Hoe jaag je kwade geesten weg?

hoe jaag je kwade geesten

Hoe herken je een kwade geest?

Hoe jaag je kwade geesten weg? Er is natuurlijk al veel bekend over kwade geesten. Vooral hoeveel pijn ze kunnen doen en hoeveel last mensen hiervan hebben. Laten we daarom eerst gewoon beginnen met: hoe herken je een kwade geest? Ik zal er een opsomming voor maken, maar laat mij beginnen met vertellen dat last hebben van soorten voodoo, waar entiteiten onder vallen, altijd logisch zijn. Dat komt omdat voodoo een spoor achterlaat. Het is niet gecreëerd om onoverwinnelijk te zijn. Zo herken je een negatieve geest:

-Je voelt je aangekeken, aangestaard of ziet gedaantes in spiegels of herkent je eigen uiterlijk niet meer in de spiegel;

-Bij sommigen gaat het een stap verder: deze worden aangeraakt of verkracht. Vooral in dromen, waar de wereld tussen de levende en doden toegankelijker is;

-Een geest herken je ook door verschillende soorten uitval in je lichaam te zien, zoals haaruitval letterlijk of het achteruitgaan van je gezondheid. De logica hierachter is dat een geest dood is en jij leeft. Als er een geest in of bij je huist, neemt dat levendigheid af;

-Tenslotte geeft een geest zich ook weg door rare dingen te doen met een mensenlichaam, zoals vreemde stuiptrekkingen of stemvervorming te geven.

Anderen kunnen trouwens geesten in/ bij iemand herkennen door opeens een andere gezichtsuitdrukking, huidskleur, die stem natuurlijk of ander omslaand gedrag te signaleren.

Voordat we gaan naar hoe jaag je kwade geesten weg: hoe ontstaat een geest?

Er is niet 1 soort geest en dus ook absoluut niet 1 soort aanpak. Er zijn veel bronnen van voodoo en negativiteit die leiden tot het ontstaan van geesten. Ik zal die met je doornemen. Laten we beginnen met de bekende: een normaal levend persoon die overlijdt, wordt natuurlijk een geest. Afhankelijk van zijn karakter, blijkt dat een positieve of negatieve geest. Wederom afhankelijk van zijn eigen gedachten, haalt deze persoon rotzooi uit met iemand. Vaak iemand die hij kent of niet aardig vindt. Sommigen dit ook wel djinns.

Een minder gehoorde is een geest die in een pop is gaan wonen. Ook dit kan een overledene zijn, in de hoop bij een leuke eigenaar terecht te komen of er zelfs samen mee te slapen ‘s nachts, maar het kan ook een andere soort geest zijn.

Denk dan namelijk aan een gecreëerde geest. Soms, als mensen elkaar niet mogen dan voelen ze zich genoodzaakt om een ander pijn te doen en het liefst zonder letterlijke straf zoals een gevangenisstraf. Deze mensen wenden zich tot voodoo. Er zijn meer dan 15 soorten voodoo, en 1 daarvan is een geest maken vanuit het niets of een overledene ‘pakken’ en inzetten voor het doel. Zo’n doel kan trouwens zijn het verbreken van iemands relatie, aanvallen van financiën, etc.. Zo’n geest kan ook in een pop worden gestopt. Of op afstand worden gestuurd of naar een huis worden gestuurd.

Als laatste heb je geesten die ontstaan vanuit negatieve energie. Zoals een negatief denkpatroon van iemand of een stuk grond waar ooit rituelen hebben plaatsgevonden en di nasleep is gaan leven en een geest geworden. Dat voelt hetzelfde als een gecreëerde geest, alleen is het niet gestuurd door iemand. Het hecht aan als hij ziet dat dat bij jou kan.

Hoe jaag je kwade geesten weg?

Maar hoe jaag je deze geesten dan weg? Mijn opinie blijft: als je weet van wát voor soort je last hebt, maakt dat je ontzettend sterk. Net zoals dat mensen eigenlijk hopen dat er iets uit hun bloeduitslag komt, want dan weten ze tenminste wat het is en wat eraan te doen is. Zo is het eigenlijk ook met voodoo ontdekken en uitpluizen. Er zijn trouwens theorieën dat als je last hebt van een demoon, je hem al veel kan wegjagen als je de náám weet van de demoon.

Maar hoe jaag je al deze soorten kwade geesten weg? Ten eerste is het goed om te beseffen dat niet elke geest weg te jagen valt door een verdrijving. Een geest uit eigen negativiteit haal je alleen maar weg door zelf positiever te worden, hulp te zoeken. Wat je ook niet kan wegjagen zijn lieve geesten, ook al maken ze soms bang, zoals een engel of een verdwaalde oud-bewoners. Daarvoor is een goed gesprek nodig of energiekoorden verbreken.

Wat kun je dan wel wegjagen? Dat zijn gecreëerde geesten of geesten die zijn komen aanhechten. Op verschillende manieren. Een geest die is gestuurd naar een huis en alleen naar dat huis, haal je weg door een huisuitdrijving, let op: geen salie. Een geest dat naar jou als persoon is gestuurd of aangehecht haal je weg met een persoonlijke verdrijving. Als de geest echter is gestuurd middels een vloek, dan een verbreking. En een pop kan je het best weggooien of schoonmaken met een verdrijving dat speciaal bedoeld is voor objecten.

Soms zit je hier wel wat te diep in en dan is het fijn dit te laten doen door iemand anders en dat mag bijvoorbeeld bij mij.

Waar gaat een entiteit heen na verdrijving?

Dit is eigenlijk nog best een belangrijke vraag. Als je een pop reinigt, dan gaat de geest eruit. Het is dan aan de verdrijver om te zien of die geest dan ergens anders inspringt of weg ís. Dat ligt natuurlijk aan of er een overledene in zat of een gecreëerde geest. Die laatste verdwijnt namelijk gewoon. Hoe zit dat dan? De sterkste methode om een geest weg te halen is nogmaals door te zien wat hij is.

Als een geest gecreëerd is uit niets, gewoon energie, of het nu in de pop zit of op afstand gestuurd is, dan maak je die creatie ongedaan. Je maakt het terug naar niets.

Als het een ingezette overledene is, dan maak je hem met de verdrijving vrij. Deze vindt dan het licht. Als het een overledene is die is ingezet en overmeesterd hiervoor is, zorg je dat hij niet meer bij de gedupeerde kan, en ook niet zijn naasten uiteraard. Want nogmaals: als je een misbruikte overledene uit een pop haalt, vindt hij een ander object. Goed, ook deze zet je dan vrij van zijn macht. En als je te maken hebt met een geest uit eigen negativiteit, dan moet je jezelf herpakken. Heb jij wel eens een kwade geest weggejaagd?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

4 thoughts on “Hoe jaag je kwade geesten weg?

 1. nathalie says:

  Hallo
  Al jarenlang sinds ik hier woon lijkt het steeds meer op de hel dan de aarde! Steeds maar negatieve en heel zware feiten die blijven gebeuren en doorgaan!
  Ik herpak me telkens maar het is hopeloos want dit duurt nu al 8 jaar aan een stuk zonder nog een lichtpuntje te hebben of rust.
  Mijn buurvrouw is heel ziekelijk merkte ik sinds enkele maanden op en wil mij dood. Zij doet hiervoor van alles en de andere buren zijn moslims dus ik sluit zwarte magie niet uit.
  Maar in de woning zijn er ook zwarte delen op het plafond en ik heb sinds een tijd last van zwarte schimmen of bewegende zaken!
  Dag en nacht en dit al 4 maanden moet ik een laag gedreun horen dat ook als straf luider wordt gezet! Dit komt door die buurvrouw maar het is zo raar dat het overal in huis is en vooral als ik ergens in een uithoek van de woning ben en fluister, iets gemeens, dan reageert zij er overal op met dat gedreun!!
  Het is alsof ik een gesprek met dit monster heb, zijn beantwoord of geeft kritiek door te dreunen en heel luid en lang ook als ze nijdig is!!
  Ik zie zo af en dit al jarenlang, alles is verwoest en ik ben niks meer waard!!! Zij liegt en bedriegt tegen elke dienst, ook politie en niemand die iets onderzoekt!
  Overal vertellen dat ik gestoord ben is hier normaal en aanvaard ook??? Hierdoor verlies ik al mijn rechten ook nog eens!
  Het gaat heel ver, vooral toen ik lichamelijke schade ondervond door een arts en dit niet goed opgevolgd werd, ben ik heel snel achteruit beginnen gaan!!
  Zonder arts of spoed of hulp echt niks meer waard zijn, door dit ding heb ik mezelf moeten redden door zoveel te lezen en uit te zoeken!
  Maar ik ben nog steeds niet genezen en echt constant ziek! Dit is zo walgelijk en geen leven meer ook!

  Ik weet nu wat zij met mij deed en doet maar de vraag rijst toch wel af en toe of dit wel een mens is? Hoe kan zij mij overal horen maar zelfs zien??? Overal dreunen en dit luider zetten erbij!!
  Alles blijft slecht gaan en ik geraak er niet meer door zo!
  Nu voel ik weer dat ik moet sterven, al 8 jaar zelfs, maar dat gedreun is een schadelijk geluid die mijn hersenen, hart, longen en andere delen kapot maakt!!!

  IK wil dikwijls dat het gewoon lukt en op die manier zal ik verlost zijn van dit monster, de kinderen lieten mij ook vallen en anderen allemaal door een buurvrouw die mij zomaar gestoord mag noemen en iedereen gelooft het gewoon!!!!! Ik zit vast naast haar al 17 jaar!!!! Een sociale woning en zij kent de directeur goed, weeral gestoord genoemd, maar alles wat echt over de grenzen gaat, de politie die zovele keren bij mij komt brullen, enz
  Zonder ooit iets fouts te doen!!!!
  Hoe kan ik ooit nog leven of iets opbouwen?? Hoe kan ik weten of zij iets duister is of zoals ik opzocht een psychopate?

  Ik ben zo op en kapot, waarom leef ik nog? Alles wat een mens moet hebben is weg zelfs schimmel moeten inademen ipv zuurstof, geen stilte meer al zolang, dagenlang geen eten, niks!!!!
  Dit is niet menselijk maar wel zwaar gestoord, ik weet het totaal niet meer!
  Kan u mij helpen en dit uitzoeken?
  grts

  • Desiree says:

   Beste Nathalie, Wat een ontzettend verdrietig verhaal. Natuurlijk wil ik graag met je meedenken. Tegelijkertijd vraag ik me ook af of ik de aangewezen persoon daarvoor ben of of een maatschappelijk werker bijvoorbeeld dat beter kan :). In verband met je privacy zou ik willen vragen om me anders even te mailen op info@witte-wolf.nl. Hartelijke groet, Desiree

 2. anita says:

  ik wil iets vertellen dat ik best veel last van mensen zien dat mij iets aan willen doen ik zie constand snachs een vouw voor me en zij praat met mij .het angst aan jagende vrouw zij is niet zo oud en het is best vervelend ik wil gewoon lekker slapen .ik wil van dat kwade geesten van af willen dan voel ik mij ook stukken beter in me vel veel liefst anita

  • Desiree says:

   Ha Anita. Dat is eng zeg! Zou het een oud bewoner kunnen zijn die niet snapt dat ze overleden is? Liefs, Desiree

LEAVE A COMMENT