De horoscoop van 23 september 2022!

De horoscoop van 23 september 2022

De horoscoop van 23 september 2022

We gaan al bijna naar het nieuwe sterrenbeeld weegschaal toe. Daarom kun je vanaf vandaag lezen hoe jouw maand eruit gaat zien in de horoscoop van 23 september 2022! Let op: ieder persoon is anders. Soms herken je veel in je voorspelling en soms herken je er maar 1 punt uit. De adviezen geschreven staan zoals de energie nu voor de meeste van jullie met dat sterrenbeeld ligt. Of je het opmerkt en oppakt, verschilt per persoon. De horoscopen zullen vooral bestaan uit liefdevolle tips bij valkuilen of behoud van goede patronen.

 

 

Uitgelicht! Weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Jij bent ook weer bijna jarig! Deze maand ga jij vooral veel heldervoelende zaken meemaken! Dat houdt dan in dat je simpelweg nog fijner hoe een ander voelt dan normaal. En meteen ook wat jij nodig hebt! Je zult dat extra goed aanvoelen. Vergeet er niet naar te handelen.

Daarnaast is dit sowieso de maand van de gaven voor jou, want ook helderhoren ga je krijgen! Dat voel je als subtiel aan een ander gevoel hebben in je oren. Verwacht ook meer piepjes. Het is gewoon een teken van ontwikkeling en dat de energieën voornamelijk op je oren zitten deze maand. Je zou zelfs geesten kunnen horen als je het probeerde. Of iemand horen denken.

Je kracht deze maand is je gewoon zen voelen.

Je valkuil deze maand is snel een droge keel hebben. Vergeet niet genoeg te drinken en je goed te uiten.

 

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop van 23 september 2022:

 

 

Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin je veel getrek aan je mond gaat voelen. De geesten en engelen spelen met je en doen dat op die manier, omdat grotere aanrakingen natuurlijk veel moeilijker zouden zijn of soms zelfs eng overkomen. Jouw lijntje met gene zijde staat gewoon erg open deze maand.

Jouw kracht deze maand is als je een droom met uitleg over een vraag vraagt, dit je snel gegeven wordt.

Jouw valkuil is een druk op je rug voelen. Daar slaat stress het snelst op deze maand.

instagram

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou komt een maand waarin je veel zucht. Alsof je nog steeds met het ontladen bezig bent van vorige maand, weet je dat nog? Maar nu is het tijd dat je lichaam ook ontlaadt.

Jouw kracht is goed uit je woorden komen deze maand!

Jouw valkuil deze maand is veel spierpijn hebben.

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je vooral veel in je hoofd zit en veel denkt. Je bent de afgelopen tijd aan het evalueren. Soms gaat dit gepaard met wat verdriet, maar daar hoef je niet in te blijven hangen. Je kunt ook op prachtige dingen evalueren.

Jouw kracht deze maand is balans voelen in je lichaam.

Jouw valkuil is ook veel wegslikken. Je wil iets uiten, maar dat gaat soms lastig en mensen om je heen uiten zich te snel.

 

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je nog steeds bezig met die romances van je. Dat is leuk! Probeer je gevoel te blijven volgen. Als je onderbuik gevoel je iets positiefs of negatiefs vertelt, volg dat deze maand dan vooral.

Jouw kracht deze maand is je luchtig en zorgeloos voelen.

Je valkuil deze maand is dat je je gezicht opeens in een frons vindt. Je bent dan diep je intuïtie aan het voelen!

 

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen zul je soms een hoestje merken. En andere gekke verstoppingsklachten. Dit heeft vooral te maken met je gave helderruiken. Die is extra aanwezig deze maand, en dan vooral de verstopte kant ervan.

Je kracht deze maand is uit het niets vrolijk zijn en het gevoel hebben dat je de wereld aankan, wat je ook kan!

En jouw valkuil is snel wat nekpijn hebben door inspanning.

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je gauw spierpijn hebt. Je zit eigenlijk teveel in je hoofd deze maand en je lichaam probeert je dat op deze wijze te vertellen!

Jouw kracht deze maand is antwoorden doorkrijgen in dromen of via je helderweten, als je het maar vraagt.

En jouw valkuil is over de grens gaan betreft het lichaam.

Doe ook eens de gratis introductiecursus hsp!

hooggevoeligheid introductie

 

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je regelmatig even de draad kwijt bent en je niet geaard voelt. Probeer je ontspanningsmomenten effectief in te plannen. Wat voor ontspanning zoek je? Weglopen in een serie of juist een boek dat je uitdaagt?

Jouw kracht deze maand is heel veel goede ideeën hebben voor de toekomst.

Je valkuil deze maand is sneller buikpijn en zenuwen ervaren.

 

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je erg veel een gevoelig gehoor op. Dat kan betekenen dat je een piep hoort, dat je scherper hoort dan normaal, etc.. Eigenlijk valt dat dus ook onder helderhoren. Dit maakt dat je sneller een stem van een overledene kan oppikken.

Jouw kracht deze maand is dat je je content voelt met jezelf.

Tenslotte is je valkuil deze maand je snel onnodig zorgen maken over je werk.

 

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met je? Deze maand staat wazig zien en draaierigheid centraal. Dit heeft veelal te maken met wat je nu aan het doen bent in het leven. Je onderbewuste probeert je via je lichaam te vertellen dat je je open mag openen en dat je veranderingen mag aanbrengen die eng zijn en lijken, maar veel vruchten gaan afwerpen.

Jouw kracht deze maand is dat je omgeving hun waardering naar je uit.

Jouw valkuil is dat je vaak even niet weet wat de volgende stap is vandaag.

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je erg diep in gedachten verzonken bent. Veel moeilijke vraagstukken van je leven gaan deze 30 dagen kunnen worden opgelost. Maar dan moet je er wel achteraan gaan!

Jouw kracht deze maand is een helicopterview. Je ziet veel dingen van een afstand en dat leert jou heel veel.

Tenslotte is je valkuil soms even veel verdriet moeten uiten. Echt een valkuil is het niet, maar leuk ook niet altijd.

En tenslotte de laatste van de horoscoop van 23 september 2022: Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Hoe was jouw verjaardag? Voor jou komt een maand waarin je veel zucht en een gevoel van ontevredenheid kunt hebben. Dit gaat met name over je werk. Herken je dit niet? Dan heb je waarschijnlijk een mooie balans op werk. En voor alle ondernemers in spe hier, dit is dé maand om te beginnen!

Jouw kracht deze maand is je geliefd voelen en je liefde uiten naar je omgeving. Heerlijk.

Jouw valkuil is van de hak op de tak springen in gesprekken en vooral jezelf hiermee frustreren.

Dit was het weer voor de horoscoop van 23 september 2022! Wat herkende jij?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De horoscoop van 23 september 2022!”