De nieuwe maan van 27 augustus 2022

De nieuwe maan van 27 augustus

De nieuwe maan van 27 augustus staat alweer om de hoek! De vorige nieuwe maan ervaarden we veel zuchten, minder last van de schouders en zomaar vrolijk zijn. Déze nieuwe maan brengt ook weer mooie beginselen met zich mee. Immers staat een nieuwe maan daar om bekend. Deze keer ervaren we dieper kunnen voelen, een diepere connectie met dieren en zenuwen. Hoe dit alles in verband met elkaar staat, leg ik graag uitgebreid uit in deze blog!

De nieuwe maan van 27 augustus

Allereerst blijft die vrolijkheid van de vorige nieuwe maan. Dus dat is erg fijn. En tijdens de nieuwe maan zijn weer prachtige beslissingen genomen en zaken afgerond. Daardoor is ruimte ontstaan in je gaven en met name heldervoelen. Dat betekent dat je simpelweg veel voelt als je wil. Van een heerlijk briesje buiten en daar extra van kunnen genieten tot een leuke wandeling of mooi bordspel. Maar heldervoelen is natuurlijk meer dan dat. Het heeft mooie kanten zoals net beschreven, plus voelen hoe een ander zich voelt en dat zeker weten. En het heeft lastigere kanten. Die zijn met name met andermans klachten lopen zonder dat je daar erg in hebt. Gelukkig trekt dat als de intensiteit van de nieuwe maan van 27 augustus weer wegtrekt, bij.

Nou hebben velen van jullie sowieso al een fijne connectie met dieren. Geweldig! Maar deze dagen is het anders. Alsof je ze beter begrijpt. Alsof ze je meer opzoeken. En in stilte 1 zijn samen. Geniet daar maar ontzettend van. Die connectie is er altijd al, maar nu gewoon duidelijker. Gebruik meteen de tijd om uit te zoeken of je dier nog iets nodig heeft dat je normaal niet op kon pikken. Of jou iets wil geven dat jij doorgaans nog niet begreep. Het is natuurlijk geven en nemen.

Tot slot zijn er gewoon overtollige zenuwen deze dagen. Alsof alles een beetje wiebelig en raar voelt. Een deel is omdat je uiteraard andermans zenuwen voelt. Maar je bent gewoon niet zo geaard en daardoor kunnen prikkels die normaal gesproken via de voeten weggaan, nu niet zo gemakkelijk weg. Verwacht dus zenuwen in de voeten, maar ook uitingen in de mond of bij je nagels.

Veranderingen tijdens de nieuwe maan

Al met al zijn dit best wel heerlijke dagen voor jou! Slapen gaat misschien niet van harte, maar verder zijn het vrolijke tijden. Probeer ook goed tijd vrij te maken voor deze leuke dingen, vooral voor en met je dieren. Verder vinden er gelukkig niet zoveel grote veranderingen plaats. Dat is nu ook even niet het moment. Het is goed om na te denken over je volgende stappen en realistisch te zijn over een balans vinden tussen tevreden zijn en meer willen. Of misschien leer je nu juist dat het oké is om dingen voor jezelf te willen. Daarnaast ervaar je natuurlijk sneller een connectie met mensen. Ze houden je niet zo makkelijk meer voor de gek; immers voel je wat zij voelen.

Tips voor deze maan

Betreft het heldervoelen is het slim om patronen bij te houden. Je pakt gemakkelijker energiekoorden aan met anderen en zij met jou en daar overheen reizen prikkels van ze. Deze prikkels vertellen jou hoe het gaat met ze op de meest letterlijke manier: door het werkelijk te laten voelen. Het is goed om dat alvast zo te begrijpen. Daarna is de kunst om het bij te houden: elke keer als je nekpijn hebt, bij wie ben je op dat moment? En zie je een patroon? Als je dat ontdekt, vermindert de nekpijn vanzelf al een stuk.

Dat het fijn is om meer tijd te besteden aan onze (huis)dieren is duidelijk. Maar het gaat verder dan dat: dit is ook een goed moment om na te denken over wat voor dier er bij je past. Mijn tip? Luister niet teveel naar anderen. Trek je eigen plan. En wist je trouwens dat dierenreïncarnatie ook bestaat als je het mij vraagt? Als je dus een tijdje terug afscheid hebt moeten nemen van een dier, kun je nu misschien wel voelen waar hij gereïncarneerd is en dan kun je hem vinden! Jullie zoeken elkaar gewoon op. Daarnaast is het mooi om deze dagen te evalueren of de voeding en gezondheid etc. nog goed zit voor je dier.

Betreft de zenuwen is het gewoon fijn om niet te streng te zijn voor jezelf. Laat het toe, maar je kunt wel jezelf foppen. Knip als nagelbijter gewoon je nagels wat korter deze dagen. Of smeer bij voorbaat al vaseline als je op je lippen bijt. Maak het jezelf makkelijk.

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 27 augustus 2022”