De nieuwe maan van 25 oktober 2022

de nieuwe maan van 25 oktober

De nieuwe maan van 25 oktober staat alweer om de hoek! De vorige nieuwe maan ervaarden we nieuwe ideeën, loslaten van oude patronen en ook contact met gene zijde. Dat was dus erg magisch en innoverend, maar ook een beetje vermoeiend. Hopelijk heb je wat meer contact met je gids kunnen ontdekken.  Tijdens de nieuwe maan van 25 oktober kunnen we weer hele andere zaken verwachten. Het wordt wat dat betreft een nuchtere opruimperiode. Rommel opruimen, groene vingers, maar gek genoeg ook astrologie staan centraal. Er wordt dus veel beroep gedaan op onze nuchterheid in combinatie met de spirituele wereld. Maar dat kan ook heel leuk worden!

De nieuwe maan van 25 oktober

Deze maan beginnen we goed met rommel opruimen! En hiermee wordt zowel energetisch als letterlijk bedoeld. Voel je dus schoonmaakbehoeften? Of stoor je je ineens aan je kledingkast of huiskamer? Weet dat dit door de nieuwe maan van 25 oktober komt! En dat is al een paar dagen van te voren merkbaar. Zorg dus dat je die voldoening ook echt krijgt en luister naar je behoeftes. Maak tijd om op te ruimen. Hiermee ruim je energetisch namelijk ook al veel op. Want aan energieën spelen er ook veel losse energiekoorden.

Energiekoorden zijn koorden tussen jou en andere mensen, dieren, dingen, gebeurtenissen, vorige levens, etc.. Over die energiekoorden reist informatie. Soms ook prikkels genoemd. Die vertellen je iets over de gemoedsstaat of intenties van de ander. Voor de 1 meer voelbaar dan de ander. Maar er kunnen dus ook teveel koorden aan je hangen. Denk aan vorige levens die niet meer van belang zijn of een koord met iemand die je niet meer spreekt. Deze mag je ook opruimen.

Opruimen kan je doen door energiekoorden te verbreken. Het mooiste is dit elke dag te doen. Er heel even bewust van te zijn elke dag.

Bij het opruimen hoort trouwens ook planten! Denk aan onkruid of een plant die een knipbeurt nodig heeft. Je hebt er veel aan om dus je tuin en balkon niet over te slaan. En dan nog iets: heb jij een plant in huis die je onbewust teveel doet denken aan degene van wie je hem kreeg? Ga maar goed na of die plant nog nodig is in je huis. Groene vingers staan daarom ook centraal tijdens deze maan. Je wordt er namelijk aan herinnerd om je tuin op te ruimen!

Astrologie tijdens de volle maan

Astrologie komt gek genoeg ook om de hoek kijken deze maand. Uiteraard blijven hele nuchtere mensen nog steeds nuchter, maar je kunt meer interessante dingen verwachten. Denk aan even gauw je tarotset erbij pakken. Of het zien van dubbele getallen komt opeens om de hoek kijken. Dit zijn eigenlijk allemaal spirituele spelletjes. De gidsen hebben tijdens deze nieuwe maan wat sneller verbinding met de aardse wereld. En dan willen ze spelen! Dit doen ze door te willen communiceren via tarot, waardoor jij er naartoe getrokken wordt. Of ze spelen met cijfers op de klok!

Je kunt ook merken dat de horoscoop wat meer uitkomt of dat je dit juist voor het eerst even opzoekt en uitpluist! Ga dus lekker aan de slag met de band met je gidsen! Je kunt ook proberen hun naam te ontcijferen. De energie van deze maan zal je erbij helpen.

Tips voor deze maan

Houd je niet van opruimen? Dat snap ik hoor. Niet iedereen krijgt er een goed gevoel van als iets opgeruimd is. Maar deze maan wordt dat goede gevoel wel versterkt, dus mis je kans niet! Ook zal het opruimen van je tuin of planten je een gevoel geven van ‘back to your roots’, dus dat kan ook erg fijn zijn.

Niet iedereen wil dagelijks energiekoorden verbreken. Daarom kun je ook rituelen verzinnen. Zoals een afscheidsbrief schrijven of iets verbranden met salie. Als je gevoel maar zegt dat het juist is. Dat is vaak voldoende.

Het is tenslotte ook een goed moment om te kijken welke kant jij op wil betreft het spirituele. Wilde je er altijd meer mee doen maar wist je niet wat? Nu kun je het uittesten en krijg je een gevoel bij bepaalde zaken! Denk aan pendelen, tarot, automatisch schrift, foto lezen of iets heel anders!

Of zoek je bijvoorbeeld al lange tijd naar een antwoord? Vraag je gidsen dan je regelmatig hetzelfde getal te laten zien en zoek daarna op wat voor betekenis dit getal heeft. Speelsheid staat echt centraal tijdens de nieuwe maan van 25 oktober!

Engels: alles over hooggevoeligheid!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De nieuwe maan van 25 oktober 2022”