De grote bezweringen en voodoo encyclopedie

voodoo encyclopedie

Vandaag nemen we een kijkje in de grote voodoo encyclopedie. hierin staat beschreven wat voor voodoo er is, wat je eraan kunt doen en hoe je zwarte magie opmerkt. Laten we eerst stil staan bij voodoo over het algemeen herkennen. Je kunt magie namelijk herkennen door klachten die jij en je naaste hebben, maar je wordt ook altijd geholpen door het universum. Zij willen graag tekens geven om je te helpen en wijzen op het feit dat er voodoo rondom jou is. Niet alleen is het het universum die helpt, maar voodoo geeft zich ook altijd prijs. Het mag immers niet onoverwinnelijk zijn.

Hoe herken je voodoo?

Voodoo laat dus altijd sporen en tekens achter. Dit is hoe je de symptomen van voodoo opgesomd kunt herkennen:

In huis kun je merken dat je:
stank ruikt;
-veel ruzie hebt binnenshuis, maar niet buitenshuis;
-elektronica snel van slag raakt, aangaat of vastloopt;
-zwarte beestjes of dode dieren ziet. Deze staan voor zwarte magie.

In jezelf kun je merken dat je:
uiterlijk verandert of je spiegelbeeld er anders uitziet;
-een paniekerig gevoel hebt;
-niet goed bijhoudt waaraan je geld uitgeeft of foutjes ontdekt.

En in een ander kun je merken dat zijn/ haar:
uiterlijk apart verandert, zoals de huidskleur of in het gezicht;
geen geluk heeft;
-bijzondere uitspraken doet over nachtmerries hebben o.i.d..

Qua klachten kun je natuurlijk op 1 of meer van je levensgebieden iets ondervinden, zoals op financiën, relatie, gezondheid, werk of ongelukken krijgen in het algemeen.

Soorten bezweringen

Maar deze negatieve energie geeft zich op nog meer manieren prijzen. In mijn opinie kan ik voodoo pas verwijderen als ik weet om welke soort bezwering het gaat. En ook deze geven zich kado. Ik zal verschillende soorten bezweringen opsommen:

-Je kunt last hebben van iets dat via je eten en drinken tot je is genomen. Dat is vooral in de Surinaamse en Islamitische cultuur bekend. De tekens zijn buikpijn en veranderingen in gewicht. Dat is het spoor. De gevolgen zijn vaak ook logisch: je anders gedragen, verslechtering in enkele organen of zweten;

-Er bestaat ook fysieke magie. Dit gebeurt middels aanraking of middels een kado krijgen. Er zit dan een laagje magie overheen die jij dan op je krijgt. Rare vlekken of jeuk op je huid is het teken. Het gevolg is kramp, griep en pijn;

-Er bestaat bezweringen voor huizen. Dan wordt er magie naar een huis gestuurd in de vorm van kado zoals een pop. De tekens zijn stank of schimmen zien. De gevolgen zijn doorgaans kapotte spullen slecht slapen en ruzie;

-Je hebt ook vloeken uit dit of het vorige leven. Soms zijn ze overdraagbaar en dan zijn het familievloeken. De tekens zijn dat je je onzichtbaar voelt. De gevolgen zijn dat je onhandig handelt of dat mensen je vergeten;

-Daarnaast heb je magie uit dit of het vorig leven dat op afstand wordt gestuurd. De tekens zijn haren in je eten, vliegjes zien of naar dromen. De gevolgen zijn dat je pech aantrekt;

-Dan heb je nog trucs omtrent geluk afpakken. Denk aan relatie bindende magie. Soms via een vloek op de mail. Soms met het geven van een kado (afkopen). Dat gaat een stuk verder dan ongeluk aanrichten. Het geluk gaat namelijk naar de aanstichter. De tekens zijn vooral als je die aanstichter ziet, ongelukjes krijgen én merken dat het met die ander goed gaat. De gevolgen zijn dat je op een levensgebied totaal leegloopt.

Vaak kunnen mensen die deze bezweringen doen ook een extra doel toevoegen. Zo kunnen al deze soorten magie bijvoorbeeld zorgen voor relatiebreuken, uiterlijke achteruitgang of geldproblemen.

Maar hoe verzinnen mensen deze soorten bezweringen? Waarom doet men zwarte magie? Eigenlijk gaan mensen met een plan op zoek naar een, sommigen noemen het ook wel bonuman, iemand die deze voodoo doet. Deze mensen kennen niet allerlei voodootrucjes, de hóe de voodoo wordt gedaan, via eten en drinken of juist via afstandsmagie, hangt van deze tussenpersonen af. En wat mensen drijft tot zo’n plan? Vaak valsspelen, macht of wraak. Maar wist je dat velen het ook doen uit verveling?

Sommige mensen verkopen hun ziel aan de duivel of een andere vorm van opoffering om zwarte magie te kunnen doen. Een andere maakt er een pact mee, een soort samenwerking. Weer een ander gebruikt de Indrajal.

Feitjes uit de voodoo encyclopedie

Ondanks het bestaan van de vele soorten bezweringen, komen er veel dingen altijd overeen. Zo wordt een bezwering vaak ‘s nachts gedaan, als het gaat om afstands magie. Of rondom een verjaardag met een kado of in je eten en drinken. Héél vaak wordt ook een huis gepakt, zodat het hele gezin in 1 keer last heeft van magie. Ook kun je sneller voodoo krijgen nadat je een triomf hebt gedeeld.

Maar er gebeuren ook veel onbewuste bezweringen. Vaak trouwens gekoppeld aan triomfen. Gewoon uit iemands boosheid kan ook magie naar iemand worden gestuurd, per ongeluk. En dan heb je nog hooggevoeligheid. Hiermee voel je andermans magie gewoon alsof je zélf magie op je hebt.

Je hebt trouwens ook mensen die in de gaten houden of magie is weg laten halen door iemand. Of uit voorzorg elke 2 maanden iets sturen. Deze mensen mag je dan met witte magie laten foppen of blokkeren.

Weet je niet meer waar je moet beginnen? Laat me je gerust helpen met het achterhalen van je bron en eventueel de vervolgstap.

1 ding geef ik vast kado: houd patronen bij. Sinds wanneer merk je tekens van voodoo? Waar was je toen? Wie (onaardig iemand) of wat (vakantie) of welke triomf (nieuwe baan) kan ermee te maken hebben? Dit maakt je al heel sterk. De volgende stap is tekens bijhouden betreft om wélke soort magie het gaat. Vervolgens kun je gerichter zoeken naar de oplossing.

Er zijn ook veel dingen/ rituelen die je zelf al kunt proberen om de magie te verlichten. Lees ze vooral in de anti voodoo encyclopedie in de link.

Engels: wat is een familievloek?

Nederlands: de voodoo encyclopedie: per ongeluk iemand vervloeken

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De grote bezweringen en voodoo encyclopedie”