De nieuwe maan van 28 juli 2022

De nieuwe maan van 28 juli

De nieuwe maan van 28 juli komt er weer aan! De vorige nieuwe maan stonden we stil bij nadenken over je werk met daarbij een gevoelige maag en snel getrek aan de ogen. Deze nieuwe maan brengt ook weer mooie beginselen met zich mee. Immers staat een nieuwe maan daar om bekend. Deze keer ervaren we veel zuchten, minder last van de schouders en zomaar vrolijk zijn. Al met al zou je dit ook kunnen samenvatten als loslaten en verder gaan. Dat is erg prettig.

De nieuwe maan van 28 juli

Tijdens deze nieuwe maan van 28 juli merken we als eerst ook veel vermoeidheid, al zou je dit beter ontlading kunnen noemen. De volle maan was weer heftig en we hebben veel afgerond en beslist over ons leven. Dan laat je oude patronen dus los. Maar patronen zitten ook ín een lichaam. En de manier om ze eruit te werken in deze periode van de nieuwe maan is door ze eruit te zuchten. Daar komt het dus vandaan! Voor velen is het een richting op werk of een onopgeloste zaak dat ze hebben opgelost en uitgesproken. En voor een ander is het een manier van ontspanning hebben gevonden de laatste tijd. Al met al positief, maar wel vermoeiend geweest.

Minder last van de schouders is natuurlijk geheel verbonden met het loslaten! Fantastisch! Zo zie je maar wat een lichaam allemaal wel niet wil vertellen over je zielsmissie, want daar gaat het eigenlijk om. Wat brengt je dichter tot je zielenmissie? En wat verder weg? Hoe verder je ervan verwijderd staat, hoe meer je d druk voelt aan je schouders. Alsof een onzichtbare positieve hand je terug op je pad wil trekken. Lichamelijke klachten zijn vaak ook deels een goed ding dus.

Het zomaar vrolijk zijn is gewoon leuk. Je gaat een fijne periode en start tegemoet en het is goed. En brengt je dichter bij je zelfliefde. Geniet daar dus van. En je hoeft niet altijd doelen te hebben die je nog moet behalen. Het is ook al goed als je je vrije tijd vult met dingen die je gewoon léuk vindt.

Veranderingen tijdens de nieuwe maan

Er verandert al met al niet zoveel, maar we staan aan de start van onze nieuwe inrichting van ons leven. Dat is erg spannend, soms vermoeiend maar bovenal geeft het veel rust. Je kunt dus ook lichamelijke verbeteringen verwachten. Tenslotte een vrolijke versie van jezelf ga je leren kennen. Ook je omgeving reageert hierop! Maar met dezelfde klachten als jij: moe, soms wat geïrriteerd, maar vol goede moed. Trek dus maar niet te hard aan je omgeving.

Wel is het goed om te onthouden dat je deze nieuwe kansen moet aangrijpen. Zorg dat je niet weer in een sleur terechtkomt.

Tips voor deze maan

Betreft het zuchten is het extra fijn om op je ademhaling te letten deze dagen! Je gaat snel hoog in je adem zitten en dat brengt snel een paniekerig gevoel. Zucht het er lekker uit, dan ben je er gewoon vanaf. Het is geen probleem om toe te geven dat het even zwaar is geweest of dat je het even niet meer weet of wist. Nogmaals: dan ben je er juist sneller vanaf!

Met de lasten die van je schouders verdwenen zijn, is daar gelukkig niet veel op aan te merken. Wel is het fijn om goed te blijven letten op je postuur. Soms als je een klachtvermindering hebt, past je lichaam zich daarop aan. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt. Meestal gaat dit gelukkig goed.

Met het zomaar vrolijk zijn kan ik niets anders zeggen dan: je hebt het verdiend!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 28 juli 2022”