Bestaan er echte rituele, magische voorwerpen?

rituele, magische voorwerpen

Velen zijn bekend met verschillende soorten bezweringen. Zo kun je denken aan vloeken, zwarte magie, magie in huis, magie uit vorige levens, voodoo op afstand, magie in en op je lichaam, etc.. Elke magiesoort herken je anders. Een vloek herken je vooral aan foutief handelen en zwarte magie aan pech dat op je afkomt. Magie in huis zorgt voor gedoe in huis. Magie uit vorige levens heb en herken je al vanaf je geboorte. En voodoo op afstand, dan voel je je zonder reden of contact met anderen opeens slecht. Magie in en op je lichaam herken je dus alleen met je lichaam. En negatieve rituele, magische voorwerpen aan alleen pech als je die bij je hebt. Laten we een voorbeeld gebruiken om dit zo duidelijk mogelijk te schetsen.

Als voorbeeld nemen we je auto. Dit is iets dat snel wordt aangevallen als er sprake is van voodoo omdat het duur is en het je veilig hoort te houden. En waar wordt vaak een vloek op gestuurd? Juist, gezondheid of rijkdom. Laten we de gebieden van al deze soorten magie onder de loep nemen met je auto als voorbeeld.

Voorbeeld van verschillende voodoo: alles omtrent je auto

Als je een vloek op je hebt, dan merk je dat je je auto kapot maakt doordat je de banden te hard oppompt of je krijgt boetes door te hard te rijden. Het lijkt of je zelf verkeer handelt, precies zoals een vloek doet denken.

Als je zwarte magie op je hebt, dan is je auto ineens stuk. Want in je auto is deze magie volop aanwezig. Het nestelt dan in de auto. Zo gaan er meer spullen veelvoudig stuk.

Wanneer je magie in huis hebt dan rijdt er iemand tegen je auto voor de deur aan. Als alles maar in of rondom huis gebeurt.

Wanneer je magie uit vorige levens op je hebt, dan zie je een patroon van constant kapotte auto’s kopen en hebben (mits de magie op je geld zit, want soms zit magie daar helemaal niet op. Dat geldt voor alle voorbeelden).

Als je voodoo op afstand gestuurd krijgt, merk je bijvoorbeeld uit het niets controleverlies tijdens het autorijden.

En wanneer je magie in je lichaam hebt ben je te ziek om auto te rijden.

Dit zijn natuurlijk pure voorbeelden. Toch komen ze heel veel voor. Ik geef je deze voorbeelden zodat de verschillen van magie duidelijk worden.

En als je een vervloekt object in de auto legt, dan heb je moeite met het zien van de realiteit in de auto, met alle gevolgen van dien.

Overigens geeft magie zich wel altijd prijs. Dus met al deze gebeurtenissen kun je afwijkingen merken. Zoals een garage die aangeeft nog nooit zoiets te hebben meegemaakt, of natuurlijk waanbeelden in de auto.

Wat kun je met voorwerpen en objecten?

Magie via objecten, vooral magie dat je expres maakt en in objecten stopt, hebben voor- en nadelen, zoals elke vloek. Zo is een geest meteen duidelijk en weet je wat je eraan moet doen. En magie makkelijk te herkennen aan ineens pech om je heen om  en haaruitval. Magie geeft zich áltijd prijs. Omdat het niet mag. Als mensen voodoo in voorwerpen stoppen, dan maakt dat zich ook duidelijk kenbaar. Namelijk door alleen klachten te hebben als je bij dat object in de buurt bent! Maar de ‘voordelen’ aan magie via objecten kado doen zijn dat je meerdere mensen tegelijk ermee kan lastigvallen en dat de symptomen met ups and downs gaan, namelijk alleen als je bij het object bent, waardoor het lastiger wordt om te ontdekken.

De spullen die hier het meest voor gebruikt worden zijn dure eigendommen. Zoals goud of een erfstuk. Dit doet men omdat dit de minste kans heeft om weggegooid te worden. En je wil natuurlijk niet het risico lopen dat je vervloekte object weggegooid wordt. Daarnaast worden simpelweg mooie objecten gebruikt. Ook die worden het minst snel weggegooid of kwijtgemaakt. Ze zijn trouwens ook handig om object te lezen in plaats van te foto lezen.

Een andere vorm van magische voorwerpen met voodoo erin, is de volgende: een object staat simpelweg op een magische plek zoals een leylijn of in negatievere zin: op een plek waar veel trauma is gebeurd, zoals een begraafplaats of veel ruzie. Sommige objecten die zuigen dat op. En als je daarmee te maken hebt, heb je een vervloekt object dat per ongeluk besmet is geraakt. Pas daarom ook altijd op voor tweedehands spullen.

De laatste vorm is dat het object in een huis staat van iemand die vaak magie doet of negatief is. Die absorbeert dat dan ook.

Negatieve rituele, magische voorwerpen

Ik besprak ze deels al, maar laten we stil staan bij negatieve rituele, magische voorwerpen.

Als eerst hebben we obia. Dat betekent simpelweg dat er magie of voodoo is gestopt in een object. Dat is dus een serieus voorwerp waarmee je echte klachten kunt aanrichten. De één maakt omdat hij geniet van de voordelen: moeilijk betrapt worden als je obia geeft en een gezin tegelijk aanpakken. Het is dus goed voor het verbreken van relaties of vernielen van een huis. En de ander maakt dit omdat dit de enige truc is die hij/ zij kent.

Een andere bekende vorm van voodoo is een bezeten pop. Als eerst kan dit ook een obia zijn. En als tweede kan een geest zomaar bezit hebben genomen van een pop. Bijvoorbeeld omdat dit haar pop vroeger was of omdat hij hoopt dat hij zo gekocht wordt en rond kan hangen bij de koper. Dit kunnen zowel mensen zijn die hebben geleefd als energie die vorm aannemen van een geest. Je hebt ook voodoopoppen. Die worden weer gebruikt om iemand op afstand pijn te doen.

Dan hebben we natuurlijk nog de voorwerpen die zaken hebben opgeslurpt. Maar wist je dat dit ook kleding kan zijn? Als een heel negatief iemand simpelweg een favoriet kledingstuk heeft en dat komt uiteindelijk in de tweedehands winkel terecht en een (gevoelig) persoon koopt dat, dan kan dat echt voelen als een obia. Een stap verder is dat mensen expres voodoo stoppen in een kledingstuk zodat het hele lichaam wordt aangevallen als hij/ zij dat aantrekt. En de pijn blijft dan, ook al doe je het kledingstuk weer uit.

Positieve rituele, magische voorwerpen

Gelukkig zijn er ook positieve rituele en magische voorwerpen. Laten we ze onder de loep nemen:

Als eerst heb je bijvoorbeeld een voorwerp dat precies zo gemaakt is: voor bescherming. Er wordt een object gekozen en daarin wordt de bescherming gedaan. Zo lang je die bij je hebt, ben je bijvoorbeeld immuun tegen magie. Dit kan een knoopje zijn of een sieraad dat gevuld wordt met deze bescherm magie. Je hebt overigens ook beschermingen op afstand.

Dan heb je nog beschermingen op het lichaam. Dit wordt cotti genoemd. Het is niet per se een magisch voorwerp, maar wel een magisch goedje dat beschermt. Wel alleen tegen 1 soort magie: fysieke magie.

Er bestaan ook rituelen die negatieve, rituele magische voorwerpen grondig schoonmaken. Een stap verder is als je de slechte magie gebruikt voor eigen gewin. Dan maak je van dat voorwerp meteen een beschermobject, maar dat wijkt net een beetje af om nu goed over uit te wijden.

Dan heb je nog voorwerpen waarin je een naam kan stoppen om te voorkomen dat diegene nog langer je geluk afpakt. Want wist je dat sommige mensen door iets kado te doen juist geluk afpakken? Niet alleen vervloeken ze dan wat je hebt zodat een relatie stuk gaat, maar ook nemen ze je geluk of gezondheid af voor hunzelf.

Heb je hulp nodig? Vermoed je rituele, magische voorwerpen in je bezit? Laat het me weten in een reactie. Ik heb intussen van alles gehoord en gezien!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Bestaan er echte rituele, magische voorwerpen?”