwarte magie terug te sturen die men kan uitoefenen op elkaar. Zo gebeurt het 1 via eten en drinken en de ander via een op afstand gestuurde vloek. Elk heeft een andere uitwerking. Iets via eten en drinken geeft bezetenheidsklachten of buikpijn en een vloek maakt dat je ongecontroleerd handelt.

De klachten van voodoo zijn daarom ook zeer uiteenlopend. Ze variëren van problemen in de gezondheid tot problemen in de relaties tot problemen met financiën. Vaak wordt ook aangericht waar je vatbaar voor bent. Als jij nooit problemen hebt gehad met financiën, gewoon een vast contract hebt etc. en iemand stuurt magie op je financiën, dan kun je zomaar gelukkig niets merken.

Naast klachten, ontvang je gelukkig ook hulp en tekens van je gidsen, het universum of een geliefde overledene van je. Zo zullen ze je altijd proberen te wijzen op het feit dat er magie in je systeem zit. Vaak gebruiken ze algemene tekens van onheil. Denk dan aan een dood dier vinden in je tuin, bijna een auto-ongeluk maken of haaruitval hebben. Magie is namelijk niet iets dat leeft, dus kan je haar ervan uitvallen. En soms krijg je specifieke tekens, zoals mensen die het maar blijven hebben over drogeren, om bij het voorbeeld van magie via eten en drinken te blijven of mensen die steeds aangeven dat ze zich onzichtbaar voelen, een hard kenmerk van een vloek. Welk teken je krijgt ligt aan de mensen en omstandigheden die je de tekens kunnen brengen.

De reden achter bewust magie sturen is vaak jaloezie, valsspelen of misgunnen. Maar je hebt dus ook onbewuste zwarte magie. Om te begrijpen of en hoe je magie veilig kan terugsturen naar afzender, is het belangrijk niet het onbewuste stukje te vergeten.

Onbewuste en bewuste zwarte magie

-Soms ligt er zware energie op een stuk grond. Je kunt het ook wel spooklocatie noemen en meestal is het ook wel rondom zulke locaties, maar het kan ook gewoon onder je huis liggen omdat er ooit 1000 jaar geleden is gepleegd. Als je gevoelig ervoor bent of als het je levensles is en je loopt over zo’n locatie heen, kun je die heftige energie in je systeem trekken. Dat voelt dan precies als zwarte magie, je haalt het zelfs op dezelfde manier weg, maar is dus nooit voor jou bedoeld. Het is gewoon zwarte magie geworden;

Tenslotte kun je ook door je hooggevoeligheid de voodoo van anderen voelen. Als jij nu net een paar collega’s of huisgenoten hebt die om de 1 of andere reden een vloek op zich hebben, kan jouw systeem zich ook gedragen alsof hij een vloek op zich heeft. Dit is dan niet op dezelfde manier te verwijderen als een vloek. Het probleem is hier dan je absorbeer vermogen.

Waarom het belangrijk is om stil te staan bij onbewuste en bewuste magie is omdat heel veel mensen niet weten dat er onbewuste magie bestaat. Als je dan te hard zoekt naar een verdrijving, ga je dit waarschijnlijk niet vinden, zeker niet in het geval van het laatste voorbeeld. Laat iemand je daarom ook altijd helpen bij wat de kern is. Dat mag ook altijd bij mij worden gedaan.

Een tweede reden waarom het belangrijk is om het te weten, is omdat je anders zwarte magie naar iemand zou laten (terug)sturen die jou nooit iets heeft gestuurd. Dat zou je niet moeten willen.

Hoe werkt zwarte magie niet veilig terugsturen?

Veel mensen gaan nadat ze hebben ontdekt of gewezen zijn dat zij een vloek of voodoo op zich hebben, op onderzoek uit. De 1 wil het gewoon laten verwijderen en door met zijn leven, maar de ander niet. De ander wil het soms terug laten sturen. Soms uit wraak, soms om voor zichzelf op te komen. Hier zit een groot verschil tussen. En of ik een klant hierbij help, ligt volledig aan welke van deze 2 redenen ik zie. De mensen die ik niet help, zijn de mensen die wraak zoeken. Ik begrijp je echt. Het is niet fijn dat jou iets oneerlijks wordt aangedaan. Maar je bent beter dan dat. Wraak zorgt namelijk voor onveilig terugsturen. Dat zit als volgt:

Als je zwarte magie terugstuurt of laat sturen naar de bekende of onbekende afzender uit wraak, dan ben je eigenlijk zelf bezig met zwarte magie. Het is niet aan jou om te beslissen wat voor karma iemand krijgt. Het universum vergeet echt niet voor jou op te komen, alleen soms ga je de erkenning niet krijgen, omdat de karma op diegene zijn familie slaat of pas in het volgende leven komt. Vertrouw je genoeg op jezelf en het universum dat de karma echt wel aankomt?

Overigens deelt niet iedereen mijn mening van ‘verlaag je niet tot op dat niveau’ en dat is helemaal niet erg. Zij zeggen bijvoorbeeld: er is niks mis met terugdoen wat een ander jou heeft aangedaan. Werk samen met iemand die bij jou past.

Hoe werkt zwarte magie veilig terugsturen?

Maar je hebt wel een veilige manier van terugsturen! En dat doen de mensen die gewoon alleen maar willen laten zien aan zichzelf dat ze voor zichzelf op willen komen. Hoe werkt dan deze veilige manier? Eigenlijk heet dat gewoon spiegelen. Je laat een ritueel uitvoeren waarin je dat wat jouw kant op komt, bij de zender aankomt en niet bij jou.

Er zijn wel 2 harde valkuilen:

-Hoe beter je weet wie jou keer op keer probeert aan te vallen met magie, hoe accurater het ritueel. Dat komt omdat het in dit leven allemaal draait om bewust worden en levenslessen. Als je een ritueel uit voorzorg doet voor iedereen die magie gaat sturen, werkt het gewoon niet. Want je moest er dit leven van leren;

-Om het ritueel nog passender te maken is het absoluut belangrijk om te weten met wélke soort voodoo je te maken hebt. Zoals ik zei zijn er meer dan 15 soorten vloeken. Vind, en dat mag bijvoorbeeld met mij, uit om welke het gaan en laat het ritueel daar dan op richten.

Of het dan aan de kracht ligt dat het ritueel het liever niet wil doen zonder de factoren ‘wie’ en ‘wat’? Ja en nee. De bewustwording die ik noemde is echt belangrijk: want je moet wel weten waartegen je je wapent. Maar ook: zo’n ritueel moet focussen. Als wij weten op welke soort magie het ritueel zich mag focussen, dan wordt het daardoor sterker. Het verspilt geen energie aan magiesoorten die nooit jouw pad op gaan komen.

Een 3e kleine valkuil is: het terugstuur ritueel werkt vooral op mensen die je niet met rust laten met het sturen van vloeken.

Het allerbelangrijkste in veilig terugsturen

Het allerbelangrijkste van zwarte magie veilig terugsturen heb ik voor het laatst bewaard. Als je iets doet dat veilig en zuiver is, word je geholpen door het universum. Wat er gebeurt in je ‘ik kom voor mezelf op’- ritueel en wat ontbreekt in het wraakritueel is: foppen. Misleiden. Met foppen bedoel ik dat de afzender niet zal begrijpen dat het wordt teruggekaatst. De eerdergenoemde tekens die mensen moeten ontvangen wanneer ze last hebben van zwarte magie? Die zullen ontbreken. De klachten echter niet. Dit is belangrijk omdat de afzender anders de hele tijd opnieuw gaat proberen magie te sturen. Of op andere manieren, waardoor je steeds bezig bent met een nieuw ritueel verzinnen.

Leuk feitje is dat ik bij het verdrijven van iemand soms ook fop. Dit eveneens zodat de afzender denkt dat de magie nog actief is. Maar ik fop niet als het niet nodig is en de afzender ze bijvoorbeeld al helemaal niet meer in de gaten houdt. Of omdat het onbewuste magie was. Want hoe meer taken je de verdrijving geeft, hoe meer het de energie moet verdelen, weet je nog? Wat vind jij van zwarte magie veilig terugsturen? Is dat zuiver?

Nederlands: Hoe herken je tekens van negatieve energie?

Engels: 16 soorten zwarte magie (die je veilig terugsturen kan)

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

4 thoughts on “Zwarte magie veilig terugsturen naar afzender

 1. Henriette bultje says:

  Goede dag ik schrijf u dit mailtje omdat ik,heel sterk het vermoeden heb dat er op mij een vloek is uit gesproken.Ik voel me soms heel naar en alles wat ik lees over voodoo dat komt helemaal overheen met hoe ik voel en denk ik ben ook bij een paragnost geweest en hij zei ook tegen mij dat ik betoverd ben en hij heeft bij mij ook veel slechte energie weg gehaald toch als ik thuis ben voel ik soms zo naar en als ik thuis ben zie ik ook schimmen. En ben zie ook dingen bewegen en het gebeurt en ik voel me daar niet prettig bij en om eerlijk te zijn gebruikt ik drugs en als ik het iemand vertel dan zeggen ze dat het daardoor komt en als ik die coke heb gekocht dan ik het zo uit me handen glippen en niet dat ik het laat vallen maar het is net het alsof iemand het uit handen pakt terwijl ik gewoon alleen ben soms durf ik thuis niet eens wat te doen want ik voel me soms zo bekeken want soms hoor ik stemmen en niet altijd maar hoor ze dan ovér mij praten dat het mij wel beïnvloed over hoe ik me dan voel.Soms kijken mensen ook heel raar naar me en ik ben dan echt bang dat ik er raar uit zie want ik zie ze ook wel eens lachen en ik voel me dan zo onzeker . Al die symptomen die ik heb komt zo overheen met wat ik allemaal lees over de voodoo want ik voel me zo raar dat ik ik er echt bang voor je ben ik een heb ook 2 katten die ook zo rond om mij heen kijken net alsof er echt iets om mij hang dat ik me zo na as r me voel het is echt niet prettig. Ik hoop dat u mij kan helpen of dat er echt iets is want ik heb alles al geprobeerd maar niets heb geholpen vandaar ik ook denk aan voodoo.Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen of advies kunnen geven.

  Gr Henriette

  • Desiree says:

   Hoi Henriette, ontzettend bedankt voor jouw uitgebreide schrijven. Wat moet je soms bang zijn. Het klinkt eigenlijk heel erg alsof er een geest in je huis rond doolt. Daar reageren de huisdieren ook op. Soms laten zij je inderdaad ook gekke dingen doen als drugs gebruiken. Is deze misschien wat voor je? http://witte-wolf.nl/product/online-zwarte-magie-intake/ Zo kunnen we goed uitpluizen wat er bij je speelt. Stel de vragen gerust. Veel liefs, Desiree

 2. Martin says:

  Brauche hilfe bei Befreiung von schwarze Magie

LEAVE A COMMENT