De horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2022!

De horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2022!

We gaan al bijna naar het nieuwe sterrenbeeld schorpioen toe. Daarom kun je vanaf vandaag lezen hoe jouw maand eruit gaat zien in de horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2022! Maar let op: iedereen blijft natuurlijk verschillend. Soms kun je heel veel herkennen en soms maar een klein beetje. De adviezen staan geschreven zoals de energie er voor de meeste van ons met dat sterrenbeeld voorligt. De horoscoop bestaat vooral uit liefdevolle tips bij valkuilen en ook patronen.

 

Uitgelicht! Schorpioen 23 oktober- 22 november

Dag schorpioen! Voor jou een maand waarin het getrek aan de mond van vorige maand een beetje doorzet, maar op een hele goede manier. Je bent gewoon vrolijk! Gelukkig maar, met je verjaardag dat eraan komt! Probeer deze maand lekker te genieten en verwacht veel meevallers. Dit met name op vriendschappelijk gebied en financieel gebied. Verder voor jou deze maand waarin je merkt dat je wat meer wil eten dan normaal. Doe dat maar gerust en luister goed naar wat je lichaam vraagt. Jouw kracht deze maand is zen zijn en leuke activiteiten vinden om te doen. Jouw valkuil is een druk op je nek voelen. Let goed op je postuur deze maand, want energieën om je heen slaan zich snel op je nek op.

Adviezen voor de volgende sterrenbeelden in de horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2022:

 

 

Boogschutter 23 november- 22 december

Lieve boogschutter. Voor jou komt een maand waarin je snel last krijgt van benauwdheid. Spanningen zullen snel opslaan op de borst. Zorg dat je erachter komt waar je je druk over maakt om deze klacht te tackelen.

Jouw kracht is helderzien: je ziet precies door situaties heen!

Jouw valkuil is op je lippen bijten bij stress.

 

Steenbok: 23 december- 19 januari

Dag steenbok! Voor jou een maand waarin je veel slikt en wegslikt. Het gaat hand en hand. Fysiek merk je dat je veel moet slikken. Alsof er iets vast zit in je keel. En mentaal merk je dat je veel te verduren krijgt van het leven. Een vervelende opmerking hier of een tegenslag daar. Maar dit duurt maar even.

Jouw kracht deze maand is jezelf lekker leren kennen en 1 worden met jezelf.

Jouw valkuil is sneller gevoelige spieren krijgen van de stress.

 

Waterman: 20 januari- 19 februari

Hallo waterman. Voor jou een maand waarin je wat sneller verkoudheidsklachtjes krijgt. Je merkt dit voornamelijk in je keel. Zorg dat je het te slim af bent door voldoende groente te eten en op tijd een sjaal om te doen!

Jouw kracht deze maand is heel hard en snel kunnen werken.

Je valkuil deze maand is dat je gewoon moe bent.

 

Vissen: 20 februari- 20 maart

Hoi vissen! De komende 30 dagen zul je soms wat nekpijn merken. Dit heeft voornamelijk te maken met je postuur en ook een soort terneergeslagen gevoel dat je soms hebt. Het is goed om deze periode uit te zoeken waarom je je houding klein maakt. Dan is het zó opgelost!

Je kracht deze maand is heel goed kunnen ontspannen en precies voelen hoe je dat wil.

En jouw valkuil is moeite hebben om tot actie te komen.

 

Ram: 21 maart- 20 april

Dag ram! Voor jou komt een maand waarin je snel afgeleid bent. Deze maand helpt het je om juist taken door elkaar te doen in plaats van achtereenvolgend. Zo kom je sneller aan je taken toe en maak je ze juist af.

Jouw kracht deze maand is het gevoel hebben dat je fysiek sterker bent dan normaal.

En jouw valkuil is weinig over emoties willen praten deze maand. Doe ook eens de gratis introductiecursus hsp!

hooggevoeligheid introductie

 

Stier: 21 april- 21 mei

Dag stier! Voor jou een maand waarin je je goed en opgefrist voelt. Vorige maand viel soms wat zwaar en vermoeid. Deze maand ga je aan de slag met allemaal leuke plannen. Voornamelijk op zakelijk gebied.

Jouw kracht deze maand is zomaar met een glimlach op je gezicht zitten.

Je valkuil deze maand is het soms snel omslaan van emoties en veel tegelijk voelen.

 

Tweelingen: 22 mei- 21 juni

Dag tweelingen! De komende 30 dagen merk je een stijvere rug dan normaal. Maar eigenlijk gaat de rest heerlijk goed en loopt het op rolletjes voor je. Je weet gewoon precies hoe je het leven vanaf nu wil. Goed gedaan!

Jouw kracht deze maand is een hard tempo hebben op werk.

Tenslotte is je valkuil deze maand is dat je soms wat tegenslagen hebt die je humeur uittesten.

 

Kreeft: 22 juni- 21 juli

Dag kreeft! Hoe gaat het met je? Deze maand staat nog steeds wat wazig zien centraal. Je onderbewuste probeert je dingen te laten zien. Dingen over je omgeving, je passie en kleine dingen over jezelf. Dit kan over van alles gaan. Van onontdekte allergieën tot een (on)eerlijk iemand in je omgeving. Je lost het deze maand nog op door te handelen naar wat je ziet.

Jouw kracht deze maand is dat je heerlijk kan genieten van je dieren en de natuur.

Jouw valkuil is dat je soms vervelende gedachtes hebt over je naasten omdat je moe bent en ze je soms ook wat uittesten.

instagram

Leeuw 22 juli- 23 augustus

Dag leeuw! Voor jou komt er een maand aan waarin je je fijn voelt in je vel. Je hebt nieuwe dingen uitgevonden of gaat deze nog uitvinden omtrent eten, kleren en producten voor je huid. Heel fijn!

Jouw kracht deze maand is nog steeds de helicopterview. Je blijft dingen overzien die anderen gek genoeg niet zien.

Tenslotte is je valkuil teveel binnen zitten en te weinig zonlicht pakken deze maand.

 

Maagd: 24 augustus- 22 september

Dag maagd! Voor jou komt een maand waarin je wat sneller verdrietig bent dan normaal. Maar wacht! Dat is juist ook heel positief bedoeld. Je bent sneller ontroerd. De tranen liggen gewoon wat meer op de voorgrond.

Jouw kracht deze maand is je gewaardeerd en belangrijk voelen met de dingen die je doet.

Jouw valkuil is de tijd snel vergeten en te laat komen.

 

 

En tenslotte de laatste van de horoscoop van 23 oktober 2022: weegschaal: 23 september- 22 oktober

Hallo weegschaal. Hoe was jouw verjaardag? Deze maand is voor jou een frisse maand met hier en daar wat verveling en dipjes. dat hoeft niet erg te zijn. De maand vraagt je gewoon om nieuwe of andere richtingen en voldoeningen te vinden die voor je werken.

Je kracht deze maand is het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Je valkuil deze maand is vermoeide ogen hebben.

Dit was het weer voor de horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2022! Wat herkende jij bij jezelf en je naasten?

Engels: herken mensen uit je vorige levens!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “De horoscoop per sterrenbeeld van 23 oktober 2022!

LEAVE A COMMENT