Hoe werkt binding (bindende) magie in de liefde?

hoe werkt binding

Zwarte magie of voodoo is een welbekende term. Er zijn verschillende redenen waarom mensen voodoo sturen. Samengevat is het uit afgunst, jaloezie, eigen verveling en uitproberen en voornamelijk: om vals te spelen. Zwarte magie sturen is niet eerlijk en je wint er zaken mee die je anders niet had gewonnen. Sommige magiesoorten zijn dan ook gestuurd voor eigen gewin. Dat noem je ook wel geluk afpakken. Het is een soort magie dat je toepast op iemand waardoor zijn geluk op een bepaald levensgebied afneemt en dit neemt bij jou toe. Je kunt zelfs een geliefde van iemand anders afpakken. Dat is hoe een ritueel omtrent binding werkt.

Maar sommigen sturen ook magie om iets af te pakken en niet voor eigen gewin. Wat ze er dan uit halen is een bevredigend gevoel van succes en zichzelf beter voelen. Eigenlijk is dat heel zielig en dat gaat waarschijnlijk gepaard met een vervelend trauma of nare jeugd. Maar dat maakt het niet juist. Dit artikel gaat dan ook over mensen die zichzelf beter voelen door iemand te dwingen verliefd te worden of bij hen te blijven. Daarom leg ik uit hoe zo’n ritueel van binding werkt. Mogelijk heb jij of iemand in je omgeving hier zomaar mee te maken.

Doelen van magie

Zoals ik benoemde, wordt voodoo gestuurd om verschillende doeleinden. Het zijn verschillende bezweringen. Ik zal de meest voorkomende projecten hier toelichten:

-Om iemands financiën aan te tasten. Geld is 1 van de dingen waar mensen snel jaloers op zijn en in de ogen van de aanstichters, heeft een ander het snel al breed en goed. Daarom wordt voodoo vaak hierop gestuurd. Soms wordt een vloek naast een ander doel, óók op financiën gestuurd zodat je niemand kan betalen om beter te worden. Hoe de voodoo op financiën zich dan het meest uit, is door het ontvangen van boetes, het wegblijven van kansen of klanten, het kapot gaan van spullen of door roekeloze uitgaven te doen.

Gelukkig word je ook geholpen. Zo zullen mensen in de garage bijvoorbeeld over je kapotte auto zeggen dat dit ‘bijna nooit voorkomt’ etc. of zeggen dat iemand anders een fout heeft gemaakt bij het maken van de auto. Dit zijn je tekens;

-Een ander gebied: innerlijke en uiterlijke gezondheid. Vaak sturen mensen voodoo uit wraak en wanneer je daarmee iemands uiterlijk of gezondheid pakt, doet dat de ander veel verdriet. Die ander merkt dan dat het uiterlijk verslechtert zoals met haaruitval of puistjes, er rare gezondheidsklachten komen, etc..

Ook hier zijn tekens om je te helpen, namelijk dat een arts bijvoorbeeld zegt dat ‘dit bij de meesten wel helpt, maar bij jou niet’.

-Tenslotte het laatste gebied: liefde. Iedereen heeft liefde nodig. Van mens tot dier. Je kunt hier mensen dan ook diep mee kwetsen. Een manier van liefde beïnvloeden is soms in samenwerking met punt 2: iemands uiterlijk beïnvloeden zodat de partner hem/ haar verlaat. Of door magie te sturen zodat er constant ruzie is of gedachten worden beïnvloed.

Engels: hoe werkt binding met zwarte magie?

Hoe werkt een ritueel voor binding?

Een andere manier is om een vloek te sturen om 1 van die partners aan jou of iemand anders te binden. Hiervoor wordt vaak een 3e partij betrokken dus.

En wat maakt of iemand ruzie stuurt op de relatie óf een ritueel gebruikt om 1 van jullie te binden aan iemand (onbekend of bekend)? Dat ligt er soms net aan wat diegene voor tools heeft om magie uit te oefenen. En daarna wat de keus is van de aanstichter.

Ik zal voorbeelden geven van echte manieren die worden gebruikt om mensen te (ont)binden. Wanneer je een ritueel uitvoert om aan iemands relatie te zitten, valt dit eigenlijk automatisch onder onzuivere energie en magie uitoefenen.

Manieren van binden

1: Soms wordt er iets in het eten en drinken van iemand gedaan. Wanneer dit de maag bereikt, blijft het daar zitten en begint het zijn doel uit te zenden. Dit kan zijn dat diegene minder aantrekkelijk wordt, een ander leuk gaat vinden, de partner niet meer leuk gaat vinden of zich bezeten gedraagt waardoor die partner het zat raakt. Omdat het een magiesoort betreft dat van binnenuit werkt, gaat het om beheersing en controle. Een andere magiesoort van binnenuit is trouwens magie via intieme zone aanrichten;

2: Een andere manier om te binden, is door obia. Dit is een object waar magie in zit. Dat mensen door bijvoorbeeld hun ziel op te offeren. Het object wordt gegeven als kado of als kleine kruimel in iemands huis of tas geplaatst. Zo’n object staat erom bekend dat hij de hele tijd magie uitstraalt. Zo kan het de mensen waar het bij in de buurt is opdrachten of ideeën influisteren, zoals: ‘hij gaat vreemd’ of ‘pleeg zelfmoord’, heftige maar waargebeurde verhalen. Het voordeel van een obia is dat als je erachter komt waar het in zit, je het weg kan gooien. Dan werkt het ook niet meer. Het nadeel is dat er soms ouders zijn die hun kind of partner tijdelijk obia geven in een sieraad waardoor ze gehoorzamen. En soms doen ze de obia weer niet om. Zo is het lastig om erachter te komen dat je magie op je hebt.

3: Tenslotte heb je wat algemenere vormen, zoals een vloek op afstand of zwarte magie op afstand gestuurd. Soms met als doel om alsnog de relatie te verbreken en soms met als doel: algemeen, pak waar je pakken kan met als gevolg een verbroken relatie.

Werken bindingsrituelen op iedereen?

Hoe zit het dan met bindingsrituelen? Hoe werkt de precieze binding? In de meeste gevallen worden hiervoor specifiek ‘truc’ 1 en 2 gebruikt. Deze kunnen namelijk influisteren en besturen of zelfs een geest met zich meebrengen die ook weer onmenselijke dingen uithaalt. Je kunt dan bij truc 1 en 2 de opdracht/ influistering geven dat degene op wie je het ritueel doet, naar een (specifiek of onbekend) ander toe wil gaan en verliefd denkt te zijn.

Maar gelukkig werkt het zeker niet op iedereen of gooit de partner in een vlaag van opwelling (lees: hulp van gids) het betreffende sieraad weg! Daarnaast kun je gewoon immuun zijn of je immuun laten maken voor zwarte magie. Soms met ritueel en soms met gewoon de beste versie van jezelf willen zijn in het dagelijks leven. Daardoor is je energetische weerstand automatisch heel hoog. Heb je trouwens hulp nodig? Laat natuurlijk een berichtje achter en dan bekijken we jouw situatie.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoe werkt binding (bindende) magie in de liefde?”