Het echte verhaal achter altijd pech en geen geluk hebben

altijd pech

Altijd pech en geen geluk hebben. Geloof het of niet, maar dat hoeft niet altijd een uitspraak te zijn van iemand in een slachtofferrol. Vandaag licht ik juist uit hoe dit echte redenen kan hebben! En zo ziet het eruit:

De bus komt net te vroeg als je net op tijd aan komt en te laat als je er ruim op bent

De zoveelste die toegeeft je vergeten te zijn

Altijd lang wachten op afspraken die je hebt met professionals

De dingen die bij anderen lukken, mislukken bij jou om bijzondere redenen. Soms geven mensen zelfs toe dat ze niet snappen waarom het bij jou niet lukt.

Dan kom je al gauw uit op spirituele redenen van pech. Laten we die eerst bespreken en daarna de nuchtere redenen!

Spirituele redenen van altijd pech

Er kunnen veel energieën de oorzaak zijn van pech die niks te maken hebben met bijvoorbeeld slachtoffergedrag of niet kunnen evalueren. Die ga ik uitvoerig bespreken.

Een vloek

Allereerst kun je te maken hebben met een vloek. Deze staan er ontzettend om bekend om je onzichtbaar te maken of onhandig te laten handelen, zoals zélf niet op tijd iemand terugmailen waardoor je afspraak niet doorgaat. Een vloek is 1 van de vele soorten magie die er bestaan. Zo heb je ook voodoo d.m.v. allerlei trucs, slechte energie in huizen, of ontwensingen (pure jaloezie). Deze kunnen ook een onzichtbaar gevoel geven of gevoel van altijd pech, maar het is voornamelijk een vloek die dit gevoel extra geeft. Elke soort magie voel je namelijk anders. Magie in huis voel je natuurlijk in huis en alleen in huis en magie via ontwensingen voel je vooral op triomfen. Als je als magiesoort een vloek op je hebt, veroorzaak je pech of krijg je pech. Of geef je iemand in je omgeving pech dat jou dan weer ongemak geeft.

Je kunt ook een vloek op je handen of elektronica hebben. Dat geeft weer andere soorten pech dan een algemene vloek. En vaak ook maar pech op 1 ding.

Nogmaals: ook andere soorten magie geven pech. Denk ook aan een geest die verkeerde zaken influistert of de magie in huis dat zorgt dat je spullen kapot gaan. Of dat je als kind verkocht bent.

Het universum

Dit wordt echt ongelofelijk vaak vergeten. Wij zijn hier op aarde, sommigen als lichtwerkers, anderen om op hun eigen manier hun lessen te leren, om… onze zielsmissie te behalen! Dan is het wel de bedoeling dat dit je lukt. En als het je (nog) niet lukt, dan word je geholpen. Eerst word je liefdevol geholpen. Zoals dromen krijgen over een baan dat beter bij je past of tekens krijgen dat je naar een paranormaalbeurs moet gaan voor antwoorden. Als je met deze hulp niets doet of het niet ziet, dan wordt de hulp die je krijgt van het universum aanweziger.

En waar stoort een mens zich normaliter het meest aan? Juist: iets negatiefs. Dan komen ze in actie. Dus jouw gevoel van altijd pech kan zomaar 1 groot signaal zijn dat je niet op je pad loopt. Vergis het dus niet in een vloek en laat dit ook niet zomaar verwijderen bij iemand als het er niet is. Voor sommigen is dit namelijk hét antwoord, maar soms mag je gewoon weer op je pad lopen.

Vaak is het pech met een boodschap, zoals op elke baan weggestuurd worden of ruzie krijgen. Dan weet je dat de pech iets te maken heeft met je dagelijkse ding. Maar als je ook lichamelijke klachten krijgt, kan het zomaar zijn dat het universum nóg harder zijn boodschap wil duidelijk maken.

Geluk afpakken

Geluk afpakken bestaat helaas echt. Sommigen doen dit per ongeluk, die hebben zelf een vloek op zich dat geluk afpakt van anderen. Die vloek doet dat niet zodat degene met vloek blijer wordt, immers is het een vloek, maar de vloek doet dit zodat andere mensen dan niet met die persoon meer om willen gaan. En sommigen doen het expres, middels vervloekt kado geven of een aanraking dat constant geluk van je aftapt. Dat gaat dan naar degene die het heeft aangericht.

Altijd pech door hooggevoeligheid

Als je hoogsensitief bent, dan lift je mee op andermans prikkels, emoties en gedachten. Als jij toevallig wat mensen in je omgeving hebt met een vorm van magie of mensen die negatief denken, kun jij dit overnemen en overtuigd zijn dat dit van jou is. Dat is dus niet zo. En je herkent het vooral aan het feit dat deze gedachten en pech je vaak opeens overvallen en lang niet altijd aanwezig zijn.

Normale redenen van altijd pech

Zoals je aan mijn manier van schrijven wellicht kunt merken, krijg ik ontzettend veel lieve mensen in de praktijk die denken een vloek te hebben. Of een andere soort magie. Deze help ik graag. Maar ik neem ook graag het stukje universum mee. Met een duw in de juiste richting, kan de lieve ziel tegenover mij weer verder. Maar er zijn ook nog andere redenen die pech kunnen veroorzaken. Deze moeten niet overgeslagen worden en dat doe ik ook zeker niet.

Denk eens aan de wet van de aantrekking of manifesteren. Als je gelooft dat je iets niet kan of geboren bent voor pech dan kan het of 1: zijn dat de vloek je dit vertelt of 2: je krijgt wat je vraagt. Gidsen en het universum zijn ontzettend sterk. Als je vraagt wat jij denkt dat je verdient en dit is het enige struikelpunt, kan zomaar je pech verdwijnen.

Hoe weet je waar je je geluk mag zoeken?

Ik zal je een mooie checklist geven.

Als je voldoet aan deze punten, naast pech hebben uiteraard, heb je waarschijnlijk te maken met een vorm van magie:
Donkere tekens ervaren, zoals haren in je eten, dode dieren of stank;
-Je kan het moment aanwijzen dat de pech is begonnen, maar vermoedt niet dat dit komt door iets dat die periode is veranderd;
-Je pech is begonnen na een ruzie of incident óf triomf. Waarna mensen dus magie hebben gestuurd;
-Je weet van geboorte af aan al niet beter dan je altijd onzichtbaar of te zichtbaar hebben gevoeld. Dan voldoe je vaak aan een vloek;
-Sinds dat jij het pech hebt, heeft iemand anders in je omgeving geluk.

Dit is een checklist voor de wet van de aantrekking:
-Je merkt dat je vasthangt in malen en negatieve gedachten, de hele dag door;
-Eerlijk beantwoorden: je haalt iets uit de negatieve situatie, zoals makkelijkere taken op werk of aandacht van je omgeving of excuses om iets niet te doen;

Als je voldoet aan deze punten, is je pech door hooggevoeligheid:
-Je perioden van pech komen en gaan. Soms zie je zelfs een verband met 1 bepaald persoon;
-Onder de douche voel je je goed en heb je weer gevoel van controle en geluk. Een douche maakt altijd tijdelijk minder hooggevoelig. Dus dat is dan te verklaren.

Hier voldoe je aan als je te maken hebt met tekens van het universum:
-Je maakt vaak een nieuwe frisse start in een vriendschap, baan of sport en het lijkt goed te gaan en dan opeens slaat het om. Dit is als het universum je wil laten zien dat je het wel kán maar dat het je plek niet is;
Je voelt je gewoon niet gesteund. De hele tijd. Zo voelt van je pad lopen.

Heb jij altijd pech? Wil je gewoon dat ik je scan op deze punten? Geen probleem! Vraag een consult aan.

Engels: wat is een vloek?

Nederlands: het verhaal achter het boze oog geven:

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Het echte verhaal achter altijd pech en geen geluk hebben”