De horoscoop van 24 augustus 2022

De horoscoop van 24 augustus 2022!

De horoscoop van 24 augustus 2022!

Vandaag kun je lezen hoe jouw maand eruit gaan zien bij de horoscoop per sterrenbeeld vanaf 24 augustus 2022! Houd in je achterhoofd dat de voorspellingen en vooral: adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je deze kansen opmerkt en oppakt, kan verschillen per persoon. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.

 

Uitgelicht! Maagd: 24 augustus- 22 september

Hallo maagd. Je bent bijna jarig! Deze maand ga jij heel veel voelen. Dat wordt ook wel heldervoelen genoemd. Dit betekent dat je erg meelift op andermans emoties. Dat is vaak lastig, maar kan ook heel leuk zijn. Én het zal je veel vertellen over hoe een ander zich van binnen werkelijk voelt. Verder als je je deze maand iets afvraagt, zul je merken dat het antwoord binnen enkele seconde bij je binnenkomt. Dat heet dan weer eerder helderhoren.

Je kracht deze maand is negativiteit van anderen lekker van je af kunnen laten glijden en je richten op jezelf.

Je valkuil deze maand is wat stijve spieren ervaren en wat meer spierpijn na sport.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 24 augustus 2022:

 

 

 

Weegschaal 23 september- 22 oktober

Ha weegschaal! Voor jou een maand waarin je dingen opmerkt die je erg aan het hart liggen. Dit kunnen mooie dingen zijn, maar ook medelijden naar anderen. Pas op dat je hier teveel in meegaat. Een ander voelt zich niet beter als jij je ook vervelend gaat voelen. Je kracht deze maand is goed kunnen inschatten wie je kunt vertrouwen voor je plannen en wie ze niet kan verder helpen. Dit maakt het een effectieve maand om stappen vooruit te komen! Jouw valkuil is kleine dingen vergeten, zoals de wc schoonmaken, de bloemen water geven, etc..

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je vooral zoekende bent en moeite hebt om te voelen wat je wil. Goed om te weten voor jou is dat je deze maand je vorige levens onbewust wat meer voelt. Omdat je al zoveel hebt gedaan die levens, treedt er door die herinnering dus sneller verveling op. Jouw kracht deze maand is maar blijven werken aan jezelf. En dat gaat vruchten afwerpen. Jouw valkuil is wat sneller jeuk ervaren. Andermans prikkels geven je deze maand gewoon wat sneller jeuk. Dat gaat over. instagram

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou komt een maand waarin je aan het ontladen bent. Je lichaam wordt weer meer van jou en je merkt dat je veel aan het zuchten en (daardoor) loslaten bent. Dit kan gaan om een langdradige periode dat je af hebt gerond of aan het afronden bent. Jouw kracht is fysiek veel werk kunnen verrichten zonder klachten! Jouw valkuil deze maand is nadenken of je het wel goed hebt gedaan.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je nieuwsgierig bent naar nieuwe dingen. Dat is helemaal goed! Doe wat proeflessen, doe iets dat je eng vindt en onderneem het vooral in goed gezelschap. Onderneem je het niet, dan vind je jezelf vaak in gepikeerde staat. Jouw kracht deze maand is je veilig en beschermd voelen door gene zijde. Jouw valkuil is, niet echt een valkuil, maar: geborgenheid zoeken. Dus je vindt het fijn om fijn onder een deken weg te kruipen o.i.d.. Gewoon doen!

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je veel kansen krijgt voor nieuwe romances of het opbloeien van een bestaande. Dat is leuk! Wel handig is om het niet allemaal op je af te laten komen, maar er wel op uit gaan! Jouw kracht deze maand is je zelfverzekerd en fijn voelen in je vel. Je valkuil deze maand is dat je je per ongeluk even klein wil maken, omdat je dat gewend bent. Dat merk je aan in elkaar gedoken zitten of naar beneden kijken. Dat is niet nodig!

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen zul je lekker vrij en hoog in je energie voelen. Mooi zeg! Maar weet je dat dit een staat is dat je altijd kunt bereiken? Als je je er maar naar gedraagt en het zo invult. Deze maand is niets meer dan een reminder hiervoor! Je kracht deze maand is dat je het aankan om een nieuw talent te ontwikkelen. Dat wat je kiest, zal snel gaan klikken! En jouw valkuil is jezelf naar beneden praten omdat je onbewust deze maand last draagt van oude situaties die gewoon even naar boven drijven. Doe ook eens de gratis introductiecursus hsp!

hooggevoeligheid introductie

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je je snel kan storen aan kleine dingen die niet goed zitten. Denk al aan je shirt dat net niet goed valt, etc.. Je emmer is eigenlijk gewoon vol, waardoor je kleine dingen moeilijk erbij kan hebben. Een goed idee is om een manier te vinden om te zorgen dat die emmer groter wordt: wat heeft verandering nodig in je dagelijks leven? Jouw kracht deze maand is toenadering krijgen van anderen: mensen willen oude situaties met jou evalueren. En jouw valkuil is snel tv willen kijken in de hoop dat het afleiding geeft. Een fijn boek is juist een beter idee en maakt die emmer groter!

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je goed gebaat zal zijn bij werken met to do lijstjes. Deze maand werkt kwantitatief iets afvinken in jouw hoofd fijner dan kwalitatief werk verrichten. Dat is prima. Zulke klusjes moeten ook gebeuren. Jouw kracht deze maand is op tijd op je hoede zijn voor het maken van onhandige keuzes. Je valkuil deze maand is afleiding zoeken zodat je de tijd vergeet.

 

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je gewoon veel liefde om je heen en met name van familie. Dat is erg prettig. Als er dan op een ander vlak iets tegenzit deze maand, kun je dat ook veel beter aan! Jouw kracht deze maand is goed kunnen aanvoelen wat een ander nodig heeft, zoals een keer koken of een telefoontje plegen. Tenslotte is je valkuil deze maand even je andere doelen in het leven vergeten. Maar genieten is ook een doel, vind je niet?

 

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met je? Deze maand zijn er weinig mensen die even stilstaan bij je gevoel en voortgang. Dat voelt soms eenzaam, maar je zult juist heel erg leren hoe je zélf om kunt gaan met moeilijke situaties. Jouw kracht deze maand is toch wel opmerken hoe het gebrek aan interesse door anderen juist maken dat je effectiever kunt denken en werken. Jouw valkuil is dat je je triomfen dan ook nog even niet kan delen. Bekijk ook eens de opgeladen kaars om te kijken of je huis schoon is!

En tenslotte de laatste van de horoscoop van 24 augustus 2022: Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Hoe was jouw verjaardag? Voor jou komt er een maand aan waarin je je prettig in je vel voelt en je gaat ook ontzettend veel merken dat je dingen automatisch gaat zeggen en schrijven. Dat betekent dat jouw verbinding met gene zijde (gidsen bijvoorbeeld) erg goed is deze maand. Je wordt waarom geholpen bij gesprekken of verslagen. Laat het vooral gebeuren en het zal goed zijn. Jouw kracht deze maand is kalm zijn en niet piekeren. Tenslotte is je valkuil soms even angstig zijn voor het hiernamaals.

Demonstratie automatisch schrift

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 24 augustus 2022”