De volle maan van 10 september 2022!

De volle maan van 10 september

De vorige volle maan ervaarden we eenzaamheid merken, diep nadenken en stijve schouders en nek. Je zou de vorige maan best kunnen samenvatten als een periode van afronding. Mentaal en fysiek was het pittig en slapen was ook erg raar. Maar nu zijn de geplante zaadjes naar boven aan het komen en maken we aanstalten naar een nieuwe start. Tijdens de volle maan van 10 september kunnen we gelukkig leuke dingen ervaren. Namelijk lieve engelen voelen, vreugde merken en overzicht verliezen! Verwacht dus spirituele hulp, blijdschap van binnenuit en nieuwe routines verzinnen! Lees snel verder om alles nog beter door te komen en toe te passen!

De volle maan van 10 september

Volle manen zijn altijd best wel intensief. Maar deze brengt intensieve vreugde mee, vooral. Laten daarmee beginnen: we zijn gewoon enthousiast tijdens deze maan. Bezig met nieuwe uitdagingen en weten nog beter wat we willen dan ooit te voren. Herken je je er niet in? Dan is het een goede volle maan om ideeën op te doen en plannen te maken.

Om je heen is vreugde erg afwisselend. De mensen om je heen lijken óf er helemaal aan te voldoen óf helemaal niet. Het is namelijk een zware maand voor mensen die oude patronen geen vaarwel durven te zeggen. Want deze maan stimuleert nieuwe kansen juist erg. Dus dat doet pijn en geeft verdriet. Maar als lezer van deze blog merk je vooral dat je handen jeuken als je denkt aan nieuwe uitdagingen. Denk dus aan vriendschappen, relaties, werk of gewoon hobby’s.

De engelen houden ook erg van een lolletje! Zo zijn ze vooral rondom je mond bezig, net zoals in in de maandreading van september (English: reading of september) ook al het geval was! Wat je rondom je mond kan merken is getrek en geduw. En vaak trekken ze je aan je mondhoeken omhoog. Hoe kan dit? In principe is het heldervoelen. Heldervoelende mensen hebben dit dus vaker! En door de vele prikkels of gebrek aan filters, net hoe je het wil noemen, tijdens de volle maan van 10 september is het voor iedereen meer voelbaar!

Overzicht verliezen

Overzicht verliezen is nooit zo leuk. Maar door de nieuwe plannen zie je door de bomen het bos niet meer. Wat is stap 1? Waar doe je goed aan? Welke keuze maak je? Snelheid of liever zekerheid? Dat zijn allemaal kleine dilemma’s die tijdens de volle maan opspelen. Maar ze leiden allemaal tot hetzelfde doel dus dat zit goed. Volg je gevoel gewoon en begin met het leukste, is mijn advies!

Eigenlijk kun je niet echt fout gaan tijdens deze volle maan. Het gaat alleen richting fout als je alle plannen uitstelt. Onthoud dat uitstel ook een keus is. En als je nu niet gelukkig bent, waarom gun je jezelf dan het geluk nog niet? Gunnen is een belangrijke factor tijdens de volle maan. Natuurlijk verlies je wat enthousiaste slaap over plannen, maar een groot van jullie zullen juist heel diep slapen tijdens deze maan. Jullie voelen je gewoon zelfvoldaan! En eigenlijk leer je deze maan juist veel over wat voor routine en overzicht bij je past. Dus het is ook nog eens een praktische maan voor verder profijt!

Tips voor deze maan!

Houd vreugde erin! Deed je tijdens deze maan leuke dingen en mis je ze bij wijze van nu al? Dat hoeft niet! Je kunt altijd iets vasthouden. Als je bijvoorbeeld zo’n goede tijd had in een Aziatisch restaurant en je at met stokjes, zorg dan dat je dat thuis ook eens doet. Zo omring je jezelf met mooie momenten. En maak ze dus ook vooral want tijdens deze volle maan zijn je keuzes goed!

Wat ons ook goed afgaat is kiezen met wie je je wil omringen de komende tijd. Je ziet scherp hoe zaken in elkaar zitten: wie heeft het echt zwaar en wie maakt het vooral jou zwaar? Vandaag weet je het.

Verder merken we dus het grappige gedoe rondom de mond. Dit soort spelletjes kun je altijd spelen hè? Gewoon eens vragen of je gids je wil laten merken en zien of hij ook zoiets unieks doet zoals de engelen.

Geniet ook van je diepe slaapjes! Je besteedt je energie precies goed deze maan. Leer hier ook van voor als je later wat minder diep slaapt. Wat deed je tijdens deze volle maan anders?
Diep slapen is natuurlijk tenzij je nog niet helemaal je keus durft te maken. Dan pieker je er extra over ‘s nachts. Want je lichaam wil de keus nú maken en houdt je dus wakker. Is eigenlijk in actie, terwijl je hersenen dit remmen.

Wat merk jij nu al van de volle maan van 10 september?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “De volle maan van 10 september 2022!

  1. Geoffrey says:

    Hele lieve dame wie altijd tijd voor je maakt en je helpt waar ze je kan helpen
    Reageerd altijd snel terug en geeft duidelijkuit leg op al je vragen . Kort om de witte wolf is een echte aanrader

LEAVE A COMMENT