Een vloek op je elektronica of mail hebben!

vloek op je elektronica

Je hebt er misschien al vaker over gehoord. Mensen, of misschien jij zelf, die bang zijn dat ze afgeluisterd worden via hun telefoon. Dat hun mail gehackt is. Of dat ze mensen in hun omgeving ontdekte privé dingen horen zeggen over hen. Nu kun je misschien als eerst denken aan een virus op je elektronica. Dat heet ook wel malware of spyware, maar wist je dat een vloek op je elektronica ook veel kan aanrichten? Ik ga daar vandaag meer over uitleggen. Maar eerst:

Wat is een vloek?

Een vloek is 1 van de vele soorten voodoo. In het kort zijn de soorten voodoo:

-in huis, zoals een vervloekt object hebben;
-rondom jezelf, zoals magie om je heen hebben hangen;
-in jezelf, zoals via eten en drinken;
-onbewust gestuurde voodoo, zoals iemands ontwensing voelen;
-en dus via een vloek.

Elke bezwering herken je anders. Van iets in huis is het logisch dat je veel problemen merkt thuis, maar niet buitenshuis. Als je iets om je heen hebt hangen, is het logisch dat je pech en mislukking aantrekt. Als je iets in jezelf hebt, merk je dat je gedachten zijn beïnvloed. Bij een ontwensing merk je dat dingen waar je trots op was achteruitgaan. En bij een vloek merk je dat je per ongeluk verkeerd handelt of je onzichtbaar voelt. Hier staan we vandaag extra bij stil.

En een vloek wordt vaak gestuurd in opdracht van iemand. Die huurt een tussenpersoon in. De meest voorkomende soorten vloeken zijn vloeken die op afstand worden gestuurd. Maar er is nog een uitzondering: via elektronica. Want het bestaat echt.

Hoe herken je een vloek?

Voordat ik goed kan uitleggen hoe een vloek op elektronica in elkaar zit, eerst even: hoe herken je zo’n ‘normale vloek’? Dat herken je dus vooral op handelen of onzichtbaar gevoel. In het kort kun je deze symptomen en tekens ervaren:

Mensen geven toe je per ongeluk te zijn vergeten;
-Men plant een dubbele afspraak in als jullie een afspraak hebben. Of je plant het zelf zo;
-Je handelt onhandig en snapt achteraf niet waarom je dat deed, zoals een onhandige mail sturen;
-Je krijgt buiten eigenlijk niet echt aanspraak;
-Of juist negatieve aanspraak, waardoor je weer wenst gewoon onzichtbaar te zijn zoals normaal;
-Je kunt met sommige vloeken ook anderen vervloeken. Dan merk je dat je de mensen om je heen pech brengt. Dan wordt de afspraak niet vergeten of dubbel gepland, maar wordt die ander ziek.

Een vloek verschilt ontzettend met magie omdat magie juist ongeluk brengt. Dus een aanrijding, een boete, plots een depressie, etc.. Een vloek zorgt juist dat je zelf snel rijdt, te laat van huis weggaat en je eigen gedachten maken depressief.

Maar nogmaals: dit is de meest voorkomende vorm van vloeken, maar er bestaan dus ook vloeken via elektronica. Die herken je enigszins hetzelfde, maar toch ook weer helemaal anders.

Een vloek op je elektronica is eigenlijk als een virus. Dat maakt het ook zo lastig te herkennen: het lijkt zo gewoon. Of je denkt dat het aan jezelf ligt. Weet je nog? Dat je jezelf dingen wijsmaakt als je een vloek op je hebt?

Maar hoe gaat dat dan?

Nederlands: Hoe herken je negatieve energie?

Vloek op je elektronica

Zwarte magie en vloeken kun je richten. Sommige mensen gaan erg ver met magie en willen grote doelen behalen. Wat deze mensen dan willen, is niet betrapt worden. Daar komt het eigenlijk allemaal op neer. Als je een geest stuurt naar iemand, dan zie je die geest en snap je dat daar wat aan gedaan moet worden. Het is dus ‘slimmer’ of moet ik zeggen: geniepiger om stiekem te handelen. Een hele stiekeme manier is een vloek via de mail of app sturen. Zo lang dit ergens in je mobiel rondzwerft, is er een vloek in je mobiel. De gevolgen kunnen erg uiteenlopen, afhankelijk van je doel:

-Je kunt vanaf het moment dat je een vloek rondom je social media hebt, alle uitwerkingen van een vloek voelen. Maar als je je mobiel thuis hebt of niet opent, dan is die vloek niet aanwezig. Niet omdat het dan niet kán, maar omdat de aanstichter wíl dat het zo verstopt te werk gaat;

-Je kunt tevens elke keer als je in die mailbox of app zit, of gewoon je mobiel, geld verliezen. Of gezondheid. Of net wat het doel was;

-En dan kun je daadwerkelijk in de gaten gehouden worden/ bespioneerd worden, maar niet op de spyware manier dat velen denken, maar op de vloek manier. Degene die het heeft gestuurd of laten sturen, checkt dan via je mobiel of op een andere manier wat de vloek aanricht bij je. En omdat je je mobiel zo vaak bij je hebt, kan je hier erg in de war van raken: vloeken slaan immers erg op je gedachten en handelen;

-Tenslotte kan je mobiel of pc hier sneller stuk door gaan, maar als je een nieuwe pc koopt, staat de mail met vloek er nog steeds in.

Vloek op je elektronica oplossen

Als je hulp nodig hebt, vraag het mij gerust. Ik leg je graag alles uit en zorg natuurlijk dat we eventuele spionage vloeken voor zijn.

Maar er is ook goed nieuws. Soms is de vloek gelukkig te verwijderen als je de betreffende mail/ app wist. Dat ligt gewoon aan de intensiteit van de vloek.

Wist je trouwens dat er ook combinaties mogelijk zijn van vloeken dan alleen een vloek op je elektronica? Met sommige soorten zwarte magie, zoals fysieke magie, kun je ook andermans spullen per ongeluk kapot maken. Dat is dan een vloek en fysieke magie in 1. Soms door de energie rondom je handen zelf, en soms doordat je er te hard in knijpt, immers blijft een vloek: onhandig handelen. Zo zijn er helaas nog meer combinaties van magie?

Engels: Hoe voelt een vloek?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Een vloek op je elektronica of mail hebben!”