De volle maan van 12 augustus 2022

De volle maan van 12 augustus 2022

De vorige volle maan ervaarden we een andere kijk op dingen merken, hoesten en op onze houding letten. Tijdens de volle maan van 12 augustus gaan we een soort eenzaamheid merken, diep nadenken en stijve schouders en nek.

De volle maan van 12 augustus

Tijdens de volle maan van 12 augustus merken we soms een eenzaam gevoel. Maar dat zal ik uitleggen, want er zitten ook mooie kanten aan vast. Het gevoel van alleen zijn komt namelijk vooral omdat déze volle maan ervoor zorgt dat we meer over onszelf gaan nadenken. Zelfreflectie. En wat er dan gebeurt, is dat anderen de snelheid van deze zelfevaluatie niet kunnen gaan volgen. Ze verwachten een bepaald gedrag en gevoel bij je en dat kunnen we ze niet kwalijk nemen. Maar je gedrag en gevoel voelt tijdelijk even anders.

Tegelijkertijd voel jij dat je dus momenteel niet aansluit op ieders verwachtingen, want je bent even aan het transformeren door de energie van de maan. Proberen de beste versie van jezelf te (her)vinden. Dat maakt het soms eenzaam. Als je je transformatie namelijk wil uitleggen, wordt het soms niet gevolgd. Of het wordt gezien als rigoureus en plots. Deels omdat het ook gewoon snel gaat, deels omdat je omgeving onbewust of bewust ook aan hun eigen transformatie werken.

Dat brengt ons bij het diepe nadenken: hoe gaat zo’n transformatie in ons te werk? Eigenlijk ben je vooral veel met je onderbewuste/ intuïtie aan het voelen wat je nodig hebt. Dat betekent dat je niet zoveel zin hebt om dingen op de automatische piloot te doen. Nee, juist wil je voelen waar er ruimte is voor blije verandering. Doe dat dus ook en help jezelf. Leg eens een tarotkaartje of doe eens een homeopathisch consult. Of vraag een droom of probeer je geliefde overledene aan te voelen. Of maak een hele moeilijke sudoku zodat je bewust daarmee bezig bent maar onbewust volledig openstaat voor ingevingen.

Pijn door de maan

Dan hebben we tenslotte de stijve nek en schouders. Ja, dat is altijd erg vervelend. En ditmaal te wijten aan de invloed van de volle maan. Hoe het zit, is als volgt: de maan brengt altijd een energie met zich mee en een volle maan doet dat heftiger dan anders. Ditmaal drukt die energie naast bovengenoemde op je nek en schouders. Daar slaat het zich simpelweg op. Het zijn prikkels (energie). En die slaan zich altijd érgens op. In het dagelijks leven, en vooral tijdens de volle maan waarbij prikkels extra vrijkomen. Soms slaan ze op in de rug de rug, soms zitten ze op de emotie en soms in het hoofd waardoor we slecht slapen. En de nek en schouders zullen dus weer bijtrekken.

Tips voor de maan

Betreft het eenzame gevoel: stoor je er niet teveel aan, want dat gaat echt weer bijtrekken. Je kan nu gewoon even wat lastiger levelen met anders want je bent nog jezelf aan het ontdekken. Kijk naar de positieve kanten ervan. Wellicht (waarschijnlijk als je het mij vraagt) kom je er wel achter dat je heel vaak steeds het verkeerde advies hebt gehad. Wellicht zeiden mensen steeds dat de opleiding tot schoonheidsspecialist een goed idee is, maar merk je tijdens de volle maan wanneer je minder contact hebt met anderen opeens dat je een veel beter idee hebt. Zo kan het terugtrekken je echt heel brengen!

Om jezelf te helpen bij het goed voelen van je intuïtie en onderbewuste bespraken we al het afleiden van je bewuste of het vragen van hulp. Begrijp goed dat dit ook het juiste moment daarvoor is. Ook degenen die jou helpen, gaan je juist meer zien voor hoe je bent zonder beïnvloeding van anderen. Zo krijg je het beste advies. Doe dus echt wat met je onopgeloste zaken deze maan! Als je dingen aan de kant schuift omdat het ‘wel meevalt’ zal je onderbewuste het juist steeds minder en minder mee laten vallen. Hij wil immers wél het beste voor jou, dus waarom jij niet?

De nek en schouders is per individu verschillend. Wat heb je nodig? Is lekker warm douchen goed? Een massage nemen? Of gewoon actief en in beweging blijven zodat de prikkels tijdelijk van je nek en schouders worden afgeschud? Voel het goed in en weet dat het gepaard zal zijn met lief zijn voor jezelf.

Spirituele oorzaken van rugpijn

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 12 augustus 2022”