De volle maan van 8 november 2022!

De volle maan van 8 november

De vorige keer dat het volle maan was ervaarden we stress uiten, hoge hooggevoeligheid en slikken. De volle maan van vorige keer sloeg vooral op onze zenuwen. Hoewel goed en hoewel we veel konden doen en inzetten door onze hooggevoeligheid, was het wel zwaar en vermoeiend. Tijdens de volle maan van 8 november merken we weer geheel andere zaken: een probleem dat weggaat, spanningen en een druk in de rug. De spanningen komen nog wel overeen, maar er vindt ook veel verlichting en afronding plaats. Dat is wel erg fijn en een heel verschil met de vorige maand. Lees ook gauw verder om te zien wat ons nu weer te wachten staat!

De volle maan van 8 november 2022

De vorige volle maan hadden ze wat nerveuze trekjes en dat hebben we nu soms nog steeds. We ervaren wat sneller spanningen. Spanningen die opbouwen in het lichaam en die soms echt vragen om een goed hardlooprondje. Of een wedstrijd. Of een andere manier van energie lozen natuurlijk. Doe dit dan ook vooral, anders is het slecht slapen weer helemaal terug tijdens deze maan! Daarbij loop je sneller kans op ‘ontploffen’ als je je energie niet kwijtraakt. Denk aan per ongeluk afreageren of roekeloos rijden in het verkeer. Dat moeten we niet hebben.

Uiteraard betekent dit tevens dat andere mensen, mensen uit onze omgeving, ook veel energie ervaren, net als jij. Verwacht helaas dan ook dat je wat sneller de dupe bent. Mensen reageren graag op je af omdat ze het gevoel hebben dat je ze toch niet afwijst. Dat is mooi, maar ook niet geheel fijn. En ook niet de bedoeling. Het is daarom tijdens deze volle maan ook helemaal niet slecht om te leren hoe je het mooist voor jezelf op kan komen. Denk aan een manier dat bij jou past maar de ander niet wegjaagt. Dat zou perfect zijn.

Verder ervaren we door dit alles ook een druk in de rug. We voelen soms veel aan ons getrokken en dat is niet altijd prettig. Ditmaal zorgt de volle maan er dan ook voor dat we dat getrek voelen in de rug. Je kunt dus het gevoel hebben dat je voorovergebogen loopt.

Oplossingen

Al met al wordt deze maan dus best leerzaam en je leert veel over een fijne manier van opkomen voor jezelf. Dat maakt weerbaar en beter in je vel. Maar wat ook leuk is deze dagen is dat de energie van de maan je wat problemen helpt oplossen. Denk aan lichamelijke vraagstukken of een conflict. Je ziet gewoon goed in wat je kunt doen en hoe de ander iets bedoelt en kunt zo de ander een stap voor zijn. Of krijgen waar je hem hebben wil, als je denkt aan een doorverwijzing bij de dokter regelen.

Dit alles valt trouwens tevens onder helderzien. Als je erg veel aanleg hebt om leugens en waarheden te onderscheiden dan maakt dat je helderziend. En tijdens deze volle maan ervaren we allemaal iets meer helderziendheid dan normaal. Iedereen heeft namelijk elke gave, maar sommige, vele, zijn gewoon nog niet zo ontwikkeld. Ervaar deze maan maar hoe het voor je is. Wist je dat dromen ook bij helderzien hoort? Daar kun je ook van genieten deze maan!

Tips voor deze maan

Gaandeweg hebben we natuurlijk al tips doorgenomen zoals fijnere manieren vinden om voor jezelf op te komen en ook simpelweg begríjpen waarom iedereen zo ‘on edge’ lijkt. Meer fijne tips zijn bekijken hoe helderziend zijn voor je is. Deze gave zit in je. Wil je hem niet verder ontwikkelen? Je kunt al denken aan eens oefenen met foto lezen.

Qua postuur is het goed om stil te staan bij het niet voorover zitten. Het is goed om terug te vechten tegen de druk en het zal je ook mentaal helpen om de emotionele druk te bestrijden.

En pak de problemen aan! Nu is het een goede energie om hulp bij te kunnen verwachten. Denk aan een antwoord ingefluisterd krijgen van je gids of beschermengel.

Hierbij ook de maandreading om de volle maan van 8 november 2022 weer af te ronden!

Abonneer op mijn nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om gemakkelijk te abonneren op mijn nieuwsbrief. Ik stuur circa twee nieuwsbrieven per maand met daarin nieuwtjes en behind-the-scenes content.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “De volle maan van 8 november 2022!”