De horoscoop van 22 juli 2022!

De horoscoop van 22 juli 2022!

De horoscoop van 22 juli 2022!

Vandaag kun je lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 22 juli 2022! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, kan verschillen per persoon. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.

 

Uitgelicht! Leeuw 22 juli- 23 augustus

Hallo leeuw. Je bent bijna jarig! Deze maand kun je een maand verwachten dat je je heerlijk geaard voelt en zelfverzekerd. Heerlijk zeg. Zet dat meteen in om de spannende dingen die je hebt uitgesteld te gaan ondernemen. Verder voor jou een maand waarin je je helderziendheid onbewust of bewust gaat inzetten om jezelf in een goede omgeving te verkrijgen en met goede kansen te omringen.

Je kracht deze maand is als je vraagt om een droom die richting geeft, je die meestal ook wel gaat krijgen.

Je valkuil deze maand is soms vergeten te eten.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 22 juli 2022:

 

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag lieve maagd. Voor jou een maand waarin je energie krijgt als je andere mensen opbeurt. Dat is mooi! Vraag jezelf wel altijd af: ‘ben ik de beste persoon om deze ander te helpen? Help ik de persoon hiermee op langere termijn?’ Dit zorgt dat je goed weet waar je je energie in gaat stoppen.

Je kracht deze maand dat je buik in balans voelt of in balans komt.

Jouw valkuil deze maand is jezelf uit zenuwen soms een beetje pijn doen, zoals in je handen knijpen of op je lippen bijten. Bekijk ook eens het energetisch schild object dat prikkels van anderen remt!

energetisch schild

 

 

Weegschaal 23 september- 22 oktober

Ha weegschaal! Voor jou een maand waarin je veel stress van je nek kwijt zult raken. Heerlijk! Wellicht door een verandering dat je hebt aangebracht in je leven. Onthoud dat wanneer je nek ooit weer opspeelt, wat er dus voor nodig was om dit te bereiken! Je kracht deze maand is nog stééds goed presteren op je sport en hobby en in sync zijn met je lichaam. Jouw valkuil is wat meer naar de wc moeten deze maand. Maar dat is ook niet heel vervelend.

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je wat sneller last hebt van je neus en hij snel verstopt zit of jeukt. Wist je dat dit echt een teken kan zijn voor iets dat je al te lang in je allergie hebt zitten? Jouw kracht deze maand is heel erg kunnen genieten van het weer, hoe die er dan ook uitziet. Je ziet de schoonheid in alles wel! Jouw valkuil is eigenlijk niet zoveel! Je bent gewoon tevreden en je hebt een hele grote veerkracht. instagram

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou komt een maand waarin je fijn bezig gaat met je hobby en tijd en rust vindt om te voelen wat je nodig hebt om gelukkig te worden. Jouw kracht is met succes sociale evenementen opzoeken en er erg van genieten. Jouw valkuil is snel afgeleid raken. Maar dat staat ook wel voor de ongelofelijke rust die je in jezelf vindt deze maand, dus zo erg is het niet.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je heel voelt in je mond. Dat betekent dat je je goed kan uiten óf juist niet. Dat betekent dat je veel keelpijn hebt óf juist minder dan normaal. En het betekent dat je een lage weerstand in je keel hebt óf juist je heel gezond voelt. Jouw kracht deze maand is veel energie kunnen opbrengen voor de mensen die het nodig hebben. Jouw valkuil is gevoelige oren hebben, waarschijnlijk door een verkoudheidje.

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je eraan herinnerd wordt dat je waarschijnlijk niet altijd genoeg drinkt. Of niet verspreid genoeg. Verwacht dus dat je hees wordt of droge lippen hebt. Evalueer eens goed met jezelf: hoeveel moet je drinken op een dag? Jouw kracht deze maand is heel goed presteren op de automatische piloot. Je krijgt veel gedaan. Je valkuil deze maand is dat het even niet zo lukt met creatieve taken. Dat komt wel weer.

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen zul je regelmatig verrast worden door de goedheid van anderen. Wat leuk! Een onverwacht kado, idee of bezoek. Geniet ervan. En geef het ook eens aan anderen, jouw omgeving verdient het. Je kracht deze maand is dat je lichaam fijn doet wat jij wil. En jouw valkuil is de tijd soms vergeten, waardoor je planning soms niet helemaal te halen is. Doe ook eens de gratis introductiecursus hsp!

hooggevoeligheid introductie

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je je belast voelt door de druk die anderen op je leggen. Dat voel je vooral in je nek. Het is een belangrijke maand om te evalueren hoe je weekindeling is en waar je voortaan ja en nee op mag zeggen. Als je nek overgaat of er niet is, weet je dat je een fijne balans hebt. Jouw kracht deze maand is al met al tevreden zijn met je toekomstbeeld. En jouw valkuil is je soms willen verdoven met niets doen. Maar meer rust geeft het om lichte inspanning te zoeken, zoals een puzzel of laagdrempelig iets leren.

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je vooral ontspanning wil opzoeken. Prima! Stel de lastige taken maar ietsje uit, daar is het de maand niet voor. Zoek qua ontspanning vooral wat jij leuk vindt. Als je buikpijn hebt of weerstand hebt of twijfelt ‘of je moet gaan’, volg dat dan. Of onderzoek waarom je dat gevoel hebt. Jouw kracht deze maand is toevallige ontmoetingen treffen die je veel gaan brengen. Je valkuil deze maand is een verkeerde houding aannemen (fysiek) waardoor dat tegen gaat staan.

 

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen staan bij jou in het teken van verlossing. Je voelt je verlost van vervelende patronen. Wel is het goed om na te denken: hoe ga je de tijd en energie die je hierdoor overhoudt positief invullen? Zo voorkom je dat iemand anders het voor je in gaat vullen. Jouw kracht deze maand is helderruiken. Soms ruik je een geur dat niet logisch is. Dat is een antwoord op een situatie waar je op dat moment aan denkt. Een fijne geur is ja. Een vervelende geur is een nee. Je valkuil deze maand is steeds een droge mond ervaren. Maar dat is niet per se gelinkt aan meer water drinken.

En tenslotte de laatste van de horoscoop van 22 juli 2022: Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe was je verjaardag? Voor jou komt een maand van bijkomen en weer rust vinden in routine. Soms staat routine je tegen, maar deze maand is het welkom. Echter, zorg dat je toch iets inbouwt in die routine dat het toch afwisselend maakt. Jouw kracht deze maand is snel op je woorden kunnen komen en voor jezelf op kunnen komen. Jouw valkuil is je onderprikkeld voelen en niet uitgedaagd voelen.

Leer pendelen!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 22 juli 2022!”