Een pact met de duivel/ hel maken

een pact met de duivel

Wat is de duivel?

Wat is de duivel… Dat is een erg grote vraag. Ik zal dat zo goed mogelijk proberen te beschrijven en van meerdere kanten toelichten. Vanuit deze uitleg kunnen we ook beantwoorden hoe een pact met de duivel maken eruit ziet.

Een duivel zou je gerust ‘alles dat slecht is’ kunnen noemen. Dat omvat dus gerust alles:

-Het kunnen dus gewoon slechte geesten zijn waardoor je bezeten kunt raken. Dit zijn gestuurde entiteiten of geesten die zijn gaan meeliften aan jou. In principe heb je dan te maken met de duivel: iets die jou in het ergste geval, wil overnemen het of het leven (laten) ontnemen;

De hel is eerder daar waar je volgens sommige geloven heengaat als je slecht hebt geleefd. Sommige andere geloven beweren dat je ook je eigen hel op aarde kunt hebben als je weer reïncarneert. Je wordt dan geboren met of in slechte omstandigheden. Sommigen noemen de hel ook wel een gevoel;

-Een duivel zou je ook het gevolg van karma kunnen noemen. Slechte karma. Dat krijg je als je slecht doet, vooral als het anderen pijn doet of zelfs iets afneemt. Als straf voor jou of als straf dat je via een familielid krijgt. Hoe slechter de daad, hoe erger de straf. En dat komt uit onverwachte hoeken: van een ongeluk tot ruzie krijgen tot schulden krijgen. Maar soms duurt deze straf even, om te zien of je zelf ook tot inkeer komt. Je kunt dat ook zien als kans.

Een pact met de duivel

Eigenlijk staat mijn definitie van een pact met de duivel al vermomt beschreven:

Eigenlijk wil iemand die zo’n duivels pact maakt, onder de karmische straf uitkomen.

En die gelooft er vaak ook heilig in dat dat lukt. Daar ben ik het dus weer niet mee eens, aldus mijn bewering van: karma laat op zich wachten als test.

Maar hoe wordt zo’n pact gemaakt? Dat kan op verschillende manieren:

Eén van die manieren is simpelweg een ritueel uitvoeren waarin je de duivel om geluk vraagt. Het lijkt een beetje op een geloof praktiseren, maar dan wordt de duivel aanbeden. Soms gebruiken mensen letterlijk dezelfde vragen als die ze namens hun geloof kunnen stellen, maar vaker worden er dingen gevraagd die niet kunnen.

Met ‘niet kunnen’ bedoel ik iets kwaads energetisch willen aanrichten waarvoor je gestraft zou worden door de wet als ze erachter kwamen. Meestal doen mensen dit als ze mensen

Een middenweg, maar ook aan de negatieve kant, is vragen om iets dat jou niet toebehoort zoals een geldprijs.

Vele mensen stellen deze vragen niet alleen ‘gewoon aan de duivel’, maar gebruiken er vieze rituelen voor, zoals opoffering of zwarte magie. Ze schakelen er soms iemand voor in die het vakkundig voor ze doet. Op deze manier, laten we de vraag naar geld aanhouden, zorgt die hulp dat geld ze toekomt. Dit kan door een geest te creëren, zoals bakroes, die geld stelen van je vijanden. Of het kan door het gebruiken van afpak-/geluksmagie zodat je een ander zijn geld afneemt. Immers is geld en geldstroom energie, dus er zijn helaas veel verhalen over de mogelijkheden hiervan.

Je weet nooit of een pact met de duivel lukt

Dan gaan we terug naar het pact: de mensen die dus zulke vieze voodoo (laten) uitoefenen voor eigen gewin, geloven erin dat de duivel ze beschermt tegen de karma. Vaak vraagt de duivel er wel iets voor terug. Soms via de man of vrouw die je helpt bij deze duivelse rituelen, zoals veel geld of eten. En soms neemt het je toch iets af, zoals je gezondheid of vriendschappen. Dat wil je dan niet, maar ja, een duivel is niet te vertrouwen.

En wat dacht je van het volgende leven? Een pact met de duivel is makkelijker als je daarin niet gelooft. Maar in het volgende leven weet je niet meer van je acties dit leven en kun je wel de karma ondervinden. En zoals ik eerder noemde, anders pakt de duivel/ de karma de kinderen wel.

Zie ik de duivel dan echt als mens? Soms. Soms kan het een geest zijn die dus tegen je keert en je ziek maakt. En soms zie ik het als letterlijke karma.

De conclusie is: zwarte magie uitoefenen lukt vaak wel, mits je een vakkundig iemand inhuurt. En op de meesten komt deze magie aan en je zult dan ook zien dat het slechter gaat met die persoon en in het geval van voor eigen gewin: hopelijk beter met jou. Er zijn maar weinig mensen immuun voor magie. Maar wat ze vaak vergeten is wat hen stiekem dag bij dag wordt afgenomen.

Een enkeling ziet het toch in en wil onder het pact uit, maar dat is vrijwel altijd niet mogelijk. Uitzonderingen zijn als je gedwongen was mee te doen in rituelen, maar je wilde niet.

Bang voor de duivelse mensen?

Ik krijg eigenlijk best veel klanten die bang zijn voor de duivel. Maar ze noemen dat niet zo. Ze zijn angstig voor de mensen die zwarte magie op hen laten uitvoeren. Voor die mensen die al door zoveel verdrijvers niet geblokkeerd konden worden. Die oppermachtig lijken, waarschijnlijk ook zo’n pact hebben. Ik wil alleen zeggen: dat komt goed. Zo lang je kijkt naar de bron:

-om wélke soort magie gaat het?;

-houden ze dat in de gaten als het weg wordt gehaald zodat ze nieuwe sturen?;

-sturen ze van tijd tot tijd magie?;

-verstoppen ze magie in een object?

en je komt achter de bron, dan is alles mogelijk. Dat is te blokkeren. Dat is voor te zijn. Soms met ‘fopmagie‘, daarmee bedoel ik: ze laten denken dat je nog voodoo op je hebt, en soms met jezelf energetisch weerbaar laten maken. Vraag me gerust hulp.

Ken jij mensen die een pact met de duivel hebben?

Engels: vervelende geest ervaring

Nederlands: donkere rituelen

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Een pact met de duivel/ hel maken”