De nieuwe maan van 25 september 2022

De nieuwe maan van 25 september

De nieuwe maan van 25 september staat alweer om de hoek! De vorige nieuwe maan ervaarden we dieper kunnen voelen, een diepere connectie met dieren en zenuwen. Déze nieuwe maan brengt ook weer nieuw begin met zich mee. Daar gaat een nieuwe maan tenslotte over! Deze periode merken we namelijk nieuwe ideeën, loslaten van oude patronen en ook contact met gene zijde. De connectie met dieren is dus vervangen door connectie met gene zijde. Laten we snel meer lezen over welke ideeën dit zijn! Een tipje van de sluier is dat het vooral gaat om relaties en vriendschappen en niet zozeer werk, wat wel vaak verwacht wordt!

De nieuwe maan van 25 september 2022

Tijdens deze maan komen ons veel nieuwe ideeën aanwaaien. En dit veelal door middel van je hoofdgave. Bij de één is dit helderzien: die ziet beelden of droomt simpelweg over een idee. Maar bij een ander is het subtieler: zij ruiken een geur en krijgen daar een idee van. Een ander hoort opeens een idee in het hoofd, of weet het gewoon. Dat zijn ook gaven. Hoe dan: je wordt geholpen. Vooral als je het vraagt. We staan namelijk tijdens deze nieuwe maan meer in contact met gene zijde, dat betekent ook met onze gidsen en geliefde overledenen. Zij kunnen ons makkelijker bereiken en wij hen.

Waar die nieuwe ideeën over gaan, is vooral over onze omgeving. Zijn we nog blij met wat we doen? Zijn we nog tevreden met onze weekinvulling? Moeten we bepaalde mensen niet meer of minder zien? Hebben we iemand per ongeluk in de steek gelaten of slurpt iemand juist teveel aandacht op? Zou een nieuwe balans niet beter zijn voor onze gezondheid of geluk? Natuurlijk komt er zo nu en dan ook een werk idee door als dat is waar je om vraagt, maar vergeet niet deze maan te gebruiken voor evaluatie van je omgeving.

Dan kom je vanzelf op oude patronen terecht. Heb jij patronen die je eigenlijk alleen maar hebt door je omgeving? Is het niet makkelijker om je omgeving aan te pakken in plaats van eindeloos op jezelf te reflecteren? Ik denk het wel! En daarom vertel ik je dat ook. Een verandering maken, daar is moed voor nodig. Maar onderschat de hoeveelheid moed die jij hebt niet.

De deur naar gene zijde tijdens de maan

Dat van gene zijde is wel interessant, hè? Tijdens de nieuwe maan van 25 september kun je veel contact van hen verwachten. Denk ook aan elektronica dat opspeelt of raar getik in de woonkamer. Degenen die contact met je zoeken zijn je gidsen, geliefde overledenen maar ook zomaar andere overledenen. Die vinden het ook leuk dat de maan zorgt dat de verbinding tussen onze wereld en gene zijde zichtbaarder is. Sommigen noemen dit fenomeen ook wel een poortdag.

Je kunt genoeg spelletjes spelen met je gidsen of overledene! Vraag ze maar eens een teken of een ja of een nee op een situatie. Kijk maar wat er om je heen gebeurt. Maar verwacht ook veel subtiele antwoorden, zoals een tinteling op je hoofd of even diep zuchten. Althans, dat is normaliter zo. Deze periode kun je juist wel grotere gebaren verwachten. Zoals licht dat aan en uit gaat. Laat mij ze ook gerust weten als je wil! Maar wees niet bang. Dit is een goede poort. Hier komen alleen fijne entiteiten om de hoek kijken.

Wat ook helpt is dromen vragen aan je gids of een andere entiteit. Je hoeft hier niet eens een dromer voor te zijn. Het zal je verbazen dat slechts na enkele dagen hetzelfde vragen, een antwoord komt in je droom!

Tips voor de nieuwe maan

De maan vraagt je dus om aan de slag te gaan! Doe je dat niet, dan wordt het veel piekeren en malen en slecht slapen, zoals normaal bij de volle maan zou zijn.

Zet de stap op werk. Spreek een vriend of familielid aan op zijn gedrag. Doe niet niets! En speel spelletjes met gene zijde. Leer je gave kennen! Iedereen verwacht dat een medium of medium in spe geesten zou moeten zien. Maar er is zoveel meer dan dat. Voelen, iets dat normaal als gewoontjes wordt beschouwd, kan ook zo sterk zijn. Een karakter van een geest voelen is toch net zo bijzonder als een geest zien? Het is echt een goed moment om achter je gaven aan te gaan!

Durf stappen te nemen en durf los te laten. Wees blij dat er iets onbekends op je af komt! De kans is zo klein dat het slechter is dan de situatie waar je al in zit. Tijdens de nieuwe maan van 25 september leer je vooral dat geluk in je eigen hand ligt.

Nederlands: kunnen geesten je aanraken?

Engels: geest ringen!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 25 september 2022”